Masta
Vale Tudo Championship
Popek przez tko w pierwszejpopek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Popek przez tko w pierwszejpopek
Ja nie mówię, że nie ma szans, ale z niego taki mocny faworyt co z Janka tytan kondycji.Rzut monetą ta walka.Popek przez tko w pierwszej
Popek przez ram pam pamPopek przez tko w pierwszej
Ale ja mówię.Ja nie mówię, że nie ma szans, ale z niego taki mocny faworyt co z Janka tytan kondycji.Rzut monetą ta walka.
Zamiast mameda daj Borysa,Rózal, Pudzian, Lipski, Gamrot, Jurkowski, Wójcik, Kita, Erbst, Mamed...
Taki kuponik pójdzie za 100zł
28295.52 zł do wyjęcia :D
Polak vs CzeczenZamiast mameda daj Borysa,
Też myślę nad Kitą bo moim zdaniem Bedorf wygrał na farcie ostatnią walkę.. jedyne co mnie wstrzymuje to myśl że pojawi się Super zmotywowany Bedorf poKowalczyk+Burneika+Różalski+Mańkowski+Kita+Gamrot
Popek? Przecież on padnie jak reks jak go burnejka jebniedwa pewniaki
Popek i Gamrot
Gamrot gwalt zapasniczy i grapplingowy, a jak nie to zawsze sa sedziowe
Popek wiadomo slabiutki, ale wielkiego klocka nasterydowanego da rade bez zadnego problemu
kursy nawet nawet
Pewnie na chwilę, rozala z fernando tez zdjeli i później się pojawili znowuczemu Mamed Borys zdjęli ??
Przecie taki kurs to prezent.Damian Janikowski 1.17 Gerardo Julio Gallegos 4,40 na lvbet
Chcesz postawić 1000zł na kupon, na którym jest Popek?Jest tu jeszcze ktos kto zna tego goscia i doradzi mi czy warto na niego postawic? Bo zastanawiam sie nad postawieniem grubej sumki
https://zapodaj.net/fd532c809dcf3.jpg.html
solidny turPowiem wiecej... dla mnie najwiekszy pewniak na gali :)
ale nie robmy offtopu, wiec apropo rywala Janikowskiego ktos cos jeszcze moze dodac?