Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja też,Z uwagi na to że Donald wali w wacka z obiecanymi wakacjami od zusu dla jdg to zawiesiłem sobie firmę nie na miesiąc ale na dwa. Jebać ten rząd i pozdrawiam z wakacji.
.Ten czarnoskóry strimer, który narobił takiego szumu będąc w Polsce, pojechał do Norwegii, gdzie lokalne Ahmedy i Mokebe, pokazali mu wyższość europejskiej kultury nad zaściankową Polską.

Ten czarnoskóry strimer, który narobił takiego szumu będąc w Polsce, pojechał do Norwegii, gdzie lokalne Ahmedy i Mokebe, pokazali mu wyższość europejskiej kultury nad zaściankową Polską.

Byłoby, że Norwegowie to źli rasiściJakby mu jeszcze kosę lekko sprzedali to by dopiero było, nie żebym mu tego życzył, ale zdarzonko by poszło w świat bardzo wesołe.
![]()

Dlaczego lekko? Lepiej raz a dobrzeJakby mu jeszcze kosę lekko sprzedali to by dopiero było, nie żebym mu tego życzył, ale zdarzonko by poszło w świat bardzo wesołe.
![]()
Ech, gdyby tak pozwolili nam palić śmieciami które tu szwabska milicja podrzucaTeraz w Polsce Tuska nazisty tylko pellet i pompy ciepła. Wiadomo że trzeba dobrze zrobić braciom nazistom z zachodu którzy są wiadacymi producentami ww w unii europejskiej.

Legancko, dotacje Panie.....136tys dla biedaków na termomodernizacje domu z pompą ciepła i zajebistymi panelami....biedak płaci tylko VAT yhymmm ..... skończą się dotacje, dojebiemy im cenami prądu i podatkiem od wzrostu wartości nieruchomości:)) biedak jak spalił trochę zboża w piecu to miał czym się ogrzać....albo węgla....a pompa ? Prąd :) cena różna , najlepiej godzinowa, zero możliwości ogrzania w inny sposób..... Ależ oni będą uśmiechnięci!! Mój Boże aż im zazdroszczę!Teraz w Polsce Tuska nazisty tylko pellet i pompy ciepła. Wiadomo że trzeba dobrze zrobić braciom nazistom z zachodu którzy są wiadacymi producentami ww w unii europejskiej.

"TVN nie jest aż taka jak była TVPiS!!!"
klasyczek to był![]()
Zdziwienia nie ma. Poczciwy akwarelista raczej nie wymachiwał prąciem przy dzieciach

Zdziwienia nie ma. Poczciwy akwarelista raczej nie wymachiwał prąciem przy dzieciach
Wymachiwał?Historia zdaje się mówi co innego …

Wymachiwał?
Ponoć wykazywał wyjątkową słabość do nastoletnich krewnych płci żeńskiej.