Rycho
Heavy Weight
Ale ze co? Napisalem nie prawde?Nie wiem, jak skomentować to, co tu się odpierdala, więc po prostu postawię internetowy znicz.
[*]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale ze co? Napisalem nie prawde?Nie wiem, jak skomentować to, co tu się odpierdala, więc po prostu postawię internetowy znicz.
[*]
Pojawiły się nowe kursy. Nieźle.
Conor McGregor 1.56
Jose Aldo 2.50
No jak McGregora kocham, ktoś tu płynie.Pojawiły się nowe kursy. Nieźle.
Conor McGregor 1.56
Jose Aldo 2.50
Conor McGregor 1.56
Jose Aldo 2.50
Conor McGregor 1.56
Jose Aldo 2.50
Nie jest nic dziwnego skoro przyjął walkę w tak krótkim terminie, nowe kary na koksy też mogły zrobić swoje. A widziałeś końcówkę pierwszej rundy z Aldo w drugim pojedynku? Też tak wyglądał.kondycja Chada to coś bardzo dziwnego i na koniec jeszcze ręce opuścił jakby czekał na luja od Rudego.
Wiecie, że pisząc o sprzedaniu walki obrażacie (i to konkretnie) Chada Mendesa, a nie Conora McGregora?
Nie jest nic dziwnego skoro przyjął walkę w tak krótkim terminie, nowe kary na koksy też mogły zrobić swoje. A widziałeś końcówkę pierwszej rundy z Aldo w drugim pojedynku? Też tak wyglądał.
Możesz mi kupić kebaba, nie jem słodyczy, odchudzam się;)
Równo z gongiem dostał podobną kombinację i miał problem z trafieniem do własnego narożnika...widziałem ale nie opuszczał rąk i aż tak źle na pewno nie było z nim, takie wszystko nienaturalne pod koniec było.
Mimo,że nie jestem fanem Conora to jak miałbym adma to pierdolnąłbym Ci bana za te kocopoły.Ileż można stary.Mendes wiedział na co się pisze biorąc walke nie będąc po pełnym campie i tyle. McGregor troche polatał ale w konsekwencji i tak wyszło na jego. Propsa jakiego moge dać to za ucieczke z duszenia bo wyglądało to dobrze.widziałem ale nie opuszczał rąk i aż tak źle na pewno nie było z nim, takie wszystko nienaturalne pod koniec było.
Najpierw musisz zasłużyć na kebaba :D jak wygra Aldo to ci wezmę nawet z podwójnym mięsem
a jak przegra zwykłego :D
no mi to sie wydawało że to już minimalnie po gongu to pewnie Chad już miał zamiar opuścić ręce i iść do narożnika a tu bumRówno z gongiem dostał podobną kombinację i miał problem z trafieniem do własnego narożnika...
Mimo,że nie jestem fanem Conora to jak miałbym adma to pierdolnąłbym Ci bana za te kocopoły.Ileż można stary.Mendes wiedział na co się pisze biorąc walke nie będąc po pełnym campie i tyle. McGregor troche polatał ale w konsekwencji i tak wyszło na jego. Propsa jakiego moge dać to za ucieczke z duszenia bo wyglądało to dobrze.
Na prawde gajsy nie spiskujmy juz więcej a jak chcecie spiskować to wypierdalać do tematu w którym są rozmowy o walce i tematami z nią związanymi bo w bukach chce mieć porządek.
Wiecie, że pisząc o sprzedaniu walki obrażacie (i to konkretnie) Chada Mendesa, a nie Conora McGregora?
No bo jesteś hejter, zboczeniec inaczej.Wisi mi kogo to obraża. Ktoś w końcu musi ubić tego rudego krzykacza. Jedyna nadzieja we Frankim lub Aldo. Nie jestem fanem ani jednego ani drugiego, ale jak upokorzą Irola to obiecuję, że zostanę!
No bo jesteś hejter, zboczeniec inaczej.
Jestem hejterem Conora, a nawet całego jego gymu, ale sam na to zapracował swoim stylem bycia. Jeszcze do walki z Brandao go lubiłem...
Jose Aldo 2.50