Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Musisz kupić konto premium. Przenieśli caly dział do Premiones.Ktoś wie co się stało z tematem ,,Polityka"? Czy tylko ja mam jakiś błąd?
Luknij terazKtoś wie co się stało z tematem ,,Polityka"? Czy tylko ja mam jakiś błąd?
Do wniosku o przyjęcie do premiones wrzuć wyciąg z konta bankowego i zdjęcie pytonga a później wyślij do mnie . Życzę pozytywnej weryfikacji

Pytonga w pełnej krasie jasna sprawa i założonym krawatem, zdjęcie później trafi do albumu oplotów-absolwentów rocznika 2025 więc dress code "na galowo" obowiązkowy.Do wniosku o przyjęcie do premiones wrzuć wyciąg z konta bankowego i zdjęcie pytonga a później wyślij do @Dzihados . Życzymy pozytywnej weryfikacji
to trzeba było na galowo?Pytonga w pełnej krasie jasna sprawa i założonym krawatem, zdjęcie później trafi do albumu oplotów-absolwentów rocznika 2025 więc dress code "na galowo" obowiązkowy.

Niby nie trzeba, ale "jak Cię widzą tak Cię piszą".to trzeba było na galowo?![]()
jak pedau?Niby nie trzeba, ale "jak Cię widzą tak Cię piszą".
Chociaż zagajnik wypadałoby przystrzyc.
Działa, ślicznie dziękujęLuknij teraz

Czyli zdjęcie zostało zaakceptowaneDziała, ślicznie dziękuję![]()
Do mnie już wcześniej wysłał. Dlatego wiedziałem, że tam gra już tylko o ten wyciąg bankowy się toczy

Oni nie myśląCiekawe co myślą ci co chcą tych inżynierów w Polsce? Co nie @Karateka@
Ciekawe co myślą ci co chcą tych inżynierów w Polsce? Co nie @Karateka@
Myślą: "mmm, but their food tastes so good..."Oni nie myślą
Witamy w ekipie "z metra ciętych"Działa, ślicznie dziękuję![]()

Podłączam się bo niestety nie mam wejścia :(Ktoś wie co się stało z tematem ,,Polityka"? Czy tylko ja mam jakiś błąd?
Jakie masz zarobki i rozmiar członka męskiego?Podłączam się bo niestety nie mam wejścia :(
Ale że tak nawet bez kolacji?Jakie masz zarobki i rozmiar członka męskiego?
a co, jak się nażresz to idzie Ci w chuja?Ale że tak nawet bez kolacji?
Czy odpowiednio dorodny fallus damski też może być?Jakie masz zarobki i rozmiar członka męskiego?

O zarobki mi chodziło bo po kolacji to nie wiele by zostaloa co, jak się nażresz to idzie Ci w chuja?
za damski chuj do polityki się chcesz pchać?Czy odpowiednio dorodny fallus damski też może być?![]()
zanotowano: biedak niegodzien konta premiumO zarobki mi chodziło bo po kolacji to nie wiele by zostalo
za damski chuj do polityki się chcesz pchać?

Człowiek się z marki premium do peugeota przesiadł i biedak od razu..zanotowano: biedak niegodzien konta premium
jak 308sw w drugiej wersji to masz dyspensęCzłowiek się z marki premium do peugeota przesiadł i biedak od razu..