Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Boliwiuch, prosteTo jak nazwać czarnucha z Boliwii?

Nie sądzisz, że wolność i swoboda Julii Wieniawy były tego warte?![]()
Jedyne rozwiązanie + zasieki i ckm co 100m,
ale nie ua się z takimi zawodnikami jak spanowczuk czy kimono wrzucającymi efekty swojej głupoty do urny.

Wartości nie do wycenienia...Nie sądzisz, że wolność i swoboda Julii Wieniawy były tego warte?![]()

Ale najpierw zabierzmy białychA się prosi o jakąś rakietę tam View attachment 139029
I po weryfikacji czy nie mają długich nosówAle najpierw zabierzmy białych

Normalnie biali raczej nie mają czego szukać w tym syfieAle najpierw zabierzmy białych
Akurat RPA jest rozwinięte tylko dzięki białym hehe.Normalnie biali raczej nie mają czego szukać w tym syfie
Pisze o aktualnym stanie, pojechał byś tam pochodzisz z nimi ? Ja nieAkurat RPA jest rozwinięte tylko dzięki białym hehe.
Oczywiście z że nie. Ja już w Paryżu i Kopenhadze nie potrafię wytrzymać, a co dopiero w epicentrum tego gówna.Pisze o aktualnym stanie, pojechał byś tam pochodzisz z nimi ? Ja nie
Znam to, byłem w różnych miastach Niemiec i syfu pełno.Oczywiście z że nie. Ja już w Paryżu i Kopenhadze nie potrafię wytrzymać, a co dopiero w epicentrum tego gówna.