Drzewo
UFC Heavyweight
Francuzi na kolanach z czarnymi kutasami w dupskach... Ale co kto lubi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Czy ci francuzi wywodzą się od karola młota?

Tak, tylko on się naprawdę zwał: Wawasisadinatata Kradinowoto Pierwszy. Karol Młot to wymysł rasistów!Czy ci francuzi wywodzą się od karola młota?
Ten artykul to taki belkot, ze ja nie mam pojecia o co chodzilo autorowiChwila, chwila, ale to Polak pobił obcokrajowców, więc te no-go zones to chyba dla nich. Swoją drogą wychodzi na to, że to on burdę zaczął, a oni się nawet bronić nie próbowali i na policję też żadnej skargi nie wnieśli.

No niestety tak dzisiejsze dziennikarstwo wygląda. Zero weryfikacji i zebrania informacji, byle coś napisać i miało chwytliwy tytuł.Ten artykul to taki belkot, ze ja nie mam pojecia o co chodzilo autorowi![]()

Plus pare biurokratycznych przepisów, w USA łatwiej (ale za to rachunek wystawiony za poród w większych miastach jest kozackiDzieci nawet nielegalnych imigrantów dostają obywatelstwo francuskie jeśli się tam urodzą. Po paru latach ich rodzice z racji tego, że mają Francuza w domu też dostają obywatelstwo. Tak to działa
. Stary suchar, że przez to prawo ziemi w USA jest droga służba zdrowia, aby mieć mniej obywateli)
weszlo.com