Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Trump robił ładne wrażenie i można byłoby się na niego nabrać gdyby nie ten jego dawny program telewizyjny oraz kołczingowa kariera z Kiyosakim (ten Uniwersytet Trump to też była komedia). Bardzo niemoralny człowiek.
Człowiek próżny, pazerny z wielkim ego, który dla Izraela i pieniędzy zrobi wszystko.
Reagan przewraca się w grobie...
BTW ładnie dogadał się z Chińczykami, że za słowo Epstein filmiki na tik toku mają ucinane zasięgi.

Nie ma w polskim Sejmie partii, która jest konsekwentna w karaniu za wypowiedzi o pedofilii. Nawet ,,pobożny i ideowy" Braun miał w czterech literach JKM gadającego o pedofili. Wyrzucili JKM z partii dopiero podczas powyborczych czystek jak Narodowcy się wkurzyli, że z własnych oszczędności opłacali sobie kampanie wyborczą, a tu stary zboczeniec musiał się odezwać...Piszą prawdę o pedofilii obywatelskiej, co w tym złego?

A ja mam wrażenie, że przeszedł jak córeczka na judaizm, stąd sobie tak pozwala na kpienie z Jezusa.
A ja mam wrażenie, że przeszedł jak córeczka na judaizm, stąd sobie tak pozwala na kpienie z Jezusa.

Jeżeli to robi z pełną premedytacją, a nie ze względu na postępującą demencję podlewaną turbonarcyzmem i innymi zaburzeniami... to jeszcze gorzej...A ja mam wrażenie, że przeszedł jak córeczka na judaizm, stąd sobie tak pozwala na kpienie z Jezusa.
trochę za grubo nawet jak na mnie

Srudło kurwa, już wszystkich wymienili i za każdym razem piszesz pudło, to co ty do kurwy nedzy na zalenskiego głosowałeś?!?!?!Bo chodzi w mojej wadzę
Pudło
Srudło kurwa, już wszystkich wymienili i za każdym razem piszesz pudło, to co ty do kurwy nedzy na zalenskiego głosowałeś?!?!?!