Akcja wsparcia #JajecznicaDlaMaterli

  • Thread starter Deleted member 2903
  • Start date
Status
Not open for further replies.
11058819_10202919948718933_2923752922561890121_n.jpg

Lekko ścięta na tłustym boczku, smakuje lepiej niż wygląda.
 
Ja też zawsze bełtam zanim wyleje na patelnie.
"Najlepsze jajecznice świata" a bynajmniej najlepsi kucharze robią tak że bełtają w misce i dolewają odrobinę mleka aby była bardziej puszysta. Oczywiście smażą na maśle...
Napisałem o jajecznicy bez innych dodatków... ewentualnie ciut zieleniny.
 
Ja też zawsze bełtam zanim wyleje na patelnie.
"Najlepsze jajecznice świata" a bynajmniej najlepsi kucharze robią tak że bełtają w misce i dolewają odrobinę mleka aby była bardziej puszysta. Oczywiście smażą na maśle...
Napisałem o jajecznicy bez innych dodatków... ewentualnie ciut zieleniny.
Bynajmniej to nie przynajmniej. Kiedy ludzkość to zrozumie...
W dupie mam najlepszych kucharzy, prawdziwy facet miesza na patelni.
 
Ja dzisiaj z 2 jajek perliczych i 2 kurzych + szczypiorek + kiełbasa polska długodojrzewająca, zdjęcia nie mam bo syn tak rozrabiał, że nawet nie pomyślałem o focie.
 
Bynajmniej to nie przynajmniej. Kiedy ludzkość to zrozumie...
W dupie mam najlepszych kucharzy, prawdziwy facet miesza na patelni.
Co Ty wiesz o sztuce kulinarnej. U mnie przepis z ojca na syna to MIESZAMY JAJA W MISCE i wlewamy na patelnię.
 
czyli te 15 minut to sprawdzona metoda? szkoda, ze ja rzadko mam dostep do blantow :(
dzisiaj bylo chyba ze 20. zapomnialem jeszcze powiedziec, ze pomidory zawsze parze i obieram. mowie, bo kurwa nie wiem jak inni robia, a widzialem roznie
 
BTW Panowie, wykorzystałem dzisiaj przepis Mauricza na jajecznicę z awokado i jest całkiem smaczna. Aokado wkrojone pod koniec smażenia
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top