Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Mogli zacząć krzyczeć, że są islamistami i normalnie lać na pizdę policjantów.
Każdy sąd uniewinni.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Fakt.Mogli zacząć krzyczeć, że są islamistami i normalnie lać na pizdę policjantów.
Każdy sąd uniewinni.
![]()
Jeszcze zaraz się okaże, że te wszystkie szokujące tezy, które mizogini, tacy jak Korwin, powtarzali przez lata są prawdą.
Np. że ten cały feminizm nie ma nic wspólnego z walką o prawa uciśnionych kobiet, a jest jedynie efektem grupy kobiety, które tak nienawidzą swoich ojców, a przez to wszystkich mężczyzn, że gotowe na złość tatusiowi podpalic własny dom...
To by dopiero było naukowe odkrycie na miarę XXI wieku, nie?![]()

Fiu fiu więc jednak nie tylko żydowskie ale i niemieckie pochodzenie.Ciekawe co by zrobił Bąkiewicze gdyby Niemcy przyjechali podnGrunwald stawiać tablice upamiętniające Zakon Szpitala Najświętszej Marii Panny bez zezwolenia?

Ryj prawdziwego katoislamisty.Fakt.
Europa 2026rView attachment 149860
Twój jest taki brzydki, że jak próbowali nanieść zdjecie na dowód, to się komputer zaciął.Ryj prawdziwego katoislamisty.
Zapytałbym jakie zamawiasz strzyżenie u fryzjera ale już nie muszę.

Antek nie pierdol idź obciągnij szpilnowiTwój jest taki brzydki, że jak próbowali nanieść zdjecie na dowód, to się komputer zaciął.
A fotograf jak je robił, to 4 dni z rzędu moczu nie trzymał.
Do mnie pasować nie będzie bo nie jestem niczyją zbuntowaną córką, a moja jeszcze za młoda więc nie da się tego do nas odnieść.Tak.
![]()