Poki co to tylko plota dlatego wrzucam na forum, ale moze cos byc na rzeczy. Szwedzki portal mmanytt.se podaje, ze Holender polecial do Las Vegas podpisac kontrakt z UFC. http://mmanytt.se/ufc/exklusivt-alistair-overeem-skriver-ett-exklusivt-kontrakt-med-ufc/
Chłopaki z Golden Glory też od paru dni są w skowronkach na Twitterze. Cały czas piszą tylko Good news coming itd.
Chętnie go zobacze w UFC. I w końcu się skończy gadanie, że jest najlepszy i w ogóle. Osobiście nie stawiałbym na niego nawet w walce z Lesnarem.
No chyba jednak nie plotka. Za wiele już rzeczy wskazuje na to, że Overeem wyląduje lada dzień w UFC.
Myślałem, że to kokos założył temat :D Cóż, spekuluje się o tym od dawna. Ba, nawet Dana głośno mówił, że rozmawiają z GG. Najbardziej ciekawi mnie jego ewentualny przeciwnik
Ja mam nadzieję, że przestaną mówić, że jest najlepszy, a on to udowodni... i mam też głęboką nadzieję, że walka z Werdumem była jednorazową wpadką. :-)
przecież jeszcze ok dwóch tygodni Reem potwierdzał, że są bardzo blisko finalizacji kontraktu. Więc TAK! REEM IS GOING TO UFC!!! edyta: ale z oficjalnego fanpejdża The Reem Official Fanpage The Swedish website that posted that I'm on my way to Vegas to sign the UFC contract is WRONG!
Pervert: A czego sie spodziewales ze strony Overeema, przeciez wiadomo, ze nie napisze o tym ze jedzie podpisac kontrakt.
@defthomas No tak - jak mógłbym o tym zapomnieć :-) @Pervert To jest nawet z oficjalnego twitter'a Overeem'a...