Absurdy poprawności politycznej.

Bosfor

Jak by pięknie świat wyglądał gdyby Polska blokował Ukrów i do tego sułtan Turków zamknął Bosfor dla Banderowców. Ale to marzenia sciętej głowy
Ooo nie mówmy hop. Jak się za bardzo kozacy poczują na kanwie wojennej to kto wie co im przyjdzie do głowy. I jak trzeba będzie im chłodzić głowy.

Ooo nie mówmy hop. Jak się za bardzo kozacy poczują na kanwie wojennej to kto wie co im przyjdzie do głowy. I jak trzeba będzie im chłodzić głowy.
Wszyscy wiemy jak ta historia wcześniej czy później się skoczy: poddadzą się Moskalom albo Szwabom.
Wbrew pozorom im dłużej wrogowie zajęci są sobą, tym lepiej na nas.

Wszyscy wiemy jak ta historia wcześniej czy później się skoczy: poddadzą się Moskalom albo Szwabom.
Wbrew pozorom im dłużej wrogowie zajęci są sobą, tym lepiej na nas.
To już się dzieje, podkładają się pod Berlin. Widać tradycja wiecznie żywa.... ciągnie do III Rzeszy Niemców.
Ale i tak są głupi, myślą że jeśli przyjdzie wybierać szwabom z kim robić deal to kogo wybiorą , biednych kozaków czy ruskich którzy śpią na surowcach i będą chłonni kapitałowo?

Dla suwerennego kraju z silną demokracją, kto narzuca? :tysoncoffe:
służki tych o
0e770b14e24741b5742c57f581ae7b97.jpg

Tak ja wybrałem emigrację :fjedzia:
Wiedziałeś w co się ładujesz, bambusów od lat w Holandii mnogo.

służki tych o
View attachment 150749

Ale ma rację. Tę emigrację "wybrał" tak samo jak my "wybieramy" sobie zamurzynienie Polski.

Musiał to zrobić bo ktoś doprowadził kraj do takiego stanu. Myślisz, że nie wolałby zostać w Polsce? Raczej nie pojechał tam z miłości do Holandii.

służki tych o
View attachment 150749

Wyjeżdżając za granicę, byłem bardziej nastawiony na Turków lub ewentualnie Marokańczyków, ale teraz widzę, że oni też delikatnie rzecz mówiąc nie tolerują ludzi z Afryki nie wspomnę o wiatrakach młodych...
A teraz PL ja pierdole

Wyjeżdżając za granicę, byłem bardziej nastawiony na Turków lub ewentualnie Marokańczyków, ale teraz widzę, że oni też delikatnie rzecz mówiąc nie tolerują ludzi z Afryki nie wspomnę o wiatrakach młodych...
A teraz PL ja pierdole
Arabowie systemowo nienawidzą bambusów, wystarczy dzieje ich guru mahometa poczytać,
to oni traktowali ich najgorzej, bo niewolnikom obcinali jajca robiąc z nich eunuchów, żeby murzynowi głupoty do głowy nie przychodziły :lol:. Czy słusznie?
Z historii dziejów widać, że taka kontrola czarnej populacji miała sens, tylko biały frajer jan serce pozwalał się rozmnażać.

Ale ma rację. Tę emigrację "wybrał" tak samo jak my "wybieramy" sobie zamurzynienie Polski.

Musiał to zrobić bo ktoś doprowadził kraj do takiego stanu. Myślisz, że nie wolałby zostać w Polsce? Raczej nie pojechał tam z miłości do Holandii.
W sumie ciężko się z tym kłócić,
chyba, że zaraz alkaseltzer się odpali.
:juanlaugh:

Pany, pomoc jest potrzebna - jdownloader nie pobiera mi juz filmów z twittera a ten film warto pobrać i rozpowszechniać. Da radę ktoś to ściągnąć?

Pany, pomoc jest potrzebna - jdownloader nie pobiera mi juz filmów z twittera a ten film warto pobrać i rozpowszechniać. Da radę ktoś to ściągnąć?

na torrent jest
:fjedzia:
jak masz gdzie uploadować to wyślij linka to wrzucę 1,3GB

no właśnie ja się też nie znam, tylko na torrentach, zaraz sprawdzę może mi się uda
podaj jakiś email

edit: dobra wrzuca, zaraz wyślę link
za 28 minut
Na wetransfer? To nie muszę czatować przy komputerze tylko mogę najpierw trening zrobić

Back