Miskatonic
Vale Tudo Championship
A pousuwałem żeby nie rozkręcaćŻe niby obśrupana końcówa?
Ten podobno przyznawał się do ,,polskiego” pochodzenia
![]()
Netanjahu też ma polskie pochodzenie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A pousuwałem żeby nie rozkręcaćŻe niby obśrupana końcówa?
Ten podobno przyznawał się do ,,polskiego” pochodzenia
![]()

A bo ja wiem? Ja tylko kolportuję fejki z XSarah Stalker z Kentucky jest Żydówką?

No i tak sobie cały dzień śmieszkujemy po to żebym po kilku godzinach włączył przeglądarkę w domu i pierwsze zdjęcie jakie mi wyskakuje:

No i tak sobie cały dzień śmieszkujemy po to żebym po kilku godzinach włączył przeglądarkę w domu i pierwsze zdjęcie jakie mi wyskakuje:
View attachment 135105
![]()

Czyli jednak za wszystkimZawsze mówiłem że Republikanie są bardziej pro-izraelscy niż Demokraci więc mnie to w ogóle nie dziwi.
![]()

może i nie, za to żydzi skutecznie nauczyli ją nienawidzić własnych rodziców i srać na przodków, kultywując mit szlachetnego dzikusaSarah Stalker z Kentucky jest Żydówką?
I mają racjęNie bez powodu Azjaci to najwięksi rasiści![]()
Wszystko w porządku. To tylko konfederuSSkie teorie spiskowe. Oni tylko chcą odwiedzać się w szpitalach.
Ja to bym nawet wolał, żeby stał za tym jakiś przerażający spisek satanistów i reptilian, bo prawda jest zbyt przygnębiająca i wkurwiająca.Sam jestem ciekawy czemu ,,elity" zdecydowały by to zaczęło być ,,modne"