Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko za co ten lajk @Pietagorasnienawidzę siebie
Tylko za co ten lajk @Pietagoras
pierdolę ,rozpiska jak na plmma z resztą albo się wycofuję albo Pawlak+Pearson/MinotauroNagroda pocieszenia. Nie martw się, dzisiaj znowu gala :D
Jebany rudy farciarz. Zabrał mi około 2 tysięcy. Chad tak pięknie kontrolował walkę, że naprawdę tego szkoda.
i to jest święta racja single to najlepsza rzecz ewentualnie duble, potrójne i wyżej to już tylko za drobne. Druga zasada - nie opierać kilku kuponów na jednej walce!graj single
Rory 1.63 - 10x bonusowych -----
Almeida + Bermudez 2.32 - 1x -----
Seery 2.04 - 1.7x -----
Garbrandt tko 1.75 - 1.3x -----
Mendes 2.15 (tak, pojebało mnie) -----
Almeida 1.49 - 10x +++++
Nelson 2.61 - 1x +++++
Howard 2.22 - 1x +++++
Brown 1.52 - 2x +++++
ME zakończy się w 2 rundzie 5.50 (tak, pojebało mnie #2) +++++
Bonus przejebany - trudno, chciałem zagrać over 3.5 rundy, ale mi zmniejszyli kurs do 1.40, to się obraziłem i postawiłem na Rorego :D
Także - 100 bonusowego, ale tego przed obróceniem nie wliczam do salda, ze środków własnych +82 zł:
Ciężkie luje w ostatnich rundach (pozdro Lawler i Stephens) sporo mnie kosztowały, ale kocham ten sport <3 Gratulacje @kiras
Gala na plus 82 zł.
@michi972 parówo mówiłem Ci 50 razy graj single, to teraz płacz.
@cypher no chyba przyznasz, że miałem rację ostrzegając was, że Rory słusznie jest faworytem? ;)
Jak innym weszły taśmy a mi nie wchodzą ,kończę z tym nie jestem w stanie tego odrobić.
To już mój syndrom próbuję coś to jest skazane na klęskę
cierpliwy i kamień ugotuje, odkuwać się trzeba powoli a nie na razNie jest skazane na kleske na poprzedniej gali wygrales 120 zlociszy tak? Z underdogow podobaly Ci sie kursy na Nelsona,Lawlera i Mendesa i jesli rozbilbys to na 3 kupony po 40 zl wtedy wyszedlbys na lekki plus a tak...
Nie jest skazane na kleske na poprzedniej gali wygrales 120 zlociszy tak? Z underdogow podobaly Ci sie kursy na Nelsona, Lawlera i Mendesa i jesli rozbilbys to na 3 kupony po 40 zl wtedy wyszedlbys na lekki plus a tak...
Łącznie jestem około 200 na minusie.Nie odkuwam się ,nie mam gwarancji że się odkuję nawet powoli
tak jak @PaweLisu999 napisal wyzej cierpliwy i kamien ugotuje
ja gdzies dopiero po pol roku od zaczecia przygody z bukiem zaczalem wygrywac a tak regularnie to jeszcze pozniej a i tak wtopy nikogo nie omina 
Staredown po czwartej rundzie nie zapowiadał wcale takiego zdjęcia![]()
@michi972 mówiłem Ci GRAJ SINGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro nie potrafisz - bukmacherka nie jest dla Ciebie. Zrezygnuj, lub przynajmniej zrób sobie przerwę.
propsuje takie zachowania ,dokładnie tak samo było po walce Bonesa z AlexemTeż się mocno zdziwiłem, bo na twitterze było urwane zdjęcie i nie widziałem twarzy stojącej osoby - po powiększeniu zobaczyłem Robbiego i zrobiłem minę ":O"Staredown po czwartej rundzie nie zapowiadał wcale takiego zdjęciapropsuje takie zachowania ,dokładnie tak samo było po walce Bonesa z Alexem
Porozpierdalani obaj solidnie,to była świetna walka.Obrony Robbiego coraz lepsze.Ciekawie będzie z Hendricksem.

Chyba już się nie będziemy kolegować
Ajjjj ten Stephens jakby zrobił wage to on bylby zagrany a nie Means ale i tak dzieki Ruthlesowi wyszedlem prawie na 0
Farciarz? Rozwiń...
Kurwa a ja trzy tria i żadne to jest kurwa...trio Howard+Cody+Brown oraz singiel na Lawlera i 30zł do przodu!
kurwa nie wierzę![]()
Taśma dla beki ale trzeba pomyśleć czy nie pograć następnym razem za więcej takich tasiemek
Nie przesadzaj... Trudno się pogodzić z takim wynikiem, kiedy walka wyglądała jak wyglądała. I tyle w temacie. Do jutra mi przejdzie. Mam nadzieję, że nie czujesz się urażony.
i za co ten lajkkurwa nie wierzę
Misiu znów spamujesz?i za co ten lajk