Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Nie wiem kim jest kubanczyk ale bardziej ciekawi mnie czy Akop już go przeprosił?
Jak można nie znać tego wielkiego hitu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem kim jest kubanczyk ale bardziej ciekawi mnie czy Akop już go przeprosił?
Ooo shit, wiedziałem że przeprosi za promocję walki xd to jest Epik Dzbanusz
), a grażyny będą przyklaskiwać znowu.
Ooo shit, wiedziałem że przeprosi za promocję walki xd to jest Epik Dzbanusz

Mordo to nie sąd, to się nie liczą fakty, tu są ważne emocje, kał, pot i łzy, manifestacja. No i kołpak, niedorozwinięty Feniks obracający siebie w popiół, kolejny raz. To jest magical dla ludzi o innej estetyce ale podobnych potrzebach.To niesamowite, że on ma jeszcze ludzi, którzy mu przyklaskują po tym jak ich oszukiwał na swój stary związek![]()

to jest przekaz dla podludzi, którzy żyją życiem innych bo ich same jest nudne i toksyczne. To samo te srandziaksy, które pokazują swój poród. Niedługo to kamerę wprowadzą do swojego kakaowego oka z relacją live z kolonoskopii, a ludzie wzruszeni będą pisać, że cieszą się że nie wykryto żadnych polipów u influenserkiTo niesamowite, że on ma jeszcze ludzi, którzy mu przyklaskują po tym jak ich oszukiwał na swój stary związek![]()

To niesamowite, że on ma jeszcze ludzi, którzy mu przyklaskują po tym jak ich oszukiwał na swój stary związek![]()

Przy obecnym stanie social mediów, czekam na to by ktoś wymyślił trend, że trzeba zjeść kupę z cebulką. Zobaczymy jak daleki bedzie zasięg. Niestety obecnie social media promują pacanów...Dlaczego ten Akop ma 557 tysięcy obserwujących?
Ja tak szczerze nawet nie wiem skąd on się wziął.
Myślałem że to jakiś no name na zasięgach 15 k.
Od magulo to mamy ekspertów na tym forum.Przy obecnym stanie social mediów, czekam na to by ktoś wymyślił trend, że trzeba zjeść kupę z cebulką. Zobaczymy jak daleki bedzie zasięg. Niestety obecnie social media promują pacanów...

musi kurwić nieziemsko tymi psami w mieszkaniu.
musi kurwić nieziemsko tymi psami w mieszkaniu.

Nie widziałeś chyba JóźwiakaTak wygląda upadek mężczyzny.
![]()

Hahahaha dzień zrobiony

Jeden z holenderskich producentów programów rozrywkowych w polskich kanałach mówił, że taka będzie przyszłość.Przy obecnym stanie social mediów, czekam na to by ktoś wymyślił trend, że trzeba zjeść kupę z cebulką. Zobaczymy jak daleki bedzie zasięg. Niestety obecnie social media promują pacanów...
To teraz już mogą poruszać temat pukania Sylwii przez Kubusia.
Wiem. Na pudełku czytałem
narcyz, chory typ, nie minie miesiąc i zacznie sam wszędzie trąbić o nowym związku... pierdolnięty karzeł z parciem na szkło.
A dostanie bankNarzeczona po miesiącu związku, żyjąc cały czas swoją ex, to musiało się udać
Jeszcze w pizde dostanie w klatce i niech wypierdala raz na zawsze do Jurasa wylewać smutki.