aptekarzovereema
WSOF Bantamweight
Ludzie nie mają problemu z bronią a ty publikujesz film że zwierzetami to nie dziwne że jest problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki tato za tłumaczenie, bo chyba taki jest tytuł tego filmuLudzie nie mają problemu z bronią a ty publikujesz film że zwierzetami to nie dziwne że jest problem
To będzie raczej odwrotność poprawności. Ostrzegam, że warto! ;-)
Domyślam się. Ale mimo to należy to docenić, panie Ninja. A nie szukać dziury w całym. Czarny komponent był to niezbędny, ale i tak -- jak na obecne czasy -- to bardzo odważne. Głoszenie, czego takiego. Nawet, jeżeli jesteś czarny. A może tym bardziej, bo czeka cię ostracyzm wśród "swoich".te żarty to ten bambus (z którym zamieniali się na dowcipy) mu pisał, to nie tak, że ten biały padalec taki odważny, czarnemu wolno
![]()
Tylko, że to dość stare video panie Tuczniku (sam wrzucałem dawno temu nie znając jeszcze zasad tej zabawy i byłem mocno zaskoczony na co sobie ten białas pozwala, tak nawet nas wytresowali w europce). I nie do końca działa to tak jak pan napisał, u czarnych zawsze czarny mógł z innego się nabijać, tak jak ze słynnym słówkiem na "n". Także ja tu widzę dziurę w całym. Co nie oznacza, że nie lubię sobie tego oglądać ;).Domyślam się. Ale mimo to należy to docenić, panie Ninja. A nie szukać dziury w całym. Czarny komponent był to niezbędny, ale i tak -- jak na obecne czasy -- to bardzo odważne. Głoszenie, czego takiego. Nawet, jeżeli jesteś czarny. A może tym bardziej, bo czeka cię ostracyzm wśród "swoich".
Tylko, że to dość stare video panie Tuczniku (sam wrzucałem dawno temu nie znając jeszcze zasad tej zabawy i byłem mocno zaskoczony na co sobie ten białas pozwala, tak nawet nas wytresowali w europce). I nie do końca działa to tak jak pan napisał, u czarnych zawsze czarny mógł z innego się nabijać, tak jak ze słynnym słówkiem na "n". Także ja tu widzę dziurę w całym. Co nie oznacza, że nie lubię sobie tego oglądać ;).
Edit: od siebie polecam to zestawienie i dowcip o małpie z nadwagą.
in business"Partners"
![]()
Ja pierdole. Jestem z nimi od 14 lat i na co moje pieniądze wydają.To ING? Ciekawe jak planują zrobić sobie grupy odbiorców - gejów, skoro gejów jest parę procent...
A jednocześnie tracić grupy hetero, których jest dwadzieścia razy tyle. Kolejni managerowie planują pobyt w odbycie historii?
Ja konta nie założę u pedziów, plus moi znajomi którzy mają tam konto będą o tym poinformowani, że wspierają pedałów, a to się żadnemu z nich nie spodoba![]()
No moi ziomkowie którzy mieli tam konto już zmieniają banki. Głosuj portfelem, ciekawe jak dużo luda trzeba żeby wysłać pedało-managerów na zwolnienie?Ja pierdole. Jestem z nimi od 14 lat i na co moje pieniądze wydają.
A mogła być matkąmoichczyichś dzieci...