Alberto Simao znokautował Gracjana Szadzińskiego w 15 sekund i zwyciężył finał turnieju!

Najlepszym zwieńczeniem tej gali byłoby jakby Gracek oparty o ścianę wyłapał fronta na szczenę i padł nieprzytomny, po czym budziliby go by powiedzieć mu, że wygrał turniej przez DQ :jarolaugh:

Nie dość, że jego obrona jest tylko umowna, to po tylu latach trenowania w berserkerach wciąż nie ma zielonego pojęcia o parterze. Zapasach też. A chwalił się, że z trenerem mocno pracowali nad obroną obaleń. Rozbity i zmęczony po poprzedniej walce Hallman przewracał go niemal za każdym razem bez większego problemu.
Bez kitu , ja nie pamiętam czy on kiedy kolwiek jakieś obalenie wybronil:o o:

Bez kitu , ja nie pamiętam czy on kiedy kolwiek jakieś obalenie wybronil:o o:
Nie mówiąc już o tym, że wstanie spod przeciwnika – dla niego i Armaniego – to science-fiction. Tylko zapinają/zamykają gardę i próbują się przykleić do przeciwnika lub unieruchomić jego ręce, gdy leżą pod nim. I modlą się o jak najszybszy gong na przerwę.

To Marcin, najlepszy psycholog sportowy na forum. Potrzebujemy tu takich fachowców.
Gdybym wiedział że ten człowiek nazywa sie Marcin to bym sie nawet nie odzywał. Te imię jest tak szlachetne że zasługuje na immunitet :awesome:

Nie mówiąc już o tym, że wstanie spod przeciwnika – dla niego i Armaniego – to science-fiction. Tylko zapinają/zamykają gardę i próbują się przykleić do przeciwnika lub unieruchomić jego ręce, gdy leżą pod nim. I modlą się o jak najszybszy gong na przerwę.
*Z pod

Te friki leją bylych zawodnikow ksw i ufc. Ja pierdole co za updek

Szczerze do tej pory mnie szokuje jak cicho jest w środowisku sportowym po walkach Brodnickiej z siostrami i Zadory z Muranem.

To była mega, ultra kompromitacja!

Jakis makak leje profesjonalnego zawodnika mma :tellmemore:

Gorsze to już chyba było jak niedawno czynny funkcjonariusz policji oraz były zawodnik UFC dostał w czapę od nakoksowanego prawilniaka.
Dlaczego nie był taki agresywny jak na demonstracjach? Leki zaczęły działać? Tyle pytań tak mało odpowiedzi.

Back