Wolf
Brutaal Light Heavyweight
Na Ohmie 1,6 takze zjazd do 1,29 to sporo jak dla co-main eventu ktory juz jest w grze od ponad miesiacaktos grubo Manuwe zagral pewnie, spadek z 1,5 do 1,3 to przeciez nic niesamowitego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na Ohmie 1,6 takze zjazd do 1,29 to sporo jak dla co-main eventu ktory juz jest w grze od ponad miesiacaktos grubo Manuwe zagral pewnie, spadek z 1,5 do 1,3 to przeciez nic niesamowitego
to gielda jest, wiec tak dzialaNa Ohmie 1,6 takze zjazd do 1,29 to sporo jak dla co-main eventu ktory juz jest w grze od ponad miesiaca
Ło. Dawajta taki kurs na pinnacle i gram JankaNa 5Dimes:
Manuwa 1.29
Blachowicz 4.1
Jakas plota czy error?!
to gielda jest, wiec tak dziala
Czemu Edwardsowi kibicujesz
@Puczi gra NasrtaSobotta by dec 4.35
Janek Manuwa . Potrwa cały dystans TAK +Tim Duquesnoy vs Terrion warre over 1.5 2.8
Co wy na to?
Gra ktoś Nasrata albo Raya ?
Ja zagrałem Raya 4fun, wydaje się lepszym zawodnikiem ale Kajan ma dziwny styl i jest ryzyko że ukradnie decyzję.Sobotta by dec 4.35
Janek Manuwa . Potrwa cały dystans TAK +Tim Duquesnoy vs Terrion warre over 1.5 2.8
Co wy na to?
Gra ktoś Nasrata albo Raya ?
Wejdź na stronę 5 i zostaw mi lajka. Dałem tam typychuj wie co tu stawiać czekam na pewniaki od króla bukmacherki #Alibababets
Psychologiem nie jestem ale odnioslem wrazenie ze jakiś obsrany byłJak oceniacie psychę Błanka na wadze?
Psychologiem nie jestem ale odnioslem wrazenie ze jakiś obsrany był
Tego Magomeda Ankalaeva też ktoś przesuwał do tyłu :P bo wątpie żeby się przestraszył nauczyciela fizyki heheMi wydało się że ten luz trochę z niego uszedł, ale wiem jak wielkie znaczenie ma światło, kąt kamery, fakt że sam został przesunięty do tyłu etc. Zresztą Błanek chyba ma zwyczajnie taki charakter - trzepizur, że się tak wyrażę ;p
Mam czujkę do Janka i Petera, wydają się jako dobre dogi do grania.
Ten Volkov wygląda nadspodziewanie dobrze . Nie opłaca się dorzucac nigdzie werduma
@2.4 Błachowicz.
U mnie nie chce nic podskoczyć. Gram bo zapomnę i będę w plecy :)
We'll see :) Myślę, że koło ważenia na Janka będzie w granicach 2.3-2.4
Wykrakałeś
Wykrakałeś
Nie mogę już nic obstawiać na lvbecie. Wyskakuje mi błąd Jakieś limity są ?
polski buk jest gut gutMam to samo i chuj wie o co chodzi