Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ktos ma jakies zastrzezenia?
moje pewniaki
Szewczenko, Whittaker, Pettis, Blaydes, Browne, Overeem i Belal
ktos ma jakies zastrzezenia?
Przy tym starciu przypomina mi się pojedynek Woodley Thompson 2, gdzie Woodley zawalczył w tempie jakie narzucił Woodley czyli żadne, i w 5 rundzie prawie zabił Thompsona. Schev nadaje też chujowe tempo i nie
Gruba rozkmina poszła, a tu Amand wypadł :DJa powiem tak faktem jest że to co miała najlepsze Nunes Schev przyjeła na klatę, w stójce nie dała sobie zrobić krzywdy, w parterze spokojnie przyjmowała ciężki gnp i obroniła duszenie. Ja spodziewam się takiej samej Schev czyli głęboka defensywa i w późniejszym etapie zacznie być coraz bardziej agresywniejsza, może tak łatwo nie będzie oddawać obaleń jak w 1 walce. Zagadką jest jak zawalczy Nunes, jeśli zrobi to co zrobiła w 2 rundzie i nie uda się jej skończyć Valentinki spompuje się znowu. Kardio brazylijki jest niereformowalne, jedyne co może zmienić to sposób jaki walczy. Przy tym starciu przypomina mi się pojedynek Woodley Thompson 2, gdzie Woodley zawalczył w tempie jakie narzucił Woodley czyli żadne, i w 5 rundzie prawie zabił Thompsona. Schev nadaje też chujowe tempo i nie będzie umiała przycisnąć brazylijki, i nie zdziwie się jak tym razem zobaczymy taktycznie walczącą Nunes czyli nie napalającą się na skończenie, w parterze skupiająca się na kontroli a nie na kończeniu rywalki. Wtedy myślę że kardio starczy na dłużej niż 2 rundy.
Oczywiście to że Nunes nie skończyła Schev w 1 walce nie oznacza że jej teraz nie skończy, w początkowej fazie jej przewaga w parterze powinna być tak jak w 1 walce ogromna, więc nie zdziwie się jak w 1 rundzie obali, pójdzie po skończenie wejdzie somehow za plecy i udusi.
Mój typ na walkę Schev decyzja po bliskiej walce
mam pograny over 2.5 za drobne
Ta gala zdecydowanie, odpadł Robbie a teraz Amanda...Gruba rozkmina poszła, a tu Amand wypadł :D
Niewdzięczne to mma.
W sumie z Robbim nie żałuję bo zawalczy pod koniec lipca moich dwóch ulubionych zawodników na jednej gali - Robbie i Jones, więc tragedii nie ma :)Ta gala zdecydowanie, odpadł Robbie a teraz Amanda...![]()
O kurwa... jak Romero pierdolnie w 3 to bedzie sytoW sumie z Robbim nie żałuję bo zawalczy pod koniec lipca moich dwóch ulubionych zawodników na jednej gali - Robbie i Jones, więc tragedii nie ma :)
A jeśli jesteśmy przy gali to poszło 4fun za małe pieniądze
Werdum 2 runda @9
Werdum 3 runda @15
Klose + Romero 3 runda kurs chyba @43 za 200
No nie ukrywam, że będzie dobrze-jak to wejdzie :DO kurwa... jak Romero pierdolnie w 3 to bedzie syto![]()
O chuj :D Pisałem na szybkości jak poprawiłem humor to się cieszęyou made my day :)
Browne, ty kurwo.
Ujebany singiel, ujebana taśma, ujebana główna wygrana w ohmie :(
![]()