3 wojna świato-rasowa

GUaGh9VXwAAyagV

ale rząd wyruchał angoli koncertowo. Patrzyłem na te filmiki z demonstracji. Przecież nastroje antyimigranckie w UK są już od paru lat. Ludzie nagle wyszli na ulice bo czarnoskóry zabił inne dzieci?
A te zbiorowe i liczne gwałty przez lata nie przeszkadzały? Handel narkotykami, nożownicy, gangi.
Przechodząc do meritum wyruchania. Rząd zwęszył nastroje, doprowadził do Brexitu, a imigranci dalej robią swoje i przypływają na pontonach.
Nawet mi tych przygłupów nie żal, bo wiem jakie mają podejście do pracujących Polaków traktując ich jak gorszy sort. Taki sam pewnie mają do arabusów, tylko wyprane mózgi i ostracyzm społeczny im nie pozwala tego pokazywać.

no to flegmatycy zasmakują komunistycznej cenzury na całego. My już to przechodziliśmy, mam nadzieję że info dotrze do ludzi w PL i skłoni do refleksji. Oczywiście, nie wierzę już w tych którzy łykają tę papkę tvnowsko-onetową.

Taktyczny :tysoncoffe:
Napierdalanie ciapatego gówna, poniżanie ich w każdy możliwy sposób, pozbawianie ich tętna za pomocą wszelkich narzędzi i technik w imię BIAŁEJ RASY PANÓW, mile widziane :goldi:

ale rząd wyruchał angoli koncertowo. Patrzyłem na te filmiki z demonstracji. Przecież nastroje antyimigranckie w UK są już od paru lat. Ludzie nagle wyszli na ulice bo czarnoskóry zabił inne dzieci?
A te zbiorowe i liczne gwałty przez lata nie przeszkadzały? Handel narkotykami, nożownicy, gangi.
Przechodząc do meritum wyruchania. Rząd zwęszył nastroje, doprowadził do Brexitu, a imigranci dalej robią swoje i przypływają na pontonach.
Nawet mi tych przygłupów nie żal, bo wiem jakie mają podejście do pracujących Polaków traktując ich jak gorszy sort. Taki sam pewnie mają do arabusów, tylko wyprane mózgi i ostracyzm społeczny im nie pozwala tego pokazywać.
Jak pojechałem tam w 2008 roku, jako młodzieniec nieświadomy świata, to codziennie w tv w wiadomościach słuchałem o nożownikach i ofiarach zadziabania. Codziennie!
Wtedy to prawo próbowali zaostrzać, żeby noży nie nosić itd.
Kiedy to było!
Nie miałem pojęcia o co tu chodzi, przyjechałem z jakiegoś zadupia a tu non stop się nożują, dopiero kilka lat później połączyłem kropki :korwinlaugh:

We wtorek widziałem u siebie na wiosce grupę murzynow z dziećmi i bagażami wysiadajacych z busa pod eskortą patrolu policji. Relokacja uchodźców? Plus już teraz widać grupki pakoli. Jak na razie wciąż te same ryje.
Nie ma dnia żebym wjeżdżając do i wyjeżdżając z centrum miasta nie widział minimum kilkunastu wyróżniających się etnicznie. Przez ostatnich kilka miesięcy przybyło ich w Poznaniu mnóstwo. Widuję nawet spore ich grupy na podpoznańskich wioskach.

Nie ma dnia żebym wjeżdżając do i wyjeżdżając z centrum miasta nie widział minimum kilkunastu wyróżniających się etnicznie. Przez ostatnich kilka miesięcy przybyło ich w Poznaniu mnóstwo. Widuję nawet spore ich grupy na podpoznańskich wioskach.
Czy to skandal na miarę PiS?!

Staracie się zakrzyczę rzeczywistość jak wyborcy Pisu

:fjedzia:
Wyczytałem ostatnio, że sprawa dotyczy ponad 300 wiz i to nie sprzedanych a "przyspieszonych", chuj niech będzie, że były sprzedane.
Może to nie prawda, a może prawda.
Teraz mamy do czynienia z wjeżdżającymi co chwilę w całej Polsce, to tych 300 tak krąży po całym kraju?
Chciałbym żeby wyborca niePIS mnie naprostował.
Masz ochotę?

Wyczytałem ostatnio, że sprawa dotyczy ponad 300 wiz i to nie sprzedanych a "przyspieszonych", chuj niech będzie, że były sprzedane.
Może to nie prawda, a może prawda.
Teraz mamy do czynienia z wjeżdżającymi co chwilę w całej Polsce, to tych 300 tak krąży po całym kraju?
Chciałbym żeby wyborca niePIS mnie naprostował.
Masz ochotę?
@Mmayhem
oczywiście bez pośpiechu, odezwę się za miesiąc albo rok, tak jak w przypadku ekshumacji na upainie.
Jestem pamiętliwy.

Na wszystko trzeba czasu i research, nie poganiam, spróbuj wyczytać ilości tych wiz, wnioski z tych śledztw.
Rozumiem, że to wymaga czasu więc zachęcam do własnego researchu i czekam.

Byle się to nie okazało kolejną gównoprawdą rubcovów... o przepraszam, braunovów.

tea-janusz-korwin-mikke.gif

Last edited:
uczo sie polskiego? :mamed:

Back