Miskatonic
Vale Tudo Championship
Wiem, ale żeby nie było, że się migam od odpowiedziJuż zdążyłem wygooglować
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiem, ale żeby nie było, że się migam od odpowiedziJuż zdążyłem wygooglować
![]()

Pouchaj go trochę. To odklejony czarny rasista. Obecnym postępowaniem to tylko potwierdził. Zresztą środowiska akademickie to również w Polsce wylęgarnia "postępowego" lewicowego raka. Osiągnięcia sportowe wielkie ale poglądy polityczne to tak średnio bym powiedział. Zresztą cała NBA jak i inne zawodowe ligi w USA są tym przesiąknięte. Trochę to śmieszne bo małpiątka występują w cyrku białych milionerów. Natomiast władze ligi mają "poprawność polityczna" na drugie imię.Akurat Jabbar na tle kolegów z NBA to wyjątek, można się zgadzać lub nie z jego poglądami ale chłop nie jest pierwszym lepszym Murzynem z getta obwieszonym złotymi łańcuchami.
Wybory takie jak przejście na islam to znak tamtych czasów, lat 60 i 70-tych.
A koszykarz wybitny, jak MJ, Magic czy Shaq.
Nie oceniałem umiejętności, sam kiedyś byłem hej tu nba,Akurat Jabbar na tle kolegów z NBA to wyjątek, można się zgadzać lub nie z jego poglądami ale chłop nie jest pierwszym lepszym Murzynem z getta obwieszonym złotymi łańcuchami.
Wybory takie jak przejście na islam to znak tamtych czasów, lat 60 i 70-tych.
A koszykarz wybitny, jak MJ, Magic czy Shaq.

U murzynów to cecha rasowa.znakiem tamtych czasów była nieumiejętność czytania?

Daj spokój, teraz jest zajęty oklejaniem ścian folią aluminiową żeby kacapskie fejknjusy do niego nie docierały.@spa nov masz jakieś wyjaśnienie tego zjawiska?
Nie oceniałem umiejętności, sam kiedyś byłem hej tu nba,
znakiem tamtych czasów była nieumiejętność czytania?
niggalova
![]()
Mówmy wprost. Lewicowy rak.ferment na uniwerkach etc.
Mówmy wprost. Lewicowy rak.
Owszem, lewicowy ferment, bomby, dzieci kwiaty itp.
W stanach segregację rasową zniesiono w 1964 roku.
A w tym czasie czarni odrzucali religię białych, katolicyzm, protestantyzm, na rzecz islamu bo ktoś im nagadał bzdur
o w końcu do sedna. Nie chciałem uprzedzać faktów. Jak oni to sobie dodali? Arabowie: pogarda konkretna wobec czarnuchów, a islam wiara murzynów.
że to religia którą wyznawali ich afrykańscy przodkowie.

o w końcu do sedna. Nie chciałem uprzedzać faktów.
dzbaniska pierdolone.
Ale przeczytać dziejów mahometa się już nie chciało ale popis z zapuszczeniem przygłupiej brody i wypinanie dupy w kosmos już tak.
![]()

Czy arab wygląda jak murzyn? Retoryczne...Potomkowie niewolników nawet nie wiedzieli z jakich regionów Afryki i z jakich plemion pochodzili ich przodkowie wiec trudno żeby tożsamość budowali na lokalnych wierzeniach.
![]()

Zastanawiałem się kiedyś jak on miał czas na te koszykówkie, pierdolony.I od tego momentu wszystko zaczęło się jebaćW stanach segregację rasową zniesiono w 1964 roku.

