Absurdy poprawności politycznej.

Dobra, dość już tych teorii spiskowych.
Prawda jest prosta i zawsze na widoku :awesome:

było
giphy.gif

sam wrzucałem przecie

Czy w USA kiedy zostajesz transem dostajesz obowiązkowe szkolenie wojskowe, ćwiczenia ze strzelania i celności, obsługi każdego rodzaju broni, dywersji itd.?

Bo co widzę jakiegoś "transa" po każdej strzelaninie to obładowani profesjonalną bronią w ilościach przemysłowych, poruszają się, planują, strzelają i obsługują to wszystko lepiej niż niejeden zawodowy żołnierz.

:mamed:

A ludzie się tylko z tego śmiali... :joe:

Homokomando_pod_ambasada_Gruzji.jpg

Ależ to prawdziwe.

Przerażające jest to że mamy tyle niezrównoważonych ludzi na całym świecie (u Nas również) których cieszy śmierć człowieka z powodu nie zgadzania się z jego poglądami. Dodatkowo człowieka który wychodził na przeciw i chciał z nimi dyskutować. I to krycie uciechy że śmierci za wolnością słowa.... Oderwanie od rzeczywistości. Do tego zakłamane cytaty bez większego wydźwięku, byleby pasowały pod retorykę. Eh brak słów, brak słów.

Ależ to prawdziwe.

Przerażające jest to że mamy tyle niezrównoważonych ludzi na całym świecie (u Nas również) których cieszy śmierć człowieka z powodu nie zgadzania się z jego poglądami. Dodatkowo człowieka który wychodził na przeciw i chciał z nimi dyskutować. I to krycie uciechy że śmierci za wolnością słowa.... Oderwanie od rzeczywistości. Do tego zakłamane cytaty bez większego wydźwięku, byleby pasowały pod retorykę. Eh brak słów, brak słów.
Odnośnie Charliego , jeszcze nigdy śmierć osoby , której osobiście nie znałem, żeby aż tak bardzo mnie wzruszyła. Właściwie jest to moja pierwsza wypowiedź na ten temat na mediach społecznościowych . Nie robiłem tego, gdyż byłem (i wciąż jestem) emocjonalnie zdruzgotany i boję się, że nie jestem w stanie racjonalnie się wypowiedzieć.

Odnośnie Charliego , jeszcze nigdy śmierć osoby , której osobiście nie znałem, żeby aż tak bardzo mnie wzruszyła. Właściwie jest to moja pierwsza wypowiedź na ten temat na mediach społecznościowych . Nie robiłem tego, gdyż byłem (i wciąż jestem) emocjonalnie zdruzgotany i boję się, że nie jestem w stanie racjonalnie się wypowiedzieć.
śledziłem tego chłopaka od lat i jego pracę, też mnie to bardzo uderzyło w pełni rozumiem

spisek podludzi, których broni zawsze karatecki

jak to brzmi trans komórka terrorystyczna, normalnie bym się zaśmiał ale napiszę jedynie,

że oddać ich muslimom do szkoły latania

Back