Akcja wsparcia #JajecznicaDlaMaterli

• Thread starter Deleted member 2903
  • Start date
Status
Not open for further replies.
Nie mogłem być gorszy, choć moja z pomidorkami, szynką, ale za to doprawiona chyba każdą przyprawą, która była w domu!

Mamed, nie wiesz co tracisz :lol: #Smacznego #JajecznicaDlaMaterli

Attachments

• JajecznicaDlaMaterli.jpg
    JajecznicaDlaMaterli.jpg
    236.9 KB · Views: 51
Pierwszy raz w życiu robiłem prawdziwe jajko sadzone(do tej pory tylko hiszpańskie lub w koszulkach) i wyszło, w ogóle się nie rozlało , i nawet przypalonych brzegów nie ma

465_gh.jpg

Ale z Was hejtery, nikt nie zaproponuje akcji wsparcia dla Mameda.
Wnioskuje o otwarcie tematu "Schabowy dla Chalidowa" !!

Pierwszy raz w życiu robiłem prawdziwe jajko sadzone(do tej pory tylko hiszpańskie lub w koszulkach) i wyszło, w ogóle się nie rozlało , i nawet przypalonych brzegów nie ma

465_gh.jpg
Nie wyglada jak rzygi, robisz postepy ;)

Ale z Was hejtery, nikt nie zaproponuje akcji wsparcia dla Mameda.
Wnioskuje o otwarcie tematu "Schabowy dla Chalidowa" !!
Zglaszam protest

to WYPIERDALAC Z TEGO TEMATU

Trochę kultury. Mame zawsze taki kulturalny przed kamerą. Erudyta. A jak każe wypierdalać - to tylko gestem. Palec zapoda przed kamerę. By wulgarnym słowem nie razić.
Cudowny chłopak. Zdobył mojej jaja.

Może, żeby było więcej chętnych do zabawy, zmienimy nazwę akcji na bardziej ogólną- "Wieprzowina dla Mameda".

Nie rozumiem skąd taka chęć obrażenia Mameda.

Ja tam jestem z jego TEamu. Materle uwielbiam, ale fanem Mameda jestem wiekszym.

A forum rozumiem - mimo wszystko pokazał im fucka w jednym z wywiadów. To usprawiedliwa hejt.

not a chance, chyba, ze z 5 procent w tym miesie
nikt mi nie wmowi, ze w kebsie za dyche dostanie baranine, ktora jest w chuj droga
wolowina tak
Czesci baranie- uszy nosy chrzastki kopyta i pewnie sporo welny. Swini do lapy nie wezma nawet jak bedzie przebitka na hajsie.

Panowie ten post dotyczy pozytywnej i nieco żartobliwej akcji wspierania Michała Materii. Załóżcie sobie temat "jak najzabawniej obrazić islamistów" albo "zróbmy na złość Mamedowi", ale nie rozwalajcie tego tematu.

465_gh.jpg
o to te zielone? ogórki?

Status
Not open for further replies.
Back