Miskatonic
Vale Tudo Championship
Dobra, dość już tych teorii spiskowych.
Prawda jest prosta i zawsze na widoku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

było
![]()
sam wrzucałem przecie

Czy w USA kiedy zostajesz transem dostajesz obowiązkowe szkolenie wojskowe, ćwiczenia ze strzelania i celności, obsługi każdego rodzaju broni, dywersji itd.?
Bo co widzę jakiegoś "transa" po każdej strzelaninie to obładowani profesjonalną bronią w ilościach przemysłowych, poruszają się, planują, strzelają i obsługują to wszystko lepiej niż niejeden zawodowy żołnierz.
![]()

Dokładnie. Bo z tym się nie gada. To był właśnie błąd.Eh brak słów, brak słów.
Odnośnie Charliego , jeszcze nigdy śmierć osoby , której osobiście nie znałem, żeby aż tak bardzo mnie wzruszyła. Właściwie jest to moja pierwsza wypowiedź na ten temat na mediach społecznościowych . Nie robiłem tego, gdyż byłem (i wciąż jestem) emocjonalnie zdruzgotany i boję się, że nie jestem w stanie racjonalnie się wypowiedzieć.Ależ to prawdziwe.
Przerażające jest to że mamy tyle niezrównoważonych ludzi na całym świecie (u Nas również) których cieszy śmierć człowieka z powodu nie zgadzania się z jego poglądami. Dodatkowo człowieka który wychodził na przeciw i chciał z nimi dyskutować. I to krycie uciechy że śmierci za wolnością słowa.... Oderwanie od rzeczywistości. Do tego zakłamane cytaty bez większego wydźwięku, byleby pasowały pod retorykę. Eh brak słów, brak słów.
śledziłem tego chłopaka od lat i jego pracę, też mnie to bardzo uderzyło w pełni rozumiemOdnośnie Charliego , jeszcze nigdy śmierć osoby , której osobiście nie znałem, żeby aż tak bardzo mnie wzruszyła. Właściwie jest to moja pierwsza wypowiedź na ten temat na mediach społecznościowych . Nie robiłem tego, gdyż byłem (i wciąż jestem) emocjonalnie zdruzgotany i boję się, że nie jestem w stanie racjonalnie się wypowiedzieć.

www.instagram.com