Absurdy poprawności politycznej.

No i tak sobie cały dzień śmieszkujemy po to żebym po kilku godzinach włączył przeglądarkę w domu i pierwsze zdjęcie jakie mi wyskakuje:

1765468255413.png

:korwinlaugh:

Wszystko w porządku. To tylko konfederuSSkie teorie spiskowe. Oni tylko chcą odwiedzać się w szpitalach.

Nigdzie lepiej nie widać, że to już naprawdę trend jak w rodzinach Hollywood gdzie wiele ma już 3-5 letnie dzieciaki innej płci. Od celebrytów się zaczyna. W USA to już na porządku dziennym jest wywiad w śniadaniowce z z chłopakiem 6-8 lat w sukience.

Sam jestem ciekawy czemu ,,elity" zdecydowały by to zaczęło być ,,modne"

Czyżby sporo osób na górze miało jakieś chore fetysze?

Last edited:
Sam jestem ciekawy czemu ,,elity" zdecydowały by to zaczęło być ,,modne"
Ja to bym nawet wolał, żeby stał za tym jakiś przerażający spisek satanistów i reptilian, bo prawda jest zbyt przygnębiająca i wkurwiająca.

Słusznie użyłeś wyrazu "moda". Tak, część ludzi jest naprawdę tak bezdennie głupia i pusta, że nie cofnie się przed żadnym skurwieniem, żeby tylko być "trendy" i żeby nie zostać pół kroku z tyłu za zjebanym, "postępowym" stadem utermenschów.

Świat może oczyścić tylko nuklearna pożoga i powrót do pierwotnej, bezlitosnej realności: jak nie polujesz, nie zapierdalasz w porcie czoła od świtu do nocy, nie obsiejesz pola, nie wykopiesz studni to zdychasz, ty i twoje nasienie.

Back