MMA4LIFE
Maximum FC Middleweight
Czemu Jessica Eye? Pytam bo chciałem obstawić przeciwko niej :)Na sobotnią galę planuje wcelowac w Eye, Ishihare, Hill.
Jeszcze nic nie analizowalem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czemu Jessica Eye? Pytam bo chciałem obstawić przeciwko niej :)Na sobotnią galę planuje wcelowac w Eye, Ishihare, Hill.
Jeszcze nic nie analizowalem.
Eye jest chujowa strasznie, ale nie znam rywalki jak ma dobre zapasy to wygra easy moneyCzemu Jessica Eye? Pytam bo chciałem obstawić przeciwko niej :)
a Szewczenko? imo tez pewniak i lokata, easy money do tegoBrown + Whittaker w dublu i nie żałować kasy.
#pewneinfo
tez popieram DrakkaraFaworyzuję MJa. Gaethje ledwo znam, ale po tym, co widziałem, uważam, że jego dzikość połączona z celnością Michaela, olbrzymim przeskokiem jakościowym oraz USADA popsują debiut Justina.
Browne 1.54
Johnson 2.75
Drakkar 3.50
Grasz jeszcze na betsyfie? Czy na czudzych/zagranicznych kontach? Bo chyba tylko tam Johnson startowal z 2,9Johnson 2.75
mi betsafe dzialaGrasz jeszcze na betsyfie? Czy na czudzych/zagranicznych kontach? Bo chyba tylko tam Johnson startowal z 2,9
Grasz jeszcze na betsyfie? Czy na czudzych/zagranicznych kontach? Bo chyba tylko tam Johnson startowal z 2,9
mozesz miec, bo skrill ma blokowacNo mi dziala tez, ale tylko sekcja kasyna. Dopiero jak wchodze przez VPN to sekcja bukmacherki sie odpala, ale nie wiem czy beda przyjmowac zaklady, jak wszystkie dane adresowe mam na Polske I czy ewentualnie problemow przy wyplacie nie bedzie...
Whittaker easy money mowie ci, Romero farta mial przez tyle lat, ale nadszedl czas sprawiedliwosciJak na razie mam tak:
Romero (r.3) @15
Romero (r.4) @26
Romero (r.5) @29
Może nie farta ale będzie miał ciężko z Robertem. Jedyne czego się obawiam to to że odjebie coś w swoim stylu i skończy Roberta.. co do Justina to poza lowkickami nie widzę nic ciekawego w jego stojce. Gość atakuje tak agresywnie ze nie zdziwię się jak zobaczymy powtórkę z walki z Dustinem.Whittaker easy money mowie ci, Romero farta mial przez tyle lat, ale nadszedl czas sprawiedliwosci
a zapasy? bo Johnsona idzie zlamac zapasniczoMoże nie farta ale będzie miał ciężko z Robertem. Jedyne czego się obawiam to to że odjebie coś w swoim stylu i skończy Roberta.. co do Justina to poza lowkickami nie widzę nic ciekawego w jego stojce. Gość atakuje tak agresywnie ze nie zdziwię się jak zobaczymy powtórkę z walki z Dustinem.
Zapomnialem o nich, pewnie z tego powodu że ich rzadko używa. Póki co Johnsona złamał tylko kebab zapasniczo co nie jest żadnym wstydem. MJ po porażce z kebabem zaczął robić więcej grapplingu wiec powinno być oka zapasy? bo Johnsona idzie zlamac zapasniczo
Jury go zgwalcil zapasniczo, chyba nawet Reza dal radeZapomnialem o nich, pewnie z tego powodu że ich rzadko używa. Póki co Johnsona złamał tylko kebab zapasniczo co nie jest żadnym wstydem. MJ po porażce z kebabem zaczął robić więcej grapplingu wiec powinno być ok
W wywiadzie gadał ze od dziecka robi zapasy ale wydaje mi się ze będzie chcial widowiskowo wygrać debiut i gdzieś się nadzieje na kontrę.Jury go zgwalcil zapasniczo, chyba nawet Reza dal rade
wiadomo dawno temu, no ale niby ten białas to zapasnik jest
Whittaker easy money mowie ci, Romero farta mial przez tyle lat, ale nadszedl czas sprawiedliwosci
Miał farta i watę w łapach.No tak, fartem wygrał 8 walk pod rząd i doczlapal się pierwszego miejsca w rankingu.![]()
tez popieram Drakkara
Mega kot? Zwykły agresywny murzyn. Pierwszy lepszy zawodnik i go nie ma. Narazie walczył z samymi no namamiPrzecież Diakiese to megakot. Nie znam Drakkara, ale jestem po małym researchu i nie widzę w jakiej płaszczyźnie miałby mu zagrozić.
ZapasamiPrzecież Diakiese to megakot. Nie znam Drakkara, ale jestem po małym researchu i nie widzę w jakiej płaszczyźnie miałby mu zagrozić.
Narazie walczył z samymi no namami
Zapasami
Nie patrz na pasy w mma, zgodzę się że Diakiese jest mega atletą ale obejrz sobie jego walkę z Frankie Perezem.Tak jak każdy rozpoczynający karierę młody zawodnik. Zatem właściwe pytanie brzmi nie z kim walczył, ale jak. Wraz z Doo Ho Choi, Marc to moje najcenniejsze odkrycie minionego roku.
No tak, niebieskie pas BJJ i ranking 0 skończeń przez poddanie robi wrażenie. Diakiese purpura BJJ + altetyzm na miarę GSP.
Dwie jego walki widziałem, z sajewskim, w której przez pierwsze 2 min Łukasz wygrywał i zaraz umarł i drugą w której czarny szybko znokautowal. Miał przeciwników na średnim poziomie europejskim i robił po prostu to co wcześniej w Anglii.Tak jak każdy rozpoczynający karierę młody zawodnik. Zatem właściwe pytanie brzmi nie z kim walczył, ale jak. Wraz z Doo Ho Choi, Marc to moje najcenniejsze odkrycie minionego roku.
No tak, niebieskie pas BJJ i ranking 0 skończeń przez poddanie robi wrażenie. Diakiese purpura BJJ + altetyzm na miarę GSP.