Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Panowie kurs na cyborg powyżej 0.5r = 1.54 !!!
Pół pierwszej rundyCzyli musi przetrwać całą pierwszą rundę, czyż nie?
Nie musi, sam tam gram. Musi przeżyć 2:31 minuty w pierwszej rundzieZależy od buka. Kolega gra na lvbet, zdaje się, że jest tam zaznaczone, że aby rozliczyć rundę, musi ona dobiec końca.
Nie musi, sam tam gram. Musi przeżyć 2:31 minuty w pierwszej rundzie
Tak ale powyzej 0,5r tyczy się pierwszej rundyAle jak robisz zakład powyżej 1,5 przy 3 rundowym pojedynku to przy nokaucie np. w 4 minucie pierwszej rundy kupon pada. Runda musi się zakończyć, czyż nie?
Ale jak robisz zakład powyżej 1,5 przy 3 rundowym pojedynku to przy nokaucie np. w 4 minucie pierwszej rundy kupon pada. Runda musi się zakończyć, czyż nie?
Panowie mam pytanko... jak jest teraz z grą na Unibet? Zadzwonili do mnie ze daja mi gratisowo 100 zł. Ale nie gralem na unibet od tej ustawy hazardowej. Czy moge sie w cos wdupczyć? Czy ew. moge miec jakies problemy z bankiem przy wyplacie kasy? Z gory dzieki za odp i sorry za zasmiecanie tematu ;)
Panowie mam pytanko... jak jest teraz z grą na Unibet? Zadzwonili do mnie ze daja mi gratisowo 100 zł. Ale nie gralem na unibet od tej ustawy hazardowej. Czy moge sie w cos wdupczyć? Czy ew. moge miec jakies problemy z bankiem przy wyplacie kasy? Z gory dzieki za odp i sorry za zasmiecanie tematu ;)
ale wiesz, ze z tych podatkow buduje sie w Polsce drogi? lepiej przegrywac hajs w PolscePanowie mam pytanko... jak jest teraz z grą na Unibet? Zadzwonili do mnie ze daja mi gratisowo 100 zł. Ale nie gralem na unibet od tej ustawy hazardowej. Czy moge sie w cos wdupczyć? Czy ew. moge miec jakies problemy z bankiem przy wyplacie kasy? Z gory dzieki za odp i sorry za zasmiecanie tematu ;)
ale wiesz, ze z tych podatkow buduje sie w Polsce drogi? lepiej przegrywac hajs w Polsce
Jedna runda to 5 minut. 0,5 rundy to 2,5 minuty, 1,5 rundy to 7,5 minuty, 2,5 rundy to 12,5 itd.
Jeżeli wypłacasz na konto bankowe, a nie skrilla, to tak.
Z tego co pamiętam, to unibet zablokował działania na skrillu
Co do gali. Na singlu pójdzie Renan, który powinien sobie poradzić z murzynem na łańcuchach (jeszcze dodać do tego, że walka jest w catch'u, a nie 135 - do którego Renan miał problemy schodzić - to wszystko pięknie wygląda), a w dublu Jimi Manuwa + Pani Cyborg :)
Robbie ? ( reszta bardziej stawia na Donalda :( )
Tez nie widziałem. . Ale w internetowych podcastach obstawiaja Donalda. Bylem pewny Robbiego, teraz jestem trochę mniej. Mimo wszystko wydaje mi się ze rok przerwy mu wuszło tylko na dobre po tych wszystkich wojnach w oktagonieJest w ogóle jakieś promo bądź wywiad z Lawlerem? Niczego do tej pory nie wiedziałem...
Wszystko rozumiem, pazerność na ako sam jestem pazerny (przez to generalnie przepierdalam większość załkładów) itd., aleCzysto teoretycznie to nie. Bank nie zwraca uwagi na małe wypłaty (zakładam, że na raz nie wypłacasz powyżej 10 000 zł).
Z tego co pamiętam, to unibet zablokował działania na skrillu
Co do gali. Na singlu pójdzie Renan, który powinien sobie poradzić z murzynem na łańcuchach (jeszcze dodać do tego, że walka jest w catch'u, a nie 135 - do którego Renan miał problemy schodzić - to wszystko pięknie wygląda), a w dublu Jimi Manuwa + Pani Cyborg :)
Tez nie widziałem. . Ale w internetowych podcastach obstawiaja Donalda. Bylem pewny Robbiego, teraz jestem trochę mniej. Mimo wszystko wydaje mi się ze rok przerwy mu wuszło tylko na dobre po tych wszystkich wojnach w oktagonie
Z Conditem tez miał wojne :)IMO utrata pasa była pośrednio związana z deficytami neurologicznymi po wojnie z Rorym.
to wojownik. wiele wojen za nim. jeśli toczy się boje takie jak lawler, sanchez czy ostatnio gaethje, trzeba się liczyć z bezzwrotną kaucją zdrowotną. zobaczymy jak będzie wyglądał na ważeniu, czy wejdzie bez zachwiania po schodach etc.
Tylko wcześniejsza batalia z Rorym mogła go popsuć.No bez przesady :D
Lawler, co prawda przegrał przez nokaut, ale to nie jego pierwszy - już Diaz kiedyś mu zgasił światło. To był jeden, potężny luj, więc nie ma aż tak negatywnego skutku.
Cerrone z kolei toczył wojnę na śmierć i życie z Brownem, punktacja mogła iść w obie strony. Został znokdaunowany przez cios prosty Immortala - to jest wysoce niepokojące, siła Matta bierzę się z kumulacji ciosów, łokci, kopnięć. Następnie zaliczył nokaut z rąk Masivdala (sędzia przerwał walkę w 4:59 pierwszej rundy), tylko po to, żeby cholera wie, po co zostać dopuszczonym do drugiej rundy i tam ponownie ubitym. Myślę, że obaj są na końcówce kariery, ale coraz wyraźniej faworyzuję Bobbiego. Ruthless potrafi wywierać presję, bije mocno i jest nieustępliwy. Cerrone nie znosi bokserów, zwłaszcza wywierających presję. Myślę, że zaliczy kolejną porażkę, tym razem przez tko.
Tylko wcześniejsza batalia z Rorym mogła go popsuć.
No bez przesady :D
Co znaczy nie CONDIT, ANI TYM BARDZIEJj Rory?Zapasy Macdonalda i tak nie grały roli, a w stójce imo jest gorszy od Condita, cały jego sukces w rewanżu z Lawlerem to był high kick w 3 ciej rundzie.Po walce z Rorym wyglądał dobrze z Conditem - choć jego wygrana była oczywistym wałem sędziowskim.
Cerrone to jednak nie Condit, ani tym bardziej nie Rory. Warto jeszcze odnotować, że Lawler opuścił ATT, a Kowboj miesiąc temu miał infekcję krwi - kto wie, jak to się na nich odbije?
a gdzie ty byles jak cie nie bylo?Co znaczy nie CONDIT, ANI TYM BARDZIEJj Rory?Zapasy Macdonalda i tak nie grały roli, a w stójce imo jest gorszy od Condita, cały jego sukces w rewanżu z Lawlerem to był high kick w 3 ciej rundzie.