Akcja wsparcia #JajecznicaDlaMaterli

• Thread starter Deleted member 2903
  • Start date
Status
Not open for further replies.
A ja taką na szybko.
Wiem, że wyglada okropnie ale to taka obrzydliwa zachcianka wpierdzielenia na szybko 4 jaj z dwoma łyżeczkami ostrzej papryki.

457_wp_20150809_002.jpg

@halibut coś ty zrobił? :D

Wjebałem kilka jaj na patelnie, z masłem, dużą ilością masła, wcześniej wymieszałem z dwoma łyżeczkami papryki ostrej, i jest. Oczywiście z talerza nie jem, bo po co dodatkowych naczyń do mycia sobie dorabiać.
Brzydko wyszło bo takie światło się trafiło, normalnie nie wygląda jak guma i jest czerwona od papryki.

No bez jaj. Dajcie mi może bana za chujową jajecznice :D

dobra, postanowilem przezwyciezyc bol glowy i niechec do robienia czegokolwiek, bendem robic i smazyc, lapac i rzucac!

Asia <333333

Ja jeszcze na pewno coś wstawię. Może nawet dziś jak mi się zachce, ale to będzie ewentualnie wersja na kaca na odpierdol :D

@Gaara z tym blantem rozjebałeś system, pjona! BTW 15 minut nie za długo? Nie przypieka się to?
Jeśli pomidory maja dużo soku i smażysz na małym ogniu to nie, ja w skali do 6 daje zawsze 2, dopiero jak dodam jaja to przesuwam na 3-4. Zreszta wiesz, te 15 minut to tak orientacyjnie, trzeba oblukac czy juz wystarczajaco sok odparował/wysmażył sie, ja nigdy do końca nie wypalam, zeby zostało troche smaku z pomidorów

• Like
Reactions: mat
bałagan w szafkach...

Po prostu nie mam gdzie książek trzymać i tak musze upchać. Mam ponad tysiąc, niedługo chce zrobić zjecia okładkom i wrzucić na cohones byście sobie wybrali - za koszta przesyłki spakuje i rozesle, bo trzymac juz ich nie chce, nie ma miejsca, no i praktycznie tu nie mieszkam, tylko na czas chorobowego. A ksiazki kupowalem masowo tanie, z antykwariatow, wiec w takim chujowym stanie nie sprzedam ich. Więc rozdam.

Co do jajecznicy - zrobię jeszcze dwie wersje, ekskluzywnych.
Jedna z chlebem - ale nie tak, ze chleb optocze w jajku i usmażę. Zrobie tak, że wytnę po środku kromki dziurę , chleb posmaruje czosnkiem, i zacznę smażyć. W trakcie smażenia do tej dziury w kromce wbije całe jajko, i wychodzi z tego całkiem fajna przekąska, taki chleb smażony z jajkiem w środku. Można jajko całkiem ściąć, da się zrobić , że żółtko jest surowe jak w sadzonym.

Trza pytać @Cloud ale póki co Chmurka nawet swojej jajecznicy nie wrzucił. Pewnie nie umie zrobić, to pokazuje jak wielki błąd popełniłaby Siostra Tsubasy gdyby wybrała jego.

No dobra, przyznam się. Tak naprawdę jajka jem raz kilka tygodni, w żurku. A jajecznicę jadłem cztery razy w życiu...

A ja już zjadłem 3 jajecznice od początku i nie wrzuciłem foty.#calezyciepodprad#thughlife

Jajecznica taka jak Michał - Undisputed Jajecznica lub Jajecznica Wulkan
Do przygotowania potrzebne nam jest 6 jaj:
4 do jajecznicy
1 do jajka na miękko
1 do jajka sadzonego
+ oregano
Wykładamy jajecznice na talerz,robimy miejsce na jajko sadzone,a na to wszystko układamy jajko na miękko po czym rozcinamy żółtka aby się rozlały jak lawa.Z oregano robimy popiół wulkaniczny.
Polecam - Robert Makłowicz
MrHjAAq.jpg

wqoohwN.jpg
To jest bjutiful. 300% jajka w jajecznicy. Panie Robercie nie zawodzi Pan.

1g5ruEc.jpg

skladniki:
pol cebuli (bo lezala juz obrana, a nie chcialo mi sie brac wiecej)
3 plastry szynki
2 jaja wiejskie
sol, pieprz

tradycyjnie dusimy najpierw cebulke, dodajemy potem szyneczki, chwile smazymy i dodajemy jaja, doprpawiamy, mieszamy rowno na malym ogniu najpierw rozprawiajac sie z bialkami, a potem zoltkami
ja sobie zrobilem do tego jeszcze dwa tosciki

SMACZNEGO
#jajecznicadlaMaterli

Jajecznicą nawiązywałem do swojeg nowego avatara.

Ok, zrobię Wam też piękną.
Zrobiłem teraz taką brzydką byście mogli poczuć się lepiej, że Wy macie jajecznice wyjątkowo zajebiste. Przy mojej najgorsze gówno wygląda jak pupa Albu.

@halibut tak z ciekawości to ile dałeś tego masła bo pierwszy raz widzę coś takiego.

1/4 kostki. Tak, lubie czasem zjeść coś tak obrzydliwego - jajko wymieszanie z taką ilością masła.
Stąd taki gumowaty wygląd.

Potem mówiłem, zrobię jeszcze wersję normaną, piękną, zachwycającą.

Kurwa @halibut nawę jajecznicą rozkurwi system haha
A może to jest ta wersja dla tej koleżanki? Postanowiłeś spełnić jej marze ia?

Masu już odkrył, że nie mam tylu kolegów by zrobić takiego omleta..
Ale nie mówmy tu o tym, Materla czy Asia nie znają kontekstu i głupio wyjdzie, a temat poszedł w świat.

A daj spokój, to był mój cohonesowy obowiązek.

Wrzucający:
Orest
Masu
dobryskun x2 (bo chlodnik)
Pevert x2
Sedno
Matszo92
PaweLisu999
mat01
mateusz19191010
Arlovski
Shajs x2