Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałem mozarelle :PDo tego chleb tostowy z Ementalerem topionym firmy TESCO.
Ja miałem mozarelle :P
@halibut coś ty zrobił? :D
bałagan w szafkach...
No w tostach miałem, tu: http://cohones.mmarocks.pl/threads/akcja-wsparcia-jajecznicadlamaterli.24488/page-8#post-1064661Surowa taka sobie. Wolę ją do jajec wrzucić i usmażyć.
No tak wygląda :DNo bez jaj.
Jeśli pomidory maja dużo soku i smażysz na małym ogniu to nie, ja w skali do 6 daje zawsze 2, dopiero jak dodam jaja to przesuwam na 3-4. Zreszta wiesz, te 15 minut to tak orientacyjnie, trzeba oblukac czy juz wystarczajaco sok odparował/wysmażył sie, ja nigdy do końca nie wypalam, zeby zostało troche smaku z pomidorówAsia <333333
Ja jeszcze na pewno coś wstawię. Może nawet dziś jak mi się zachce, ale to będzie ewentualnie wersja na kaca na odpierdol :D
@Gaara z tym blantem rozjebałeś system, pjona! BTW 15 minut nie za długo? Nie przypieka się to?
bałagan w szafkach...
Trza pytać @Cloud ale póki co Chmurka nawet swojej jajecznicy nie wrzucił. Pewnie nie umie zrobić, to pokazuje jak wielki błąd popełniłaby Siostra Tsubasy gdyby wybrała jego.
No w tostach miałem, tu: http://cohones.mmarocks.pl/threads/akcja-wsparcia-jajecznicadlamaterli.24488/page-8#post-1064661
No tak wygląda :D
Sam się prosi. Modzi do dzieła. Unban dopiero jak prześle fotę porządnej jajecznicy z gazetą potwierdzającą datę.No bez jaj. Dajcie mi może bana za chujową jajecznice :D
Od wczoraj od 23 nie ma bana, już nie przesadzajmy :DSam się prosi. Modzi do dzieła.
To jest bjutiful. 300% jajka w jajecznicy. Panie Robercie nie zawodzi Pan.Jajecznica taka jak Michał - Undisputed Jajecznica lub Jajecznica Wulkan
Do przygotowania potrzebne nam jest 6 jaj:
4 do jajecznicy
1 do jajka na miękko
1 do jajka sadzonego
+ oregano
Wykładamy jajecznice na talerz,robimy miejsce na jajko sadzone,a na to wszystko układamy jajko na miękko po czym rozcinamy żółtka aby się rozlały jak lawa.Z oregano robimy popiół wulkaniczny.
Polecam - Robert Makłowicz
![]()
![]()
Kuba na wyjebane na wygląd jajecznicy i cieszy się że się pojawiają. Ale patrząc obiektywnie...fakt, najbrzydsza jajecznica.Jakub Mauricz sledzi ten watek, a Ty odwalasz taka kiche, wstydz sie
No dobra Grzechu, ale szanujmy sie. Normalnie usmazona jajecznica i wyrzygana lepiej pewnie wyglada niz tamto toto.Kuba na wyjebane na wygląd jajecznicy i cieszy się że się pojawiają. Ale patrząc obiektywnie...fakt, najbrzydsza jajecznica.
@halibut tak z ciekawości to ile dałeś tego masła bo pierwszy raz widzę coś takiego.
Strach się bać:)Potem mówiłem, zrobię jeszcze wersję normaną, piękną, zachwycającą.
Kurwa @halibut nawę jajecznicą rozkurwi system haha
A może to jest ta wersja dla tej koleżanki? Postanowiłeś spełnić jej marze ia?
Aaaa faktycznie przecież to czyta Asia i Mauricz i nie wiadomo kto jeszcze!Ale nie mówmy tu o tym, Materla czy Asia nie znają kontekstu i głupio wyjdzie, a temat poszedł w świat.
Sądząc po tym to czytająAaaa faktycznie przecież to czyta Asia i Mauricz i nie wiadomo kto jeszcze!
W takim wypadku korzystając z mojej chwili sławy chciałem pozdrowić mameee, tateee i psa!
Nie ładnie też chcę być na liście a nie ma a wrzuciłemA daj spokój, to był mój cohonesowy obowiązek.
Wrzucający:
Orest
Masu
dobryskun x2 (bo chlodnik)
Pevert x2
Sedno
Matszo92
PaweLisu999
mat01
mateusz19191010
Arlovski
Shajs x2
Jakub Bijan
Jakub Mauricz x2
Grzechu x2 (bo wątróbka tez się liczy!)
sw
baju
Majkelos
Mort
Assocati
Gaara
Tytus
kiras
Asia Jedrzejczyk
krolik
OD69
Franek
zoom
MMAkłowicz
Psychofanów Conora nie uwzględniałem.Nie ładnie też chcę być na liście a nie ma a wrzuciłem