Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nigdy nie kupię żadnej ich produkcji co nie będzie takie trudne gdyż gardzę nimi od trzeciej części sprinter cellOni jeszcze nie wiedzą jak im pierdolnie sprzedaż
Chrzescijanie tam sa czarni? No na pewno nie azjaci...najnowsze dane pomiarowe z izraela
palestyńczycyChrzescijanie tam sa czarni? No na pewno nie azjaci...
Ta, bo akurat takie dane z Izraela są tak wiarygodne, że ho hopalestyńczycy
o tych samych lub zbliżonych genach co żyjący tam pierwotnie żydziTa, bo akurat takie dane z Izraela są tak wiarygodne, że ho ho
Ja się nie ciskamo tych samych lub zbliżonych genach co żyjący tam pierwotnie żydzi
zresztą nie wiem czego się ciskasz tam nie ma mowy o białych ludziach, badania miały jedynie utwierdzić w przekonaniu, że czarnuchy ~70
to wiadome było, że sobie kurwy podbiją ale ci Chrześcijanie to taka pustynna wersja też nie nadająca się do importu do EuropyJa się nie ciskam
Prędzej to, że są nadżydzi a cała reszta to podludzie, w tym Chrześcijanie.
Ja to wiem, Ty to wiesz ale taki Karateka zasiądzie przed pejsbukiem, na którym to zobaczy, nie przemyśli i uwierzy w to co widzito wiadome było, że sobie kurwy podbiją ale ci Chrześcijanie to taka pustynna wersja też nie nadająca się do importu do Europy
a tu o proszę w końcu jakieś dobre informacjeJa to wiem, Ty to wiesz ale taki Karateka zasiądzie przed pejsbukiem, na którym to zobaczy, nie przemyśli i uwierzy w to co widzi
W przypływie opamiętania postanowiłem usunąćzdecydowanie @Autovidol zdecydowanie lepszym
nie ma się czego wstydzić, te małe kurwy piszczały w szkołach z radości jak odpierdalały się zamachy w Paryżu i tak dalej
Nie widziałem coś wrzucił. Dawaj jeszcze razW przypływie opamiętania postanowiłem usunąć
Jeszcze mi to kiedyś wywleką jak będę chciał zostać sołtysem
We Francji oburzenie mediów i klasy politycznej wywołała brutalna, antysemicka napaść na 12-letnią dziewczynkę. Doszło do niej przed kilkoma dniami na obrzeżach Paryża. Ofiara została zgwałcona i pobita przez trzech rówieśników, a jedną z przyczyn miało być jej żydowskie pochodzenie.
"Bulwersująca", "mrożąca krew w żyłach" - tak o napaści, do której doszło w ubiegłą sobotę w podparyskim Courbevoie piszą francuskie media. 12-letnia ofiara tłumaczy, że została siłą zaprowadzona do opuszczonego budynku, pobita i zbiorowo zgwałcona. Napaść została sfilmowana przez jednego z trzech sprawców, którzy są w wieku od 12 do 13 lat.
Zobacz wideo Piekło kobiet. Przemoc seksualna to w Polsce codzienność
Podczas ataku nastolatkowie grozili dziewczynce śmiercią, zarzucając jej ukrywanie swoich żydowskich korzeni i nazywając ją "wstrętną Żydówką". Sprawcy zostali zatrzymani dzięki nagraniom z monitoringu. Wśród postawionych im zarzutów jest gwałt i przemoc na tle religijnym.
Wiadomo czy brudasy czy też może to lewicowa akcja poparcia Palestyny?Jak zwylke ani słowa, że to mali muzułmanie, Macron będzie naciskał na lekcje tolerancji w szkołach, kurwa komedia
tak zajęciami zmieni islamską nienawiść do każdego innego rodzaju ludzkiego, jacy to są debile to się w głowie nie mieści.