Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale i tak dyspozycja i forma znacznie lepsza niż w walkach z FinemTuras był do ogrania ale Adam to już nie jest ten sam Adam sprzed walk z Heleniusem.
Warto nadrabiac? bo zajebalem ryjca
już na YT napisałeś taki komentarzWalka była świetna do oglądania, bo obaj zadali dużo ciosów
Komentuję tu i tamjuż na YT napisałeś taki komentarz
Nie ma opcjiGość mógł brać walkę z jousha zarobiłby z 5 baniek dolkow, a może przy dobrym wietrze by wyszedł jakiś cios życia tak jak ruizowi.
Zgadza się,wiem że to mało prawdopodobne, ale na co on czekał? Z takim stylem było wiadomo że w końcu ktoś go zrobi patrz fin.Nie ma opcji
Adaś bije z rąk, bez skrętu, on mógłby wygrać przez powolne obijanie
Za to Ruiz to inna bajka ma szybkie ręce i w półdystansie jest mocny
counter puncherzy to mordęga dla AdasiaZgadza się,wiem że to mało prawdopodobne, ale na co on czekał? Z takim stylem było wiadomo że w końcu ktoś go zrobi patrz fin.
I tak daleko zaszedł, co do koksu jest to bardzo prawdopodobne zwłaszcza że jego koleszka to big babycounter puncherzy to mordęga dla Adasia
Najprawdopodobniej Adaś nie znał myczków by sterydy ukryć w mistrzowskiej walce
ale o której walce mówisz, bo nie zrozumiałem postaTam była walka Garcia do jednej kurwa gęby, patrzę na punktację a tam remis. Coś Floyd kontra cynamon. Czas coś z tym zrobić bo to jest dramat
Garcia vs benavidezale o której walce mówisz, bo nie zrozumiałem posta
a toGarcia vs benavidez
No tak junior senior itda to
Za wiele tych garcii czy benavidezóv
Obejrzałem
Adaś trzy dobre rundy, trochę ładnych uników rotacyjnych i ciosów na schaby a tak to chujni@