Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imo ponzi teraz wpierdol przez poddanko, Gunnar jednak to spec parterowyNie mam pojęcia, na razie mam Ponzinnibio po 3.50. Może over 2.5 w walce Felder-Ray, może Marshman.
imo ponzi teraz wpierdol przez poddanko, Gunnar jednak to spec parterowy
no ale zobaczymy, ciekawe zestawienie
Spoko ale Gunnar juz walczyl wczesniej 5 rund a Ponzinnibio chyba nie jest tytanem kondycji ???Niby tak, ale Nelson pozwolił Tumenowowi uciec z dosiadu. Teraz wiemy, na jakim poziomie stoi parter Alberta, a Ponzinnibio dobrze broni obaleń.
W stójce oczywiście nie spodziewam się wielkiej przewagi Santiago, ale myślę, że jego szalone tempo pozwoli zajechać Islandczyka, jeśli przetrwa pierwsze 5-10 minut.
Spoko ale Gunnar juz walczyl wczesniej 5 rund a Ponzinnibio chyba nie jest tytanem kondycji ???
a ty Puczn a Joubana czy Tumenova czasami nie grales?
a ty Puczn a Joubana czy Tumenova czasami nie grales?Gunnar walczył 5 rund raz - i wyraźnie przegrał ze Storym. Ponzi wyglądał nieźle w 3 rundach z Cummingsem i Stricklandem. Lekkim faworytem w moich oczach Nelson, ale po 3.50 grzech nie zagrać Santiago.
Wygrana to wygrana ale Valerie była zjebana scinaniem wagi.. to moglo tez miec wplyw na walke. Nie wspominajac o reeboku ktory tez dal jej w kosc podczas walki :DKarta padaka jak dla mnie. Ponzinibbio nie znam, będę musiał zrobić jakiś research. Gunnar solidna firma, więc prawdopodobnie on. Z Calvillo byłbym ostrożny, JoJo poradziła sobie z Letourneau. Gdyby walczyła Martyna Czech to bym ją pograł... No ale nie walczy ;)
Wygrana to wygrana ale Valerie była zjebana scinaniem wagi..
a to nie wiedziałemAle ta walka była w muszej.
Wydaje mi się ze będzie faworytem. Rountree zaliczył tez ciężki nokaut w ostatniej walceZdecydowanie zaryzykuje parę złotych w Paula Creiga. Zapewne będzie underdogiem w walce z Rountree.
Chyba pomyliłeś typów. Rountree ostatnia walka win przez ko. Wcześniejsze dwie to poraszki przez poddanie z Pedro i decyzja Sanchez.Wydaje mi się ze będzie faworytem. Rountree zaliczył tez ciężki nokaut w ostatniej walce
Pojebalo mi sie z Danielem Jolly xDChyba pomyliłeś typów. Rountree ostatnia walka win przez ko. Wcześniejsze dwie to poraszki przez poddanie z Pedro i decyzja Sanchez.
Paul ostatnio też przegrał przez poddanie z Pedro.
Paul w stójce nie jest rewelacyjny ale liczę że uda mu się sprowadzić i wymeczyc dec a może nawet poddać. Khali to tylko stójka.
Calvillo powinna dać sobie radę ze swoimi parterowymi zdolnościami z Jojo. Ta ostatnia przegrała poddaniem dwa razy. Teymur pokazał się jako megakozak w walce z Lando i temu ufam. Nelson firma. Dorzuciłem też jedną walkę z Bellatora i mój symboliczny kupon wygląda tak:
Calvillo + Teymur + Nelson + dorzuciłem LETOURNEAU (Bellator).
To jego bratTo nie ten Teymur!
To nie ten Teymur!
Calvillo + Teymur + Nelson + dorzuciłem LETOURNEAU (Bellator).
dzieki za infoLetourneau nie walczy. Kontuzja.