Absurdy poprawności politycznej.

niech się pierdolnięte papieżysko nie zesra czasem

w indiach właśnie zgwałcono grupowo dwie chrześcijanki przy okazji zabijając broniących ich mężczyzn
ale kurwa koranek ważniejszy

aż mi się to przypomniało, że ja mam pamięć do takich głupot :waldeklaugh:
To nie są analfabeci tylko ucieśnieni z biednych rodzin bez szans na równa edukację
:werdum:
kurczę asymilacja analfabety z Afganistanu w Polsce, gdzie jest MNIEJ NIŻ 7 tłumaczy przysięgłych języków afgańskich: no ma rozmach ten Tusk :siuu:
Można powiedzieć, że nieźle im szkodzą: taki skok to w kompleksy może wpędzić i trzeba mieć dużo samodyscypliny aby z zacofanego Afganistanu stać się normalnym człowiekiem w DE.
Trudniejsze niż przeszczep mózgu. Tak jakbz nauczycielka angielskiego w podstawówce robiła dzieciakom test rozumienia ze słuchu puszczając audiobook Shakespeare :korwinlaugh:

Last edited:
aż mi się to przypomniało, że ja mam pamięć do takich głupot :waldeklaugh:

kurczę asymilacja analfabety z Afganistanu w Polsce, gdzie jest MNIEJ NIŻ 7 tłumaczy przysięgłych języków afgańskich: no ma rozmach ten Tusk :siuu:
Można powiedzieć, że nieźle im szkodzą: taki skok to w kompleksy może wpędzić i trzeba mieć dużo samodyscypliny aby z zacofanego Afganistanu stać się normalnym człowiekiem w DE.
Trudniejsze niż przeszczep mózgu. Tak jakbz nauczycielka angielskiego w podstawówce robiła dzieciakom test rozumienia ze słuchu puszczając audiobook Shakespeare :korwinlaugh:
Tego czegoś to i ja z pamięci usunąć nie mogę.

A od melodyjki w głowie nie mogłem się z tydzień uwolnić.
:juanlaugh:

niech się pierdolnięte papieżysko nie zesra czasem

w indiach właśnie zgwałcono grupowo dwie chrześcijanki przy okazji zabijając broniących ich mężczyzn
ale kurwa koranek ważniejszy
Ten "papież" to nie dość że komuch poniemiecki to jeszcze kolega Klausa. Ktoś już dawno położył łapę nad Europą i w tym aspekcie.
Ale wiesz to tylko teorie spiskowe.
:roberteyeblinking:

Back