Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no one wiedzą co będzie, i uważają to za świetlaną przyszłośćpowtarzam od lat, że upadek cywilizacji to danie kobietom praw wyborczych oraz zgoda na ich emancypację, bo te idiotki nie potrafią kojarzyć faktów co będzie za 100 lat jak 10000 z nich da dupy czarnej małpie i spłodzi z nim po 5 małpiątek

Nie, nie wiedzą, każda jedna z tych co popuściła mokebe myśli, że jest wyjątkowa i że jej czekoladowy bachor to 8my cud świata. I że inne będą jej zazdrościć. Nie rozumie co może się dziać dalej.Nie no one wiedzą co będzie, i uważają to za świetlaną przyszłość
![]()

Każda przykłada swoją psiochę w walce o to aby Polska przestała być w końcu zacofanym ciemnogrodem! Aby skończyło się piekło kobiet! Każdą wolną i niezależna kobieta mogła dawać dupy bez konsekwencji, ewentualnego bękarta wyskrobać, by w zarządach spółek i rządzie były parytety!Nie, nie wiedzą, każda jedna z tych co popuściła mokebe myśli, że jest wyjątkowa i że jej czekoladowy bachor to 8my cud świata. I że inne będą jej zazdrościć. Nie rozumie co może się dziać dalej.
![]()

też trzymam kciuki za to żeby gdzieś się ulało. Inaczej nie ma szans na odwrócenie lewackiej spierdoliny a za chwilę będzie zbyt późno na cokolwiek.Mam nadzieję, że krytyczny punkt wkrótce zostanie przekroczony. Obecnie im gorzej, tym lepiej z tego względu. Brytole nie bez powodu rządzili połową Świata. Wciąż mają Arystokrację, wciąż mają waleczny ludek.
Brytole nie bez powodu rządzili połową Świata. Wciąż mają Arystokrację, wciąż mają waleczny ludek.

to może bardziej mocniejszy przykład działający na wyobraźnie (chociaż farmy futerkowe też trochę pasują do tego o co mi chodzi):Jeśli uważamy, że farmy futerkowe powinny istnieć, to czemu nie sprowadzać pracowników? Natomiast uważam, że nie powinny istnieć.

I cyk, po familiadzie

I to jest całe sedno. Globalne firmy korporację chcą pchać migrantów do Europy aby mieć jeszcze większe zyski. Po co płacić dużo białemu Europejczykowi skoro można nazbierać migrantów którzy będą pracować za pół darmo.to może bardziej mocniejszy przykład działający na wyobraźnie (chociaż farmy futerkowe też trochę pasują do tego o co mi chodzi):
farmy na 20 tys. świń jednego z duńskich miliarderów. Sprowadzamy tam ile wlezie ludzi z trzeciego świata. POnad 90% pracowników to będą obcokrajowcy,
w sumie zyski i tak będą wytransferowane zagranicę,
żadna większa firma nie płaci podatków chyba, że chce
najwięcej na tym zarobią agencje pracy bo obcokrajowiec z trzeciego świata to nie tylko koszt jego pensji, ale też prowizje agencji pracy, kwatery pracownicze itp...
Plus oczywiście firmy outsorcingowe bo Radosław Sikorski zabawił się w "prywatyzacje" polityki imigracyjnej zamykając konsulaty i podpisując umowy z firmami outsorcingowymi bo mówił coś w stylu ,,przecież w korporacjach outsorcing to norma".
Czy to nie byłby czasem przykład sytuacji klasyk mieszanki socjalizmu i kapitalizmu po polsku czyli: zyski prywatne, straty państwowe?
Z tym Ueberem itp. to też nie jest tak, że ktoś wpisuje w wizie pracowniczej że chce pracować w aplikacjach taksķwkarskich itp. Albo że przyjeżdża do Polski z myślą o pracy tam. To raczej taka praca po godzinach albo tymczasowa.I to jest całe sedno. Globalne firmy korporację chcą pchać migrantów do Europy aby mieć jeszcze większe zyski. Po co płacić dużo białemu Europejczykowi skoro można nazbierać migrantów którzy będą pracować za pół darmo.
Stąd Ci wszyscy kolorowi kierowcy i dostawcy e Uberach. Nikt z Europy się z tego nie utrzyma na dłuższą metę a pakole dostają zasiłki z państwa

takich importujemy
W Bagdadzie i innych miastach Iraku odbyły się masowe protesty przeciwko projektowi ustawy, która umożliwia zawieranie małżeństw z dziewięcioletnimi dziewczynkami – podał brytyjski dziennik "The Guardian"s. W ostatnich dniach projekt ten przeszedł pierwsze czytanie w irackim parlamencie.
Według aktywistów na rzecz praw kobiet, cytowanych przez "The Guardian", proponowana ustawa, która ma za sobą pierwsze czytanie w parlamencie, "zalegalizuje gwałt na dzieciach". Argumentują oni, że małżeństwo z osobą nieletnią narusza prawa człowieka pozbawia dziewczynki możliwości edukacji i naraża je na przemoc.
Obecnie obowiązująca ustawa, uchwalona w 1959 r., przeniosła prawo decydowania w sprawach rodzinnych z władz religijnych na wymiar sprawiedliwości oraz zakazała zawierania małżeństw przez osoby poniżej 18. roku życia. Mimo to, według raportu UNICEF z 2023 roku, 28 proc. dziewcząt w Iraku wyszło za mąż przed osiągnięciem pełnoletności. Nowy projekt ustawy przywraca sądom religijnym uprawnienia do decydowania w sprawach rodzinnych, takich jak małżeństwo, rozwód i opieka nad dziećmi.
MSN
www.msn.com
Nikt nie zabiega o serca takich kobiet, dlatego muszą szukać potwierdzenia swojej urody u brudasa.Jak ktoś uważa, że przegra rywalizację o serca kobiet z niepiśmiennymi imigrantami, to to jest jebanym nieudacznikiem i mi go nie żal.

Miałem odpisywać ale widzę, że @Autovidol wyczerpał temat.Jak ktoś uważa, że przegra rywalizację o serca kobiet z niepiśmiennymi imigrantami, to to jest jebanym nieudacznikiem i mi go nie żal.
Jaki kraj taki Gietrzwałd.
.
Cejrowski tradycyjnie z fake newsem. Inny gość zginął, ten żyje.

Nikt nie zabiega o serca takich kobiet, dlatego muszą szukać potwierdzenia swojej urody u brudasa.
Tylko później ja musze te mokebiontka z podatków utrzymywać bo raczej od pakola albo innego ciapatego to wsparcia idiotki nie mają.

A ja powiem, że Karateka czasami potrafi mnie zaskoczyć i niektóre teksty chyba sam wymyśla.Z daleka czuć kiedy rozmawiasz z drugą, prawdziwą, osobą. Ta się czasem pomyli, czegoś nie wie i wtedy, w trakcie rozmowy, go poprawisz albo o czymś uświadomisz.
Oraz z daleka czuć kiedy rozmawiasz z debilem ograniczonym umysłowo bo ten będzie rzucał wyświechtanymi powiedzonkami, tendencyjnymi hasełkami i 1-1 skopiowanymi "mądrościami", które gdzieś tam przeczytał na pejsbuku czy zasłyszał na jutubie...
Czuć z daleka![]()

Żal mi Cię biedny człowieku.Jaki kraj taki Gietrzwałd.