Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Postawiłem Goran + Samman 5,52.
Goran bardziej doświadczony, nie przegrał nigdy przez poddanie,a podczas przygotowań trenował w Vegas z Vinimi M. czy Drysdalem.
Wywiady też bardzo pozytywne.
Samman, walka bardzo wyrównana,ale stawiam,że wygra przez tzw. czynnik X. Jest to data gali,która wypada w dniu urodzin jego dziewczyny, która zginęła w wypadku samochodowym. Sam twierdził,że nie będzie to dla niego zwykła kolejna walka,a do klatki wniesie duży bagaż emocjonalny. Sam wypraszał się o walkę w tym terminie i w ten sposób odzyskał chęć do dalszych startów w mma. Oczywiście typ ryzykowny związany z 18-miesięczną przerwą Josha.
pochwal sie po fakcie ,to takie polskieo_OKtoś jeszcze skorzystał z okazji jaką zaproponował betclic? Dodam, że kurs na Pettis by sub- 40 zł utrzymywał się przez 2 dni, po czym spadł do 7 zł.
Z całym szacunkiem, dla mnie granie Lawlera to jak krew w piach.
wow ale masakra :D tak slabo nigdy nie bylem
Tomasz ja mam 21 punktów. Pudzian decyzja, Goran decyzja, Gamer decyzja, Borys, Mamed, Kornik.
Poprawka - mam 13 punktów, no chyba, że jest punkcik za Strusa.
Generalnie predykcja była trafna, a jak było z wygraną Robbiego to już inna sprawa. :DZ całym szacunkiem, dla mnie granie Lawlera to jak krew w piach.
Pierwszą kolejkę Typera wygrywa debiutant: HubiSSJ3, a drugie miejsce przypada zawodnikowi Oplotu: salonowcowi!
A gdzie ja??? :(