Absurdy poprawności politycznej.

Akurat Jabbar na tle kolegów z NBA to wyjątek, można się zgadzać lub nie z jego poglądami ale chłop nie jest pierwszym lepszym Murzynem z getta obwieszonym złotymi łańcuchami.

Wybory takie jak przejście na islam to znak tamtych czasów, lat 60 i 70-tych.

A koszykarz wybitny, jak MJ, Magic czy Shaq.
Pouchaj go trochę. To odklejony czarny rasista. Obecnym postępowaniem to tylko potwierdził. Zresztą środowiska akademickie to również w Polsce wylęgarnia "postępowego" lewicowego raka. Osiągnięcia sportowe wielkie ale poglądy polityczne to tak średnio bym powiedział. Zresztą cała NBA jak i inne zawodowe ligi w USA są tym przesiąknięte. Trochę to śmieszne bo małpiątka występują w cyrku białych milionerów. Natomiast władze ligi mają "poprawność polityczna" na drugie imię.

Akurat Jabbar na tle kolegów z NBA to wyjątek, można się zgadzać lub nie z jego poglądami ale chłop nie jest pierwszym lepszym Murzynem z getta obwieszonym złotymi łańcuchami.

Wybory takie jak przejście na islam to znak tamtych czasów, lat 60 i 70-tych.

A koszykarz wybitny, jak MJ, Magic czy Shaq.
Nie oceniałem umiejętności, sam kiedyś byłem hej tu nba,

znakiem tamtych czasów była nieumiejętność czytania?

:juanlaugh:

niggalova
:ożeszty:

Mówmy wprost. Lewicowy rak.

Owszem, lewicowy ferment, bomby, dzieci kwiaty itp.

W stanach segregację rasową zniesiono w 1964 roku.
A w tym czasie czarni odrzucali religię białych, katolicyzm, protestantyzm, na rzecz islamu bo ktoś im nagadał bzdur że to religia którą wyznawali ich afrykańscy przodkowie.

Owszem, lewicowy ferment, bomby, dzieci kwiaty itp.

W stanach segregację rasową zniesiono w 1964 roku.
A w tym czasie czarni odrzucali religię białych, katolicyzm, protestantyzm, na rzecz islamu bo ktoś im nagadał bzdur
:juanlaugh: o w końcu do sedna. Nie chciałem uprzedzać faktów. Jak oni to sobie dodali? Arabowie: pogarda konkretna wobec czarnuchów, a islam wiara murzynów.
:awesome:

że to religia którą wyznawali ich afrykańscy przodkowie.
:śmiech:
dzbaniska pierdolone.
Przeczytać dziejów mahometa się już nie chciało ale popis z zapuszczeniem przygłupiej brody i wypinanie dupy w kosmos już tak.
:antonio:

:juanlaugh: o w końcu do sedna. Nie chciałem uprzedzać faktów.

:śmiech:
dzbaniska pierdolone.
Ale przeczytać dziejów mahometa się już nie chciało ale popis z zapuszczeniem przygłupiej brody i wypinanie dupy w kosmos już tak.
:antonio:

Potomkowie niewolników nawet nie wiedzieli z jakich regionów Afryki i z jakich plemion pochodzili ich przodkowie wiec trudno żeby tożsamość budowali na lokalnych wierzeniach.

:fjedzia:

Potomkowie niewolników nawet nie wiedzieli z jakich regionów Afryki i z jakich plemion pochodzili ich przodkowie wiec trudno żeby tożsamość budowali na lokalnych wierzeniach.

Czy arab wygląda jak murzyn? Retoryczne...
Poważnie tak ich tłumaczysz? :awesome:
Murzyn, raczej inteligentniejszy i ode mnie i od Ciebie Thomas Sowell te wszystkie małpie figle i murzyńskie wybryki prostował w swoich filmach.
Odcinając emocje, bo ojej biedna mudżina, tylko jechał jak walec logiką,
kawa na ławę sprowadzał te ich głupie argumenty na ziemię.

Edit: może magic Johnson zboczony negroid też sobie wyruchanie 5000 kobiet czy ile on tam miał, bo przecież żadnej dziurze nie przepuścił,
tłumaczył murzyńską krzywdą?
A później biedny mudżin chory na aids.
:śmiech: Zastanawiałem się kiedyś jak on miał czas na te koszykówkie, pierdolony.

Jeszcze odnośnie środowisk akademickich i większych miast typu Poznań. W latach 90 rządcy miasta postanowili postawić na studentów. Zadusili większość prywatnych biznesów w szerokim centrum miasta i postawili na słoikową emigrację z dziur zabitych dechami. Skutkuje to nadmiernym rozwojem lewicowego spierdolenia gorliwie krzewionego ma uczelniach. Obok zwykłego kurewstwa (bo przecież za coś trzeba studiować) można odnotować różnorakie zboczenia: uwielbienie dla upadlinców i innych obcych, marsze wszelkiej maści zboczeńców, wiece poparcia blm, miasto poszatkowane ścieżkami rowerowymi co skutecznie wykosiło resztę małego biznesu i usług z miasta. Miało być tylko niewinne "postawienie na studentów" co w efekcie końcowym skreśliło Poznań jako dobre miejsce do życia.

