Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
imo ponzi teraz wpierdol przez poddanko, Gunnar jednak to spec parterowyNie mam pojęcia, na razie mam Ponzinnibio po 3.50. Może over 2.5 w walce Felder-Ray, może Marshman.
imo ponzi teraz wpierdol przez poddanko, Gunnar jednak to spec parterowy
no ale zobaczymy, ciekawe zestawienie
Spoko ale Gunnar juz walczyl wczesniej 5 rund a Ponzinnibio chyba nie jest tytanem kondycji ???Niby tak, ale Nelson pozwolił Tumenowowi uciec z dosiadu. Teraz wiemy, na jakim poziomie stoi parter Alberta, a Ponzinnibio dobrze broni obaleń.
W stójce oczywiście nie spodziewam się wielkiej przewagi Santiago, ale myślę, że jego szalone tempo pozwoli zajechać Islandczyka, jeśli przetrwa pierwsze 5-10 minut.
Spoko ale Gunnar juz walczyl wczesniej 5 rund a Ponzinnibio chyba nie jest tytanem kondycji ???
a ty Puczn a Joubana czy Tumenova czasami nie grales?
a ty Puczn a Joubana czy Tumenova czasami nie grales?Gunnar walczył 5 rund raz - i wyraźnie przegrał ze Storym. Ponzi wyglądał nieźle w 3 rundach z Cummingsem i Stricklandem. Lekkim faworytem w moich oczach Nelson, ale po 3.50 grzech nie zagrać Santiago.
Wygrana to wygrana ale Valerie była zjebana scinaniem wagi.. to moglo tez miec wplyw na walke. Nie wspominajac o reeboku ktory tez dal jej w kosc podczas walki :DKarta padaka jak dla mnie. Ponzinibbio nie znam, będę musiał zrobić jakiś research. Gunnar solidna firma, więc prawdopodobnie on. Z Calvillo byłbym ostrożny, JoJo poradziła sobie z Letourneau. Gdyby walczyła Martyna Czech to bym ją pograł... No ale nie walczy ;)
Wygrana to wygrana ale Valerie była zjebana scinaniem wagi..
a to nie wiedziałemAle ta walka była w muszej.
Wydaje mi się ze będzie faworytem. Rountree zaliczył tez ciężki nokaut w ostatniej walceZdecydowanie zaryzykuje parę złotych w Paula Creiga. Zapewne będzie underdogiem w walce z Rountree.
Chyba pomyliłeś typów. Rountree ostatnia walka win przez ko. Wcześniejsze dwie to poraszki przez poddanie z Pedro i decyzja Sanchez.Wydaje mi się ze będzie faworytem. Rountree zaliczył tez ciężki nokaut w ostatniej walce
Pojebalo mi sie z Danielem Jolly xDChyba pomyliłeś typów. Rountree ostatnia walka win przez ko. Wcześniejsze dwie to poraszki przez poddanie z Pedro i decyzja Sanchez.
Paul ostatnio też przegrał przez poddanie z Pedro.
Paul w stójce nie jest rewelacyjny ale liczę że uda mu się sprowadzić i wymeczyc dec a może nawet poddać. Khali to tylko stójka.
Calvillo powinna dać sobie radę ze swoimi parterowymi zdolnościami z Jojo. Ta ostatnia przegrała poddaniem dwa razy. Teymur pokazał się jako megakozak w walce z Lando i temu ufam. Nelson firma. Dorzuciłem też jedną walkę z Bellatora i mój symboliczny kupon wygląda tak:
Calvillo + Teymur + Nelson + dorzuciłem LETOURNEAU (Bellator).
To jego brat ale powinien ogarnąć.To nie ten Teymur!
To nie ten Teymur!
Calvillo + Teymur + Nelson + dorzuciłem LETOURNEAU (Bellator).
dzieki za infoLetourneau nie walczy. Kontuzja.