HeyPussyRUstillThere
UFC Middleweight
Na betdsi jest już dawno aktualizacja, na bestfightodds.com jeszcze nie ma. Szkoda bo specjalnie tam konto założyłem :pCoś się chyba pojebało z kursami na ME. Fajny byłby taki surebet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na betdsi jest już dawno aktualizacja, na bestfightodds.com jeszcze nie ma. Szkoda bo specjalnie tam konto założyłem :pCoś się chyba pojebało z kursami na ME. Fajny byłby taki surebet![]()
stary.. kursy na tą trójkę spadły o 30 gr ;( obstawiać póki jeszcze letnie... bo gorące były w zeszlym tygodniuTrzeba coś szybko stawiać, bo w piątek czy sobotę to kursy 2 raze mniejsze.
Każdemu to pasuje jego buta i głowa w chmurach :)
zobacz na co pozwalał sobie z Chrisem, który jest lepszym grapplerem niż Luke
Pamiętam jak mimo że wiedziałem że Chris ma dobry grappling to obawiałem się jego starcia w tej płaszczyźnie z Lukiem. Gość ma chyba najlepszą kontrolę z góry w średniej.Nigdy w życiu. Grapplersko Luke jest lepszy, ale to tylko moja opinia.
Co do walki to pożyjemy - zobaczymy. jednak mam wrażenie, że w sobotę Rochkold udupi trochę kuponów. Tak, czy siak nie życzę szczęścia, bo mam zamiar postawić Rockholda przez decyzję. ( mam nadzieję, że będzie > @6.00)![]()
Gość ma chyba najlepszą kontrolę z góry w średniej.
Bardzo dobry wybór, dołóz Tysona Pedro.Postawiłem Jinglianga i Tuivase. Może przed walką coś jeszcze dołożę.
a masz gdzies liste tych co wtopiles?99picks niepokonany póki co w pewniakach w tym roku. Mój rekord poniżej
Wisi na ścianie płaczu u mnie w pokoju. Ale.. od Ufc on fox 26 moje oficjalne pewniaki wygrywaly.a masz gdzies liste tych co wtopiles?
Mizuto Hirota 2.16 pewniak
Do tego Hyun Kim .
Hunt + Romero. Wariacik
Panowie, bardzo podoba mi się OVER1.5R w walkach Luka i Curtisa
To właśnie o nim napisałem :pMi też. Oraz taki sam over Hunt vs Curtis
To właśnie o nim napisałem :p
Dlatego juz dolozylem te overy do taśmy :Dpo prostu szybko czytam - czas to pieniądz ;)
Moim zdaniem Volkanovski to lepsza opcja, Quionez a Ishihara to praaawie ze 50/50. Po stronie Quioneza będzie to ze nie musi scinac tyle wagi co Teruto a pragnę przypomnieć! !! Nie ma porannych ważen, zawodnicy mają około 21 godzin na nawodnienie itpJa też. Plus tripel Luke vs Romero over 1,5 + Curtis via DEC + Volkanovski (choć zastanawiam się czy Quinonez nie byłby lepszym wyborem)