Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
widziales gdzies jej walki?Dorzucam under 2.5 po 2.41 w walce McMann. Słaba rywalka, walkę wzięła niedawno, wymęczona ścinaniem.
Dorzucam under 2.5 po 2.41 w walce McMann. Słaba rywalka, walkę wzięła niedawno, wymęczona ścinaniem.
widziales gdzies jej walki?
widziales gdzies jej walki?
Przeprasza za wpierdalanie sie w dyskusje, ale chcialem podziekowac za naprowadzenie na wlasciwy trop ;) Generalnie nie obstawiam pan, ale tutaj po obejrzeniu walk rywalki Sary nie mialem absolutnie zadnych watpliwosci.O kurwa. Postawiłeś też?
Przeprasza za wpierdalanie sie w dyskusje, ale chcialem podziekowac za naprowadzenie na wlasciwy trop ;) Generalnie nie obstawiam pan, ale tutaj po obejrzeniu walk rywalki Sary nie mialem absolutnie zadnych watpliwosci.
View attachment 5979
Ciagle licze a to, ze bedzie okazja do powtorki.Bardzo mnie to cieszy, boś swój chłop. Pamiętam, jak w piątek po ważeniu UFC Kraków postawiłeś nam piwo w barze, więc fajnie, że chociaż tak mogłem się odwdzięczyć :>
ostatecznie zdecydowałem się na:
Ponnzinibbio przez decyzje
Ferreira przez decyzje
Lewis browne over 1,5 + Hector Hendricks over 1,5
Santiago koniecznie! Must bet
Ogolnie to leci Santiago + Felder @1.85 i na singlu Czarna Bestia @1.82
Jaki kurs wyhaczyles po 2 rundzie?Dziękuję m.in. Pani Markos za ładne lajwy.
Jaki kurs wyhaczyles po 2 rundzie?