Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niby co masz przez to na myśliSadze ze, DC nie da rady przelezec Miocic'ia.
Co do walki nganuuu, on jest za glupi, zeby to wygrac.
wiec :
Miocic + Lewis ---> KO
Jaki kurs ci wyszedł?poszło takie ako za 100zl
Lewis+Cormier+Kali
wygladalo jak nieprawdopodobny bet ale propsy wielkie to jest wlasnie mma nieprzewidywalne wchujposzło takie ako za 100zl
Lewis+Cormier+Kali
Ja jadę underdogami. Moje zakłady:
Klose, Burns, Font, Hall, Pettis, Lewis, Cormier
DC 3.28
Hooker 1.59
DC decyzja 6.00
Miocic rd 1 6.50
Felder dec 3.30
25Jaki kurs ci wyszedł?
A bez podatku ile bys wygral?Jako, że napisałem przed galą co gram, mam teraz prawo się pochwalić wygraną:
Postawione 800 zł, wygrane 1217 zł. Zysk = 417 zł
Klose, Burns, Font, Hall, Pettis, Lewis, Cormier
A bez podatku ile bys wygral?
1383 zł, czyli 166 zł więcej.
Nie sądzisz troche Cloud ze to jest rozbój w biały dzień? tyle zapierdalać komuś za ryzykownie obstawione pieniadze
Mi się wydaje że to jest sprawka właśnie tych bukmacherów czyli mafii poniekąd którzy tak się tak zorganizowali z partyjniakami że dali im grube pieniądze pod stołem i na legalu sobie okradają z jeszcze większych pieniędzy ludzi którzy lubią hazard.Nic na to niestety nie poradzimy. Takich rządzących wybieramy, którzy takie prawa nakładają. Legalni bukmacherzy w Polsce muszą mieć podatek i nie ma zmiłuj :(
Mi się wydaje że to jest sprawka właśnie tych bukmacherów czyli mafii poniekąd którzy tak się tak zorganizowali z partyjniakami że dali im grube pieniądze pod stołem i na legalu sobie okradają z jeszcze większych pieniędzy ludzi którzy lubią hazard.
Nie poniekąd, bo bukmacherzy to mafia.Mi się wydaje że to jest sprawka właśnie tych bukmacherów czyli mafii poniekąd którzy tak się tak zorganizowali z partyjniakami że dali im grube pieniądze pod stołem i na legalu sobie okradają z jeszcze większych pieniędzy ludzi którzy lubią hazard.