Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wrzucam do tematu o teoriach spiskowych bo to już praktycznie film dokumentalny...
No nigdy nie było jeszcze sytuacji, że pod koniec ramadanu na ulicę musieli wychodzić. Ale huj z tym. Sami na to głosowali. Gdańsk to wylęgarnia PO i wałów.Nazbierało się tych ciapaków w Trójmieście. Jeżdżą na uberach, prowadzą kebaby, a i pewnie są też w innych firmach. Stary tatarski meczet się robi za mały.
SPOKOJNIE! BĄŻUR RQFAL MÓWI, ŻE ŻADNEGO IMINGRANTA NIE PRZYJMNIE!@Karateka@ zadowolony z obrazków z Gdańska Warszawy i Wrocka?
Nie, w innych ich nie widać, oni nie pracują "pod" innowiercą, dlatego siedzą na uberach i hulajnogach, żeby nie mieć styczności oraz kręcą kebaby.Nazbierało się tych ciapaków w Trójmieście. Jeżdżą na uberach, prowadzą kebaby, a i pewnie są też w innych firmach. Stary tatarski meczet się robi za mały.
Nie kłóć się ze mną bo widzę dobrze?Nie, w innych ich nie widać, oni nie pracują "pod" innowiercą, dlatego siedzą na uberach i hulajnogach, żeby nie mieć styczności oraz kręcą kebaby.
A jak już pracują to tylko dlatego bo muszą, np. dwa miesiące i na zasiłek w DE, sam byłem świadkiem takich zagrywek.
A z 10 lat temu to nawet nie wychodzili poza meczet. Tatarów tylu nie przybyło. PiS mocno nasciągał przybyszy w tym z islamskich krajów. W szczególności za czasów Morawieckiego jako premiera.No nigdy nie było jeszcze sytuacji, że pod koniec ramadanu na ulicę musieli wychodzić. Ale huj z tym. Sami na to głosowali. Gdańsk to wylęgarnia PO i wałów.
dobra nie kłócę się :)Nie kłóć się ze mną bo widzę dobrze?
Jest w Gdyni firma LSEG. Korpo i kolorowi tam są bo często przebywam w ich budynku. To samo w korporacjach w Gdańsku. Wystarczy pójść na stację Gdańsk Przymorze i widać kolorowych ludzi. Ba nawet na siłowni w tych biurowcach sprząta kolorowy co nie umie polskiego. To już nie tylko Ubery, Pyszne czy kebaby to także nawet korpo, a większość obstawiam jest w pracach typowo fizycznych. W magazynach czy w stoczniach pracują kolorowi. W firmie na magazynie są nie tylko Ukraińcy co jest normą od ponad 10 lat. Pojawili się i Kolumbijczycy. Na stacji Gdynia Stocznia widać mozaikę wręcz ludzi idących na skmkę. Od dalekiej Azji (Filipiny czy Wietnam) przez ciapaków, czarnych kończąc na Ukraińcach.
Też pracują. Nawet u mojej drugiej połówki w IT jest gość z Azerbejdżanu.dobra nie kłócę się :)
ja oceniam przez pryzmat szwabów bo tam mieszkałem i tak to wyglądało, nie pracowali nigdzie prócz w przeze mnie wymienionych miejscach, ja pisze tylko o muslimach, inni wiem, że pracują wszędzie.
No Co bardziej ogarnięci dla pewności poczekają z gwałceniem, aż będzie ich 15%.W firmie transportowej która znam pracuje gość z kurdystanu też muslim. Powiesz że pojedyńcze przypadki lecz widać naocznie że ściągają nawet i tych ogarniętych. Oni może nie zgwałcą tak od razu ale szariat by wprowadzili
Zawsze byli.
Możesz sobie zaklinać rzeczywistość jak tylko chcesz, ale tak będzie, dzięki wam wyborcom tuska.
Chiny, nawet w tym lepsze od europejczyka