mefisto
Oplot Challenge Heavyweight
troche mnie poniosło hehehpewnie Czeczen wygra, ale jednak nie przesadzalbym z tym "bez szans", bo gosc juz trzy razy Czeczenow pokonal

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
troche mnie poniosło hehehpewnie Czeczen wygra, ale jednak nie przesadzalbym z tym "bez szans", bo gosc juz trzy razy Czeczenow pokonal

nie wiem, bo walk Czeczena nie pamietamtroche mnie poniosło heheh![]()
ten Brazol calkiem niezly jest, taki poukładany strikerbede miał to na uwadze... a jakies propozycje przemyslenia na ufc? zabit moraes na moraesa kurs 3,60 kusi ale ruslan nawet deko poukładany brazilijczyka nie widziałem w akcjiciekawe to made in china... hehe elo
czemu zszokuje? Bisping dostaje knockdown, dostaje w pape, oddaje plecy -> rear naked choke
mało realne? :D
Jestem tego samego zdania.czemu zszokuje? Bisping dostaje knockdown, dostaje w pape, oddaje plecy -> rear naked choke
mało realne? :D
To jest impuls, a wszystko biega o wygraną. Jestem przekonany, ze jeśli Kelvin znajdzie się w sytuacji, ze będzie mozna iść za plecy, to pójdzie jak w dym. A trzeba przyznać, ze robi to zręcznie i całkiem naturalnie.Szansa jakaś jest, ale Kelvin zakochał się w boksie i wątpię, by po naruszeniu szedł po rnc.
Rzuciłem.Przyznam, ze kusi mnie Gastelum przez poddanie za @7.00 i chyba rzucę jakieś drobne.
Ten Zabit po kursie 1.18 jest niegrywalny bo bije się z całkiem dobrym gościem. Muslima puscilem na jednym kuponie, boje się jedynie ze Garcia go będzie obalac. Gastelum to ,,pewniak " opłaca się grać te chińskie laski bo są po dobrych kursach i biją się z naj gorszymi zawodniczkami w ufc
Curran ma rekord w ufc 1-5 i nie wywalili jej tylko z jednego powodu...A skąd wiesz co prezentują te chinskie laski? Mało co idzie znaleźć na ich temat. Mazany i Curran najgorsze? Ty chyba masz lepsze info od kumpla.
nie wywalili jej tylko z jednego powodu
kelvinmuslim czy garcia ?
Witajcie, jest to mój pierwszy post na Waszym forum. Czy według Was Gastelum jest większym faworytem do zwycięstwa, czy Jingliang?
fajna na live, bo godziny normalneTak w sumie po przeanalizowaniuu jest to zjebana gala do obstawiania.. wrecz tragiczna.. ja chyba robie pass.
Curran ma rekord w ufc 1-5 i nie wywalili jej tylko z jednego powodu...
View attachment 8878
Czemu myslisz ze nie znam ich przeciwniczek ?Wiem jaki ma rekord w UFC i jak wyglada, pytam dlaczego uwazasz ze one sa najgorszymi zawodniczkami kompletnie nie znajac ich przeciwniczek?
-------------------------------------------
Gruby po 1,99 TKO juz jest
ja gram na przekór - Mazany po 1,73
Tak w sumie po przeanalizowaniuu jest to zjebana gala do obstawiania.. wrecz tragiczna.. ja chyba robie pass.
Poza tym jak się trochę hajsu przejebie to człowiek za którymś razem wyrasta z takich głupot.bo walczy z Czeczenem?Idzie Bisping w singlu. Nie wiem, dlaczego wszyscy go tak skreślają. Zastanawiam się nad Verzbickasem, czemu aż 2.45 na niego?
No to podaj jakieś argumenty chętnie poczytamIdzie Bisping w singlu. Nie wiem, dlaczego wszyscy go tak skreślają.
wszyscy zagrali KelvinaNo to podaj jakieś argumenty chętnie poczytam
Bukmacherzy idealnie wstrzelili się w kurs na Zabita :)Jak twoim zdaniem rozłożą się kursy na magomedsharpiov vs Moraes?
Według Tapology Zabit będzie miał przewagę wzrostu i zasięgu. W ostatnich dwóch swoich walkach wyśmienicie to wykorzystał.