Absurdy poprawności politycznej.

Kochany YT: proponuje treści pasujące do obecnych wydarzeń :korwinlaugh:
1688628899475.png

Chociaż po wybuchu zamieszek tego nie widać tak mocno, ale jeszcze przed nimi po wpisaniu France na facebook, instagramie pojawiały się ładne obrazki, ale za to tik tok już proponował filmiki z Murzynami, śmieciami i bezdomnymi. Dlatego jest taka nagonka na tik toka...

prowokacyjnie można napisać, że Francja jest mniej rozbrojona niż Polska

Dzieci nawet nielegalnych imigrantów dostają obywatelstwo francuskie jeśli się tam urodzą. Po paru latach ich rodzice z racji tego, że mają Francuza w domu też dostają obywatelstwo. Tak to działa
Plus pare biurokratycznych przepisów, w USA łatwiej (ale za to rachunek wystawiony za poród w większych miastach jest kozacki :brainoverload:. Stary suchar, że przez to prawo ziemi w USA jest droga służba zdrowia, aby mieć mniej obywateli)
1688629822688.png

na końcu jest jeszcze to, ale chyba to inne przypadki, bo mniej byłoby Francuzów :korwinlaugh:
Jakie okoliczności uniemożliwiają otrzymanie obywatelstwa francuskiego?

Obywatelstwo nie może być nadane osobie, która:

• była karana na szkodę interesu Francji,
  • dopuściła się aktu terroryzmu,
  • została skazana na sześć lub więcej miesięcy kary więzienia bez zawieszenia,
  • była wydalona z terytorium Francji,
  • została pozbawiona prawa pobytu na terytorium Francji,
  • przebywa we Francji nielegalnie.

Jeszcz to znalazłem, ale no większość tych Murzynów nie musiała się uczyć francuskiego bo są z krajów, gdzie też mówi się po francusku, więc Francja miała pozornie łatwiej z integracją
1688629999119.png

Last edited:
W dzieciństwie miałem okazję mieszkać dwa lata w Nairobii. Moja matka była na kontrakcie na miejscowym uniwerku. Nigdy już nie spojrzę na murzyna jak na przedstawiciela rozwinietej cywilizacji. Bylem 12 letnim gówniarzem, mieszkaliśmy w dużym domu w dzielnicy bialych ale i tak wszyscy mieli wartownika/portiera i psy. Psów się czarni najbardziej bali. A jak nie było, potrafili w nocy z domów wynieść połowę gratów, a wlasciciele trzesli sie ze strachu.

Jeśli ktoś nie wie o co chodzi:

w sumie nie dziwi mnie to nie dziwi jeśli to przez występ na konwencji Konfederacji

Chociaż nalegali na to niektórzy główni sponsorzy KSW to trochę taka hipokryzja jak zamknięcie konta Korony Brauna w mbanku. Kto wie ten wie jakie te firmy mają osiągnięcia w sądach w sporach z konsumentami :korwinlaugh:

Back