Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie dlatego niemiaszki ratują te biedne osoby ludzkieCzy przypadkiem nie ma kary śmierci w Afganistanie za bycie gejem?
cały wątek
Niby oczywiste a jednak w niektórych wciąż budzi jakieś wielkie szok i kontrowersje. DziwneI tradycyjnie: mężczyźni niech korzystają, puszczają się, autor nazywa to "zdobywaniem doświadczenia",a u kobiety jest to "puszczanie się" xd
Niby oczywiste a jednak w niektórych wciąż budzi jakieś wielkie szok i kontrowersje. Dziwne
To nie jest żadna oczywistość. Tylko Twoje subiektywne projekcje. Nigdzie nie jest napisane, że jest tak jak Ty piszeszWiem, że to oczywiste iż to hipokryzja i debilizm i dziwne że dziś jeszcze budzi kontrowersje mówienie oczywistości, że kobieta ruchajaca się nie jest gorsza od mężczyzny ruchahacego się.
To nie jest żadna oczywistość. Tylko Twoje subiektywne projekcje. Nigdzie nie jest napisane, że jest tak jak Ty piszesz
Możesz sobie to powtarzać nawet milion a i tak nie stanie się to rzeczywistością.
Nie. U mnie to rzeczywistość, prawda. U Ciebie to ułudaOczywiście. To samo tyczy się twojej opinii. To czysty subiektywizm. Tzn i u ciebie i umie znajdziesz takie rzeczy napisane w różnych źródłach.
Ja mam przynajmniej na swój pogląd argumenty i logikę. Ty masz "tak było od zawsze"
Nie. U mnie to rzeczywistość, prawda. U Ciebie to ułuda
Udowodnij że to rzeczywistość a nie ułuda.
Ona jest, niezależnie od tego co ja zrobię lub powiem.
DziwneDokładnie. Niezależnie od tego co zrobisz lub powiesz to rzeczywistością jest to iż nie jest rzeczywistościa opinia, że kobieta się ruchajaca jest moralnie gorsza od mężczyzny. Nie zmieni nic co zrobisz w rzeczywistości to, że to Twoja subiektywna opinia.
WYPIERDALAJ HALIBUT
Chuj mnie obchodzi kto zaczął. Zawsze ty rozkrecasz te debilne dyskusje. Masz swój temat, to tam sobie odpowiadajOj, nie ja zacząłem :) bądź sprawiedliwy.
Ja tylko skomentowałem tweeta. Nikt nie zmuszal Miska do reakcji i trollingu ;)
Chuj mnie obchodzi kto zaczął. Zawsze ty rozkrecasz te debilne dyskusje. Masz swój temat, to tam sobie odpowiadaj
, cóż zrobić
WYPIERDALAJ HALIBUT
Ta myśl jest od podstaw nieuprawniona. Mężczyzna rucha a kobieta jest ruchana. Jesteś w stanie odjebać taki szpagat żeby to wyjaśnić?Dokładnie. Niezależnie od tego co zrobisz lub powiesz to rzeczywistością jest to iż nie jest rzeczywistościa opinia, że kobieta się ruchajaca jest moralnie gorsza od mężczyzny. Nie zmieni nic co zrobisz w rzeczywistości to, że to Twoja subiektywna opinia.
Ta myśl jest od podstaw nieuprawniona. Mężczyzna rucha a kobieta jest ruchana. Jesteś w stanie odjebać taki szpagat żeby to wyjaśnić?
Nie są bo się nie jebią po kątach z przyjacielemCzyli mężczyzna jest moralny uprawiający seks z powodu swojej budowy anatomicznej?
Potrafisz wyjaśnić dlaczego to powoduje, że moralnie może się spuszczać i jest ok, a kobieta nie?
Jeżeli kurwę robi z człowieka fakt, że jego anatomia powoduje że w seksie musi mieć coś wkładane, to wtedy i wasze żony są kurwami.
A więc nie chodzi tu o aspekt budowy anatomicznej.
Nie są bo się nie jebią po kątach z przyjacielem
Nazywamy, szmaciarzem jak się jebie z każdą jak leci, to Ty twierdzisz że nie nazywamy.A czemu nie nazwiecie kurwa przyjacielem bo się jebie po kątach z przyjaciółką? :)
Nazywamy, szmaciarzem jak się jebie z każdą jak leci, to Ty twierdzisz że nie nazywamy.