Ta z KrakowaDawny Mariusz by zbanował tego kiepa i nie pozwoliłby gdyby ktoś mi ublizal.
Gdzie się podział Mariusz co się z nim na dziwki chodzilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta z KrakowaDawny Mariusz by zbanował tego kiepa i nie pozwoliłby gdyby ktoś mi ublizal.
Więcej nie musisz pisać. Cały dorobek na JJ.Oficjalnie to mi możesz opierdolić gałe jak chcesz to po pierwsze, po drugie nie jestem pseudo typerem tylko emerytowanym typerem, po trzecie Asia tego nie przegra a po czwarte człowieku lata mi to czy będziesz zdupcał z tego forum czy nie zostań przynajmniej dobra pizda jest z Ciebie i wiara sie śmieje do monitorka.
Tak swoją drogą ja nie jestem samozwańczym królem bukmacherki - jak miałbym sobie przypiąć range jak nie jestem administratorem głuptasku.
Nie prosiłem sie o nic takiego co więcej kilkukrotnie pisałem o jej zdjęcie bo lata mi to. Jest tu mnóstwo ludzi którzy pamiętają moje typy, moje wygrane i mojego czuja w niektórych przypadkach i piona za to bo był czas gdzie na prawde całe cohones kosiło duże hajsy bo była współpraca a nie jakieś pruj dupy z nikąd które szybko chcą wypłynąć na szerokie wody będąc w zasadzie małą nic znaczącą płotką.
Pany gra ktos Miocica?
Mysle o dublu aska + miocic
mam wrazenie, ze Andrade ma lepsze cardio niz Gadelha, chociaz nigdy 5 rundowki nie walczylaMoim zdaniem niebezpieczny dubel. Jeśli grać to jako single, zaś samą Aśkę najlepiej live, po pierwszej rundzie. Mam wrazenie, ze gameplan Jessici to będą obalenia z kontrolą w parterze i bardzo prawdopodobne, ze Aśka po pierwszej rundzie będzie underdogiem.
@crt14, mam nadzieję ze dobrze pracujesz nad TDD.
Czym blizej walki,tym bardziej sie boje o Aske jak ma przegrac to niestety teraz z Andronolka,chyba zgram Aske pariotycznie ale skromnieMoim zdaniem niebezpieczny dubel. Jeśli grać to jako single, zaś samą Aśkę najlepiej live, po pierwszej rundzie. Mam wrazenie, ze gameplan Jessici to będą obalenia z kontrolą w parterze i bardzo prawdopodobne, ze Aśka po pierwszej rundzie będzie underdogiem.
zajebiste sa te malpy polakiale sie usmialem
No ja myślę że jednak postawi na swoją stójkę a zapasy będą dodatkiem.Moim zdaniem niebezpieczny dubel. Jeśli grać to jako single, zaś samą Aśkę najlepiej live, po pierwszej rundzie. Mam wrazenie, ze gameplan Jessici to będą obalenia z kontrolą w parterze i bardzo prawdopodobne, ze Aśka po pierwszej rundzie będzie underdogiem.
Żona może czytać, uważaj ;)Dawny Mariusz by zbanował tego kiepa i nie pozwoliłby gdyby ktoś mi ublizal.
No ja myślę że jednak postawi na swoją stójkę a zapasy będą dodatkiem.
Swoją drogą na Joanne jest 1.63 a kurs na decyzję 1.65 jak ktoś planuje grać na polkę to moim zdaniem lepiej brać decyzję patrząc na to jak mała szansa jest na to że skończy brazolkę.
to bedzie kopia pojedynku Dillashaw Lineker
moim zdaniem aska tez ma lepsze zapasy niz andrade. chodzi oczywiscie o rownowage miedzy ofensywnymi jessici, a defensywnymi aski. jak andrade obierze taktyke gadelhi i za wszelka cene bedzie chciala sprowadzic aske, co w polaczeniu z duzo gorszym grapplingiem jessici na tle claudi mowi tylko jedno, spompuje sie jeszcze szybciej. zreszta ogolnie brazylijka jakims asem parteru nie jest, bym mial beke jakby sie dala poddac, chyba nikt nie pamieta jak glupio wpadala w jakies duszenia wage wyzej (porazki z takimi tuzami jak reneau czy pennington). jesli asia mialaby jakos to przegrac, to tylko przez cepa spod budy z piwem.Tam wygrał TJ dzięki lepszym zapasom.
moim zdaniem aska tez ma lepsze zapasy niz andrade. chodzi oczywiscie o rownowage miedzy ofensywnymi jessici, a defensywnymi aski. jak andrade obierze taktyke gadelhi i za wszelka cene bedzie chciala sprowadzic aske, co w polaczeniu z duzo gorszym grapplingiem jessici na tle claudi mowi tylko jedno, spompuje sie jeszcze szybciej. zreszta ogolnie brazylijka jakims asem parteru nie jest, bym mial beke jakby sie dala poddac, chyba nikt nie pamieta jak glupio wpadala w jakies duszenia wage wyzej (porazki z takimi tuzami jak reneau czy pennington). jesli asia mialaby jakos to przegrac, to tylko przez cepa spod budy z piwem.
aska nigdy nie byla slaba fizycznie, jak na takie chuchro. dlatego jestem bardzo ciekawy jak bedzie to wygladac w walce z jessica, bo widac, ze przymasowala i bedzie jeszcze silniejsza. andrade moze sobie nawet kilka razy obalic, ale aska wstanie i gowno to da brazylijce w oczach sedziowPrzewaga siłowa będzie po stronie brazylijki. Andrade potrafiła slamować takimi klocami, jak Carmouche, czy Pennington. Aśka z kolei daje się obalać, cały myk ze ładnie zbiera się do stójki. Kluczowa moze być kondycja Jessici.
BTW, trzymam stronę Dzoany, tylko piszę jak widzę walkę, hehe.
zwalaniala, z Raquel chujowo juz wygladaloAndrade nigdy nie zwalniała w 3-rundowych walkach, tak samo jak i Gadelha. Sęk w tym, że to JJ milionem ciosów i wstawaniem wydrenowała zasoby energii Claudii - liczę na to samo przy okazji tej walki. Na pewno nie gram Joanny przed walką, w razie czego live.
Chodziło mi bardziej o dominacje i warunki fizyczne Lineker też taki kloc i spory hype był za nim a TJ oprawił go porządnie.Tam wygrał TJ dzięki lepszym zapasom.
zwalaniala, z Raquel chujowo juz wygladalo
To chyba Dodsona za Linekera pokonała jego matka.Lineker w stojce wpierdol zbieral tez, tacy brawlerzy dobrze wygladaja na tle przecietniakow, a jak już przychodzi jakiś ogarnięty striker to dostają wpierdol
a kto powiedzial, ze Dodson to swietnie techniczny striker?To chyba Dodsona za Linekera pokonała jego matka.
a kto powiedzial, ze Dodson to swietnie techniczny striker?
nie chce mi sie, pamietam walke z MakovskymTo znajdź mi kogoś oprócz myszy, kto go rozpykał w stójce. Nawet TJ zaliczył od niego zgona.
Sorry panowie, że taki offtop ale mam problem z ohmbetem. Kiedy klikam na zakładke "my bets" kiedyś wysuwał się pasek z ostatnimi kuponami, teraz wyskakuje okienko i nie pokazuje żadnych kuponów nawet po wybraniu przedziału czasowego... ma ktoś tak samo?