Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hype Train Cynthi Calvilo robi swoje, ale duzo ludzi ja obstawia tez z tego powodu ze ma naprawde ciekawy parter a jojo przegrywala juz przez poddania.czemu Calderwood jest po 3?
no ja wlasnie nie wiem kto to, musze walke z Pearl obejrzecHype Train Cynthi Calvilo robi swoje, ale duzo ludzi ja obstawia tez z tego powodu ze ma naprawde ciekawy parter a jojo przegrywala juz przez poddania.
Dlatego nie daje ja na główne taśmy tylko 4fun jak coś. Ogólnie ciezka gala do typowaniano ja wlasnie nie wiem kto to, musze walke z Pearl obejrzec
hype trajn ma to do siebie, ze szybko jest weryfikowany patrz Diakase czy Perry itd a Jojo to jednak mocna zawodniczka
do trzech razy sztukaPonzi 3.50
A ty pamiętasz jak przeciwko królowi stawiałeś?do trzech razy sztuka
teraz za to sie odkuje grubo, bo #easymoney z #fuckfloyd sie szykujeA ty pamiętasz jak przeciwko królowi stawiałeś?
do trzech razy sztuka
Podajesz pewniaczki a obstawiasz ponziego :DPonzi 3.50
Morales 4.27
Craig 2.94
Uwaga, podaję pewniaczki:
Gunnar, Johns, Rountree.
Podajesz pewniaczki a obstawiasz ponziego :D
Ponzi 3.50
Morales 4.27
Craig 2.94
Uwaga, podaję pewniaczki:
Gunnar, Johns, Rountree.
Tez gram Craiga :) bardzo dobry kurs i wg mnie ma spore szanse to wygrac.Grasz underdogi a twoimi pewniakami są ich faworyci :)
Co cie skusiło do gry Craiga i Moralesa?
Grasz underdogi a twoimi pewniakami są ich faworyci :)
Co cie skusiło do gry Craiga i Moralesa?
Najlepszym dogiem jest Paul Craig, Santiago tez ma spore szansecos czuej, ze to gala underdogow bedzie
Czuje się trochę pewniejszy ze tez go obstawiles :)Czekałem, czekałem az spadły kursy, hehe.
Na tę gale mam jeden singiel:
Stevie Ray (by dec,) @2.10
ja bym nie byl taki pewny, szczegolnie, ze kurs slabyCzuje się trochę pewniejszy ze tez go obstawiles :)
To jest najbardziej wyrownany pojedynek tej gali i daje 60% szans Steviemuja bym nie byl taki pewny, szczegolnie, ze kurs slaby
a co o Janesie myslisz? kurs 5, a Marshman wiadomo ogorek niezly, boksowac cos tam potrafi i tyle w sumieJa minimalnie faworyzuję Feldera, ale jego walki to zawsze loteria. Gość ma umiejętności, żeby zdeklasować Raya, ale równie dobrze może przespać kolejną walkę.
a co o Janesie myslisz? kurs 5, a Marshman wiadomo ogorek niezly, boksowac cos tam potrafi i tyle w sumie
to moze juz teraz zacznij? Jasen to przecietniak, ale zazwyczaj jest tak, ze przecietniak z usa>przecietniak z europyWidziałem tylko jego minutową walkę z Meerschaertem, ale nie kupuję hajpu na Marshmana. W przyszłości będę grał pewnie przeciwko niemu, bo silny cios to za mało.
to moze juz teraz zacznij? Jasen to przecietniak, ale zazwyczaj jest tak, ze przecietniak z usa>przecietniak z europy
na lvbet grasz czy nielegal?Przed galą nie, w razie czego live.