Absurdy poprawności politycznej.

Przed wojną? :lol: Na pewno?
Do tego zero muzułmanów.

No, fajnie że się zgadzamy.

:lol:
Smród wtłaczanych w mediach lewackich powielanych pierdów zakłamał perspektywę, multi-etniczne multikulturalne bullshit :lol: Murzynów jest teraz prawie x3
Ale ale wciąż prawie zero muzułmanów.

Przecież to właśnie napisałem.

:mamedwhat:

od lat 80tych chyba

Tak, na pewno.

Chinatown i Harlem powstały w latach 80-tych.

:DC:

Po 1965 r. napłynęły fale z Azji Południowej, Bliskiego Wschodu, Afryki i Karaibów. Powstawały nowe meczety (lata 1970–1980). W latach 80. przybywali też uchodźcy.

No przecież sam Ci to napisałem.

Chyba wiesz że przed II wojną Amerykanie mieli problem z emigrantami z Europy innego pochodzenia niż anglosaskie i innej wiary niż protestantyzm.
Północna Europa była akceptowana, reszta kontynentu nie.

Pewnie wiesz jak nazywali takich niechcianych emigrantów: PIGS (Polish, Irish/Italian, Greek, Spanish).

Azjatów zablokowali wcześniej bo jeszcze w XIX wieku.

Po wojnie poluzowano ograniczenia a po 1965 zlikwidowano kwoty narodowościowe.

Chyba ominęły Cię ostanie lata w historii kilku regionów, Arabska Wiosna, upadki reżimów w Libii, Egipcie, zmiana władzy w Jemenie itp, wojna w Syrii, wojna z ISIS.

Może nadrób i wtedy będzie Ci łatwiej połączyć kropki pomiędzy tym a emigracją z krajów arabskich.

A ja tymczasem 3cie piwko wysączę na spokoju.

Mniej piwka a więcej trzeźwego myślenia.

Dobrej nocy, idę pławić się w żydowskiej kasie

No, fajnie że się zgadzamy.

napisałeś:

Przed wojną większość emigrantów stanowili ci z Europy (Włosi, Polacy, Irlandczycy, Żydzi) którzy dołączyli do Angoli i Holandrów, napłynęło też sporo czarnych i Azjatów (Harlem, Chinatown mówi to panu coś?).

Nie wiem czy polski język Cię lekko tutaj oszukał ale z tego zdania wynika zupełnie coś przeciwnego
:lol: może zjadłeś trzy wyrazy "a po wojnie" przed "napłynęło"
Przecież to właśnie napisałem.

:mamedwhat:

Nie, napisałeś, że w Harlemie żyło więcej murzynów niż teraz :lol:

Tak, na pewno.

Chinatown i Harlem powstały w latach 80-tych.

:DC:

Nie napisałem, że Harlem powstał w latach 80tych. W ogóle przeczytałeś dokładnie? Cytuję siebie:

Szczegóły z Spisu Ludności USA 1950:
  • Całkowita populacja: 7 891 957
  • Biali: 7 116 441 (90,17%)
  • Czarni: 747 608 (9,47%)
  • Reszta: Azjaci i inni (bardzo mały odsetek, poniżej 0,5%)
To chyba Harlem już był co nie? Co się z Tobą dzieje? Zakochał się czy co?

No przecież sam Ci to napisałem.
I tu się przecież zgodziłem! Nie zgodziłem, że przed wojną i zaraz po był multikulturowym miastem, jedyną obcą kulturą rasą byli murzyni. Z ogromną większością białych ludzi.

Chyba wiesz że przed II wojną Amerykanie mieli problem z emigrantami z Europy innego pochodzenia niż anglosaskie i innej wiary niż protestantyzm.
Północna Europa była akceptowana, reszta kontynentu nie.

Pewnie wiesz jak nazywali takich niechcianych emigrantów: PIGS (Polish, Irish/Italian, Greek, Spanish).

Azjatów zablokowali wcześniej bo jeszcze w XIX wieku.

Po wojnie poluzowano ograniczenia a po 1965 zlikwidowano kwoty narodowościowe.
No właśnie dzięki żydowskiej ustawie, w końcu piszesz językiem faktów. :lol:

Chyba ominęły Cię ostanie lata w historii kilku regionów, Arabska Wiosna, upadki reżimów w Libii, Egipcie, zmiana władzy w Jemenie itp, wojna w Syrii, wojna z ISIS.
Wszystkie te wojny wywoływali bezpośrednio bądź pośrednio żydzi.
Może nadrób i wtedy będzie Ci łatwiej połączyć kropki pomiędzy tym a emigracją z krajów arabskich.
Logiczne i logicznym jest, że KTOŚ się na to godził i ktoś to przepychał. A za czyich sterów byli sprowadzani, przecież napisałem wcześniej, że za islamisty Obamy i przygłupa Bidena.
Ręce opadają. No właśnie do tego zmierzałem. Nie było tak dużej procentowo mniejszości islamskiej w NY w latach 80tych ale znaczna już dzięki żydowskiej ustawie i lobbowaniu była. Wtedy nie było jeszcze falafeli na każdym rogu razem z hotdogiem.
To demokraci ich naściągali. Zauważ, że od roku 2000 w 25 lat ich populacja się bardziej niż podwoiła.

Kumasz teraz? Szybciej rosną niż murzyni, żółci i pstrokaci razem wzięci.

Last edited:
Dobre podsumowanie lewicy w Europie i w USA.

Free Palestine! Refugees welcome!

A potem:

Ale jak to? Ahmed nie respektuje równości płci?

Mohamed nie respektuje gdyb kobieta mówi nie?

Abdul nie wie co to ono/one/oni/chuj-wie-co?
Jeszcze zaraz się okaże, że te wszystkie szokujące tezy, które mizogini, tacy jak Korwin :awesome: , powtarzali przez lata są prawdą.

Np. że ten cały feminizm nie ma nic wspólnego z walką o prawa uciśnionych kobiet, a jest jedynie efektem grupy kobiety, które tak nienawidzą swoich ojców, a przez to wszystkich mężczyzn, że gotowe na złość tatusiowi podpalic własny dom... :neildegrassewhoa:

To by dopiero było naukowe odkrycie na miarę XXI wieku, nie? :mamed:

Jeszcze zaraz się okaże, że te wszystkie szokujące tezy, które mizogini, tacy jak Korwin :awesome: , powtarzali przez lata są prawdą.

Np. że ten cały feminizm nie ma nic wspólnego z walką o prawa uciśnionych kobiet, a jest jedynie efektem grupy kobiety, które tak nienawidzą swoich ojców, a przez to wszystkich mężczyzn, że gotowe na złość tatusiowi podpalic własny dom... :neildegrassewhoa:

To by dopiero było naukowe odkrycie na miarę XXI wieku, nie? :mamed:
elden-ring-fire-monk.gif

Znając trochę psychikę kobiet, o łbach opętanych często bezmyślną zemstą, w pełni się to spina.

Back