Ten stan należało zostawić albo ustalić kraj pochodzenia przodków i zwrócić im wolność. Statystyki przestępstw w USA takie RASISTOWSKIE a normalni ludzie którzy mają taką możliwość uciekają do stanów rządzonych przez republikanów (przypadek?) bo tam jest niska przestępczość a w razie czego można intruza nafaszerować śrutem zaraz jak tylko przekroczy granicę. Dziwne też w tych republikańskich stanach widać prawie samych białych na ulicach a i murzyni jakby bardziej oswojeni.Potomkowie niewolników nawet nie wiedzieli z jakich regionów Afryki i z jakich plemion pochodzili ich przodkowie wiec trudno żeby tożsamość budowali na lokalnych wierzeniach.
![]()
Czy arab wygląda jak murzyn? Retoryczne...
Poważnie tak ich tłumaczysz?
Murzyn, raczej inteligentniejszy i ode mnie i od Ciebie Thomas Sowell te wszystkie małpie figle i murzyńskie wybryki prostował w swoich filmach.
Odcinając emocje, bo ojej biedna mudżina, tylko jechał jak walec logiką,
kawa na ławę sprowadzał te ich głupie argumenty na ziemię.
Edit: może magic Johnson zboczony negroid też sobie wyruchanie 5000 kobiet czy ile on tam miał, bo przecież żadnej dziurze nie przepuścił,
tłumaczył murzyńską krzywdą?
A później biedny mudżin chory na aids.
Zastanawiałem się kiedyś jak on miał czas na te koszykówkie, pierdolony.

Ten stan należało zostawić albo ustalić kraj pochodzenia przodków i zwrócić im wolność
Statystyki przestępstw w USA takie RASISTOWSKIE a normalni ludzie którzy mają taką możliwość uciekają do stanów rządzonych przez republikanów (przypadek?) bo tam jest niska przestępczość a w razie czego można intruza nafaszerować śrutem zaraz jak tylko przekroczy granicę. Dziwne też w tych republikańskich stanach widać prawie samych białych na ulicach a i murzyni jakby bardziej oswojeni.
Tak to możemy się przerzucać "argumentami", ale fakty są miażdżące . Trochę się interesuje tematem i większa przestępczość oraz generalnie wieksze zdziczenie jest w stanach z większą zawartością kolorowych oraz (przypadek?) lewicowych. Statystyki przestępstw z szczególnym uwzględnieniem tych najcięższych jasno określają kolorowych a szczególnie czarnych jako rak tego społeczeństwa.Nie wiem czy uciekają czy po prostu w jednych stanach z racji historii jest więcej kolorowych?
Tak to możemy się przerzucać "argumentami", ale fakty są miażdżące . Trochę się interesuje tematem i większa przestępczość oraz generalnie wieksze zdziczenie jest w stanach z większą zawartością kolorowych oraz (przypadek?) lewicowych.

Statystyki przestępstw z szczególnym uwzględnieniem tych najcięższych jasno określają kolorowych a szczególnie czarnych jako rak tego społeczeństwa.
Nie znam tego Sowella, ale obczaję.
Trzeba by zacząć od usunięcia wszystkich postów użytkownikom...Ciekawe co będzie jak już nowy prezydent przyklepie mowę nienawiści. Jak zareagujesz @Dzihados ?
Cohones mocno się zmieni, nie będzie wyjścia i ja to rozumiem. Trzeba by zrobić dział dla pewniaków

Znowu pożar?Trzeba by zacząć od usunięcia wszystkich postów użytkownikom...![]()

Ten pożar to moje zbawinie...xdZnowu pożar?![]()
Niby prawo nie działa wstecz ale to chyba nie w nowym, progresywnym i uśmiechniętym eurokomunistycznym tworze. Skoro polska konstytucja nie działa i każdy ma ja w pizdzie to nie zdziwi mnie to że jakiś karateka czy inny spalibut nas podpierdoli 1. dnia objęcia urzędu przez rafałka. Bo u nas będzie jak zwykle cyrk z ułamkami i przewaga pol procentaTrzeba by zacząć od usunięcia wszystkich postów użytkownikom...![]()

To biali przebrani za ciapatych i czarnych. Netflix zaraz film nakręci z takim scenariuszem, a korpo-widownia połączy fikcję filmową z realnym życiem. Tak to kurwa działa.Powiem tyle założyłem sobie tego X
Tydzień temu i jestem przerażony skalą ataków w Europie na osoby starsze przez imigrantów z krajów afrykańskich.