Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
.Europejsko się robi
A planujesz coś?Bardzo dobrze że wynajmują takie duże hale i pokazują się tam tłumnie... W jednym miejscu... W jednym czasie... Wszyscy.

A planujesz coś?
![]()

Artykuły na onecie to są takie same bajty jak te na grupach facebookowych typu Mamy Mamom

Nie czytam takich gówien, ale ich tytuły śmiesząArtykuły na onecie to są takie same bajty jak te na grupach facebookowych typu Mamy Mamom![]()

tu akurat środowisko było jak na Afrykę sprzyjające, Lagos stolica Nigerii nie jakieś zapiździe stąd i wynik cirka lepszy niż normalnie czyli 68. Te testy są budowane tak by nie trzeba było do nich zdolności matematycznych by je zrozumieć.Ciekawostka jest taka że środowisko wpływa na iloraz IQ. Człowiek z potencjałem, rzucony do głupków, nie rozwinie go tak bardzo.
Zaś człowiek głupi, wrzucony w środowisko mądrych może swój iloraz zwiększyć, jednak UWAGA nie są to wartości jakieś duże , że to jakiś game changer.
Ale jestem ciekaw czy właśnie te murzyny i ich ułomność wynika z braku tej stymulacji środowiskowej i zacofania cywilizacyjnego, czy powiedźmy gdyby przez 5 wieków tłoczyć gamoniom wiedzę, czy to by się podniosło trwale statystycznie, czy to faktycznie są po prostu zakały ewolucji i przysłowiowo zostali w tej afryce na poziomie tego wcześniutkiego homo sapiens.
No i ciekawe czym ich tam badano, bo istnieje pojęcie inteligencji wielorakiej, gdzie możesz być downem w jednym, geniuszem w drugim. I test testowi nie równy, są rzetelne standaryzowane, i btw trochę z nimi zachodu żeby wykonać i obliczyć.
I są jakieś stockowe gówna rodem z tik toka czy pani domu, klocki kształty i inne chuje muje.
Gdyby tak człowiek miał żyć i mógł mieć populację mudżynów do badań, ale by najebał eksperymentów![]()
![]()
Kolego akurat nauka jest zgodna co do tego, że jak wrzucisz głupka do grupy ludzi inteligentnych to on wcale nie zmądrzeje.Zaś człowiek głupi, wrzucony w środowisko mądrych może swój iloraz zwiększyć, jednak UWAGA nie są to wartości jakieś duże , że to jakiś game changer.

Musze się wyżalić, wkurwia mnie ta pseudo świątynia, chyba dobry temat.
Holandia
W robocie mamy jeden prysznic, tylko dwie osoby z niego korzystały, teraz już tego nie robią bo nowy "kolega" marokańczyk ma tam swoją świątynie w której śle modły do allaha.
Holenderzy z którymi miałem styczność najbardziej narzekali na marokanczyków właśnie, ale jak już jakiś przyjdzie to jest super kolegą. Holendrzy mi powiedzieli o tej jego świątyni, było słychać niezadowolenie w tonie głosu, ale nikt złego słowa nie powie w grupie, co najwyżej w rozmowie jeden na jeden, pizdy jebane.
W mojej poprzedniej robocie pracowało w chuj ludzi, dużo kierowników było z ciapolandii i mieli tam własny pokój na modlitwy.
Nie mogę doczekać przeprowadzki do Polski.
A to co za problem wyjebać te wszystkie graty za kabinę??
Kurwa ja bym się nie jebał w jakieś uprzejmości, nasrał raz, drugi a za trzecim razem dał znać że jak jeszcze raz zablokuje prysznic to, to wszystko wyląduję w koszu.
Ludzie, bądźmy normalni jak chce sobie zrobić jakieś pomieszczenie do modłów, to niech firma mu za przyzwoleniem wyznaczy jakieś miejsce do tego.

A nie możesz tam wytapetować ścian plastrami boczku?Musze się wyżalić, wkurwia mnie ta pseudo świątynia, chyba dobry temat.
Holandia
W robocie mamy jeden prysznic, tylko dwie osoby z niego korzystały, teraz już tego nie robią bo nowy "kolega" marokańczyk ma tam swoją świątynie w której śle modły do allaha.
Holenderzy z którymi miałem styczność najbardziej narzekali na marokanczyków właśnie, ale jak już jakiś przyjdzie to jest super kolegą. Holendrzy mi powiedzieli o tej jego świątyni, było słychać niezadowolenie w tonie głosu, ale nikt złego słowa nie powie w grupie, co najwyżej w rozmowie jeden na jeden, pizdy jebane.
W mojej poprzedniej robocie pracowało w chuj ludzi, dużo kierowników było z ciapolandii i mieli tam własny pokój na modlitwy.
Musze się wyżalić, wkurwia mnie ta pseudo świątynia, chyba dobry temat.
Holandia
Ewentualnie nasraj mu na dywanikA nie możesz tam wytapetować ścian plastrami boczku?

No to właśnie odnosząc się do nauki, swój wcześniejszy wpis opierałem na tym, co mieliśmy na wykładach i labkach z diagnostyki, m.in. przy omawianiu testu WAIS, który służy do pomiaru inteligencji i jej poszczególnych skal. Inteligencja czy też iloraz IQ potrafi być plastyczny, w odpowiednich warunkach i środowisku. W górę lub dół. No, to tak w obronie.Kolego akurat nauka jest zgodna co do tego, że jak wrzucisz głupka do grupy ludzi inteligentnych to on wcale nie zmądrzeje.

okłamali Cię ;)No to właśnie odnosząc się do nauki, swój wcześniejszy wpis opierałem na tym, co mieliśmy na wykładach i labkach z diagnostyki, m.in. przy omawianiu testu WAIS, który służy do pomiaru inteligencji i jej poszczególnych skal. Inteligencja czy też iloraz IQ potrafi być plastyczny, w odpowiednich warunkach i środowisku. W górę lub dół. No, to tak w obronie.
A po za tym nie zamierzam się o to jakoś spierać, wyjebane w tych smoluchów
Wrzuciłem to raczej jako ciekawostkę niż temat do jakiejś krucjaty![]()
Żeby to było takie prosteA to co za problem wyjebać te wszystkie graty za kabinę??
Kurwa ja bym się nie jebał w jakieś uprzejmości, wyjebał raz, drugi a za trzecim razem dał znać że jak jeszcze raz zablokuje prysznic to, to wszystko wyląduję w koszu.
Ludzie, bądźmy normalni jak chce sobie zrobić jakieś pomieszczenie do modłów, to niech firma mu za przyzwoleniem wyznaczy jakieś miejsce do tego.

Pomysł bardzo dobry, tylko szkoda by mi było boczku. Tobie pewnie teżA nie możesz tam wytapetować ścian plastrami boczku?
Ewentualnie nasraj mu na dywanik
![]()