user_usunięty
UFC Middleweight
Z Pettisem, jako takim Colem Millerem, z Rodriguezem rundę szarpnął.W jakiej płaszczyźnie Lobov ma to ugrać, może łapy chociaż z tym zasięgiemNiby tak ale wygrał z Pettisem np
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z Pettisem, jako takim Colem Millerem, z Rodriguezem rundę szarpnął.W jakiej płaszczyźnie Lobov ma to ugrać, może łapy chociaż z tym zasięgiemNiby tak ale wygrał z Pettisem np
O KURWA!!! TOŻ TO SZIOK!Moim zdaniem najlepszy typer na świecie właśnie wytypował Toniego Fergusona !!!
------------------> http://www.betmma.tips/LucasPicks
Nie ekscytuj się tak bo ci pisownia gorzej idzie.O KURWA!!! TOŻ TO SZIOK!
Spoko leszczu, do budy, hejtuj Asię, a nie próbuj typowac poważne walki.Nie ekscytuj się tak bo ci pisownia gorzej idzie.
Dyskutujemy tu o gali więc pisz o walkach a jak masz zamiar robić taki off top to wyp***** :)Spoko leszczu, do budy, hejtuj Asię, a nie próbuj typowac poważne walki.
Nie chce tu nikogo obrażać ale przyjebałeś się do niego bez powodu i wyzywasz od leszczów jak typowa spięta cebula.Spoko leszczu, do budy, hejtuj Asię, a nie próbuj typowac poważne walki.
Jechać z typem.

O kurwa teraz przeczytałem, o chuuuujZ drugiej strony panowie, dbam o ten dzial, udzielam sie i co galę wrzucam swoje typy które ładnie wchodzą i co.. wpada jakis smiec na nasza ,,dzielnie" i mnie obraza ?
Jechać z typem.

Jak Orest nie będzie miał pociśnięte to więcej nie wrzucę swoich typów.
![]()
Jak Orest nie będzie miał pociśnięte to więcej nie wrzucę swoich typów.
![]()
nie.Khabib 1.22
Max 4.30
To co, ktoś liczy na upset jak Bisping z Rockholdem? Bo ja nie...
Przecież nikt ich nawet nie graWrzucam tu co galę swoje typy na których zarabiacie a jak wbija jakiś śmieć i mnie obraża to nikt nie reaguje. Jak nie bedzie miał pocisniete to koniec z moimi typami.
Mów za siebiePrzecież nikt ich nawet nie gra
@HeyPussyRUstillThere tu są moje typy z 3 ostatnich gal ufc. Wszystkie moje underdogi wchodzą więc nie pierdol że nikt nie gra moich typów. Mam zajebistą przewidywalność
UFC on Fox: Emmett vs. Stephens
Małe podsumowanie moich typów
ciekawi faworyci którzy na 80% wygrają
Manny Bermudez
Alex Perez
Alan Jouban
Angela Hill
,,Pewniak" na 99%
Jessica Andrade
Ciekawe underdogi
Llir Latifi
Brian Kelleher
Gilbert Burns ( nie walczył)
Josh Emmett (wycofałem się z tego typu, niżej dowód)
99picks said: ↑
Cofam z tym Joshem, Jeremy go raczej pierdolnie.
UFC Fight Night 127: Werdum vs. Volkov
,,Pewniak" gali który wejdzie na 95%
Magomed Ankalaev
Typy które wejdą na 80%
Leon Edwards
Hakeem Dawodu
Tom Duquesnoy
Dmitriy Sosnovskiy
ciekawe overy
Tom Duquesnoy over1.5r
Ciekawe underdogi
Jan Błachowicz
Volkov
Charles Byrd
UFC 222: Cyborg vs. Kunitskaya
typy które wejdą na 90%
Jordan Johnnson
Mckenzie Dern
typy które wejdą na 70%
Cody Stamman
Ketlen Veira
Sean O Malley
Ciekawe underdogi
Arlovski
Ortega
Jesteś pośmiewiskiem tego forum i każde twoje wcześniejsze konto od @mmafan2 też. Idź sobie wstawiaj swoje "elitarne" (@HeyPussyRUstillThere tu są moje typy z 3 ostatnich gal ufc. Wszystkie moje underdogi wchodzą więc nie pierdol że nikt nie gra moich typów. Mam zajebistą przewidywalność
UFC on Fox: Emmett vs. Stephens
Małe podsumowanie moich typów
ciekawi faworyci którzy na 80% wygrają
Manny Bermudez
Alex Perez
Alan Jouban
Angela Hill
,,Pewniak" na 99%
Jessica Andrade
Ciekawe underdogi
Llir Latifi
Brian Kelleher
Gilbert Burns ( nie walczył)
Josh Emmett (wycofałem się z tego typu, niżej dowód)
99picks said: ↑
Cofam z tym Joshem, Jeremy go raczej pierdolnie.
UFC Fight Night 127: Werdum vs. Volkov
,,Pewniak" gali który wejdzie na 95%
Magomed Ankalaev
Typy które wejdą na 80%
Leon Edwards
Hakeem Dawodu
Tom Duquesnoy
Dmitriy Sosnovskiy
ciekawe overy
Tom Duquesnoy over1.5r
Ciekawe underdogi
Jan Błachowicz
Volkov
Charles Byrd
UFC 222: Cyborg vs. Kunitskaya
typy które wejdą na 90%
Jordan Johnnson
Mckenzie Dern
typy które wejdą na 70%
Cody Stamman
Ketlen Veira
Sean O Malley
Ciekawe underdogi
Arlovski
Ortega
) typy na sherdoga z konta wiktoruspro, a nam zrób przysługę iJesteś pośmiewiskiem tego forum i każde twoje wcześniejsze konto od @mmafan2 też. Idź sobie wstawiaj swoje "elitarne" () typy na sherdoga z konta wiktoruspro, a nam zrób przysługę i

Jak myślicie kurs na Joannę jeszcze wzrośnie? Aktualnie 1.71 To już bardzo atrakcyjny kurs
Planuje grubiej zagrać coś takiego
Asia + Lauzon over 1.5 + Karolina K over 2.5 3.38 Na ta chwilę
Czytam tematy z ciekawości bo nie gram już od jakiegoś czasu (za bardzo emocjonalnie grałem zamiast na chłodno i nie wchodziło, a jak nie wchodzi to nie widzę sensu grać). Nie popieram takiego "leszczowania", ale jak widzę twoje zachowanie toWrzucam tu co galę swoje typy na których zarabiacie a jak wbija jakiś śmieć i mnie obraża to nikt nie reaguje. Jak nie bedzie miał pocisniete to koniec z moimi typami.