dobryskun
ONE FC Flyweight
Botwinka to liscie mlodych burakow. Jeden ze skladnikow chlodnika. Nie dziekuj, czlowiek uczy sie cale zycie ;)Nie wiedziałem że botwinka to inaczej chłodnik Litewski ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Botwinka to liscie mlodych burakow. Jeden ze skladnikow chlodnika. Nie dziekuj, czlowiek uczy sie cale zycie ;)Nie wiedziałem że botwinka to inaczej chłodnik Litewski ;)
Jak wystosuje oświadczenie, to będzie miał spokój.Może teraz zrobicie akcje dla tego gościa z Koszalina?![]()
Jjakieś słoiki z ZAPASAMI też się znajdą. Fotę mogę nawet strzelić.Może teraz zrobicie akcje dla tego gościa z Koszalina?![]()
Bez włosów chociaż.Moja jajecznica była bardziej obrzydliwa?
Jeszcze ktoś na pewno coś wrzuci.Temat chyba do zamknięcia;)
Byle nie halibut;)Jeszcze ktoś na pewno coś wrzuci.
Ej, nie zamykamy! Trzeba po prostu smażyć i wrzucać foty, a nie gadać.Temat chyba do zamknięcia;) pożeglował w stronę, która okazuje się ślepym zaułkiem. Wsparcie dla Michała odniosło spory sukces, także Cohones się spisało. Trzeba to będzie opić w grudniu w KRK.
Oczywiście, że się ścięło. Po prostu tak się jajko ułożyło po wbiciu na patelnię. Żółtko było lekko płynne, a białko ścięte.Ale białko chyba się do końca nie ścieło? :(
popraw szybkoPropsuje tależyk :)
Ja również miałem zwrócić uwagę, ale pomyślałem, że to podstęp:)popraw szybko
myslisz, ze poleci jakas szydercza riposta? :( kurde, zlapalem sie w pulapkeJa również miałem zwrócić uwagę, ale pomyślałem, że to podstęp:)
he?tależyk :)
Jak się chwali, że niby oprócz cohones ma normalne życie. No ale korzystaj Masu korzystaj póki halibut jeszcze Cię nie dopadł...Ale tłumaczy mnie siłka, bieganko i ruchanko w tym upale. Mam w sobie tyle elektrolitów co woda destylowana.