Ten stan należało zostawić albo ustalić kraj pochodzenia przodków i zwrócić im wolność. Statystyki przestępstw w USA takie RASISTOWSKIE a normalni ludzie którzy mają taką możliwość uciekają do stanów rządzonych przez republikanów (przypadek?) bo tam jest niska przestępczość a w razie czego można intruza nafaszerować śrutem zaraz jak tylko przekroczy granicę. Dziwne też w tych republikańskich stanach widać prawie samych białych na ulicach a i murzyni jakby bardziej oswojeni.

Czy arab wygląda jak murzyn? Retoryczne...
Poważnie tak ich tłumaczysz? :awesome:
Murzyn, raczej inteligentniejszy i ode mnie i od Ciebie Thomas Sowell te wszystkie małpie figle i murzyńskie wybryki prostował w swoich filmach.
Odcinając emocje, bo ojej biedna mudżina, tylko jechał jak walec logiką,
kawa na ławę sprowadzał te ich głupie argumenty na ziemię.

Edit: może magic Johnson zboczony negroid też sobie wyruchanie 5000 kobiet czy ile on tam miał, bo przecież żadnej dziurze nie przepuścił,
tłumaczył murzyńską krzywdą?
A później biedny mudżin chory na aids.
:śmiech: Zastanawiałem się kiedyś jak on miał czas na te koszykówkie, pierdolony.

Nie znam tego Sowella, ale obczaję.

Jakoś musieli budować wspólną tożsamość, nie neguję że religie jednych właścicieli niewolników zamienili na religie innych właścicieli niewolników.

Zresztą o czym my mówimy skoro my jako Słowianie praktykujemy religie wymyśloną w Galilei.

Mentalność czarnych to jest insza inszość.

Zresztą każdym gwiazdom odpierdala, zobacz na Elvisa

:wink:

Ten stan należało zostawić albo ustalić kraj pochodzenia przodków i zwrócić im wolność

W XIX wieku wykupiono tereny w Afryce nazwano Liberia i osiedlono wyzwolonych niewolników.

Skończyło się na wojnach domowych bo potomkowie niewolników rdzennych Murzynów traktowali jak ludność drugiej kategorii.

Statystyki przestępstw w USA takie RASISTOWSKIE a normalni ludzie którzy mają taką możliwość uciekają do stanów rządzonych przez republikanów (przypadek?) bo tam jest niska przestępczość a w razie czego można intruza nafaszerować śrutem zaraz jak tylko przekroczy granicę. Dziwne też w tych republikańskich stanach widać prawie samych białych na ulicach a i murzyni jakby bardziej oswojeni.

Nie wiem czy uciekają czy po prostu w jednych stanach z racji historii jest więcej kolorowych?

Nie wiem czy uciekają czy po prostu w jednych stanach z racji historii jest więcej kolorowych?
Tak to możemy się przerzucać "argumentami", ale fakty są miażdżące . Trochę się interesuje tematem i większa przestępczość oraz generalnie wieksze zdziczenie jest w stanach z większą zawartością kolorowych oraz (przypadek?) lewicowych. Statystyki przestępstw z szczególnym uwzględnieniem tych najcięższych jasno określają kolorowych a szczególnie czarnych jako rak tego społeczeństwa.

Ciekawe co będzie jak już nowy prezydent przyklepie mowę nienawiści. Jak zareagujesz @Dzihados ?
Cohones mocno się zmieni, nie będzie wyjścia i ja to rozumiem. Trzeba by zrobić dział dla pewniaków

Tak to możemy się przerzucać "argumentami", ale fakty są miażdżące . Trochę się interesuje tematem i większa przestępczość oraz generalnie wieksze zdziczenie jest w stanach z większą zawartością kolorowych oraz (przypadek?) lewicowych.

Kolorowi z reguły głosują na Demokratów, kółko się zamyka

Statystyki przestępstw z szczególnym uwzględnieniem tych najcięższych jasno określają kolorowych a szczególnie czarnych jako rak tego społeczeństwa.

Ale ja nie dyskutuje ze statystykami.

Może i koreluje to z tym która partia rządzi w danym stanie ale te z najmniejszą przestępczością zawsze były ,,białe” i bogate : Vermont, New Hampshire, Main itd. lub też typowo ,,białe”, słabiej zaludnione stany środkowego zachodu.

Trzeba by zacząć od usunięcia wszystkich postów użytkownikom... :awesome:
Niby prawo nie działa wstecz ale to chyba nie w nowym, progresywnym i uśmiechniętym eurokomunistycznym tworze. Skoro polska konstytucja nie działa i każdy ma ja w pizdzie to nie zdziwi mnie to że jakiś karateka czy inny spalibut nas podpierdoli 1. dnia objęcia urzędu przez rafałka. Bo u nas będzie jak zwykle cyrk z ułamkami i przewaga pol procenta
Demokratyczne wybory :waldeklaugh:

Powiem tyle założyłem sobie tego X
Tydzień temu i jestem przerażony skalą ataków w Europie na osoby starsze przez imigrantów z krajów afrykańskich.
To biali przebrani za ciapatych i czarnych. Netflix zaraz film nakręci z takim scenariuszem, a korpo-widownia połączy fikcję filmową z realnym życiem. Tak to kurwa działa.
Indoktrynacja lemingów na maxa.
giphy.gif

Back