2024 Wspaniały to był rok. Nie zapomnę go nigdy

Ale wywiadzik z Zerhounim legitny co zapodałeś, sztos.

Tłumaczenie nie jest perfekt ale oddaje co ten chłop chciał przekazać. Laid normalny chłop - lubi burgera zjeść z colą i pograć w Call of Duty, jest takim bydlakiem, że nie potrzebuje wsparcia mentalnego czy kołcza.

Napisał też dlaczego wleciał z twarzogardą by zabić Radka i wyłapał - bo nikt go wczesniej nie znokautował i wierzył w "siłę swojej szczęki i pięści" :D dosłownie coś takiego było w tłumaczeniu z francuskiego. Nie poszło bo Laid chciał wtedy wywalczyć zastępstwo w walce z Tomim. Mega pozytywny typ - kocha KSW, Polskę, Polaków i chce dawać nam rozrywkę.

W nowym roku będzie dużo fajnych wywiadów i chcemy też zacząc robić video wywiady. Nie mogę zdradzić bo zaraz ktoś ukradnie pomysł :D ale jak wypali to będzie mega bomba.

Tłumaczenie nie jest perfekt ale oddaje co ten chłop chciał przekazać. Laid normalny chłop - lubi burgera zjeść z colą i pograć w Call of Duty, jest takim bydlakiem, że nie potrzebuje wsparcia mentalnego czy kołcza.

Napisał też dlaczego wleciał z twarzogardą by zabić Radka i wyłapał - bo nikt go wczesniej nie znokautował i wierzył w "siłę swojej szczęki i pięści" :D dosłownie coś takiego było w tłumaczeniu z francuskiego. Nie poszło bo Laid chciał wtedy wywalczyć zastępstwo w walce z Tomim. Mega pozytywny typ - kocha KSW, Polskę, Polaków i chce dawać nam rozrywkę.

W nowym roku będzie dużo fajnych wywiadów i chcemy też zacząc robić video wywiady. Nie mogę zdradzić bo zaraz ktoś ukradnie pomysł :D ale jak wypali to będzie mega bomba.
Zbierałeś pytania do tego wywiadu, i z tego co kojarzę, nikt Ci nie odpowiedział. xdd
A później wywiad. I dostałem blocka od Cb, bo osmieliłem się powątpiewać w prawdziwość tego wywiadu :)) .
I to bez kitu twoje słowa? Ja pierdole, co za dno.
1735757521829.png

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla całego COHONES!
Przedewszystkim zdrowia i wszelkiej pomyślności w życiu prywatnym i zawodowym, no i oby ten 2025 był lepszy dla naszych fighterów w boksie i MMA!
I wielu mega wałeczek do oglądania :bye:
@Roshi :hi: panna S. dla kolegi z walorami :wink:

Zbierałeś pytania do tego wywiadu, i z tego co kojarzę, nikt Ci nie odpowiedział. xdd
A później wywiad. I dostałem blocka od Cb, bo osmieliłem się powątpiewać w prawdziwość tego wywiadu :)) .
I to bez kitu twoje słowa? Ja pierdole, co za dno.
View attachment 117732

Dostałes bana bo powątpiewałeś w to że jest prawdziwy... A oznaczony był Laid... Na chuj robić nieprawdziwy wywiad?

Druga rzecz, że pytania nie były zbierane tylko na TT.

A trzecia, że dalej uważam, że Oleś i Cwelewicz powinni być jebani na maxa i będą. Cwelewicz wojował to mu tak upierdoliło zasięgi, że niedługo będzie kupował wyświetlenia. Bartowi nie ma co upierdalać bo i tak nikt tego nie ogląda.
Będę miał screeny jak klakierzy wypisują do zawodników żeby z nami nie pisali xD.

Last edited:
Ale tylko jakiemuś Polakowi bo murzynowi albo innemu ciapuchowi to by kiełbe obrobił byle tamten tylko mu powiedział, że "kocha Polskę i Polaków"
To musi być ta wyższość kulturowa Holandii nad Polską gdzie życzysz raka dla całej rodziny albo obrażasz kobiety pisząc o tym, że pies był zadowolony z ruchania.
Zwykły forumowy atencjusz, który zachowuje się jak niestabilny nastolatek i masturbuje się do Oktagonu, pisania capslockiem i lajków na forum za obrażanie KSW albo czegokolwiek związanego z tą federacją.

To musi być ta wyższość kulturowa Holandii nad Polską gdzie życzysz raka dla całej rodziny albo obrażasz kobiety pisząc o tym, że pies był zadowolony z ruchania.
Zwykły forumowy atencjusz, który zachowuje się jak niestabilny nastolatek i masturbuje się do Oktagonu, pisania capslockiem i lajków na forum za obrażanie KSW albo czegokolwiek związanego z tą federacją.
40 letni beta lewaczek z kompleksami i kryzysem wieku średniego xD

Plus widzenie wszędzie ruskich wpływów i spuszczanie się nad ukrami.

Dziękuję za wszystkie życzenia noworoczne :D Ale to wy nakręcacie inbę nie ja.

Przemyślałem swoje nieudane życie i od dziś nie będę obrażał POTĘŻNEGO KSW, kierownika sali z Marriott i pisał POLSKA GUROM SKURWYSYNY pod postami Dżamala Hilla.

Dziękuję za wszystkie życzenia noworoczne :D Ale to wy nakręcacie inbę nie ja.

Przemyślałem swoje nieudane życie i od dziś nie będę obrażał POTĘŻNEGO KSW, kierownika sali z Marriott i pisał POLSKA GUROM SKURWYSYNY pod postami Dżamala Hilla.
Cohones to nie twoje lewackie kółko kolegów pedałów. Tu za obrażanie żołnierzy którzy giną za bezpieczeństwo naszego kraju jest wbijanie cwela i chuj do dupy frajerzyno.

No taki jest właśnie humor w Holandii. Cisną z wszystkiego

Back