T
Trzyha
Guest
nie oglądałem walk Sterlinga, ale reszte widzę jako wygranychMnie interesuje coś takiego, jak to widzicie ?
Means+Sterling+VanZant lub Dariush
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie oglądałem walk Sterlinga, ale reszte widzę jako wygranychMnie interesuje coś takiego, jak to widzicie ?
Means+Sterling+VanZant lub Dariush
oglądałem Villante z OSP i wyglądał całkiem dobrze i równie dobrze mógł wygrać, z Fabio też widzę urwał rundeCo powiedzie o typie na Corey Andersona? Zwyciężył w tufie jak do tej pory niepokonany jego rywal Villante w UFC ma rekord 2-2. Villante zwycięstwa odniósł z jednymi z najgorszych zawodników w ostatnim okresie w wadze półciężkiej. Kurs podobny do Sterlinga a ryzyko wydaje się być mniejsze.
Herrig też jest beznadziejna.Felice wygląda obiecująco, zwłaszcza, że Paige jest beznadziejna
Herrig też jest beznadziejna.
Herrig też jest beznadziejna.
Zależy na co będą patrzeć sędziowie w tej walce. Jeśli na tyłek, to wygra Herrig, jeśli na twarz - wtedy VanZant.
@Puczi potwierdzi, że sędziowie przeważnie wybierają tą ładniejszą. :)Może to od zawsze były kryteria w walkach kobiet? Niech ktoś to sprawdzi!
Sprzed walki Alexis Davis vs. Liz Carmouche, która odbyła się w listopadzie 2013 roku.To są moje słowa sprzed jakichś ... 1,5 - 2 lat? :D
Myślę, że będzie poddanie w tej walce.Souza 30 sekund KO ;)
Co sądzicie o Under 1,5 rundy w walce Gordona z Dempseyem? 2,30 na Pinnacle
Same here man! ;) Dziwi mnie trochę hype na Rockholda. Dla mnie starcie z Machidą to efektowność vs. efektywność, przy czym to Smok będzie skuteczniejszy.ostatni under/over który zagrałem to był over 1,5 Ronda vs Catale to było zbyt wiele niedość ze walka pań to jeszcze under/over