Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daj link bo nie czytałem tej wypowiedzi Chińczyków.Chiny chyba trochę im dały do myślenia i na otrzeźwienie kilka słów. To i się narracja od wczoraj zmieniła.
Opisywałem kiedyś tę historię dokładnie tak wygląda w każdym państwie islamskie przejęcie, ten sam schemat, biedni muzułmanie a potem nóż w plecy.Kiedyś ( lata dziewięćdziesiąte pracowałem dla Francuza( urodzonego w Libanie , on uważał się za Francuza- ojciec Francuz , matka chrześcijanka z Libanu). Dużo rozmawialiśmy na temat historii Libanu i toczących się tam konfliktów.
Dla ciekawości, do czasu wojny domowej 1975, Liban był uważany za „ Perłe bliskiego wschodu” odpowiednik dzisiejszego Dubaju.
Był też uważany za państwo chrześcijańskie ( większość chrześcijan gdzie oni sprawowali główną władzę).
Co ciekawe, gdy 1948 przyłączyli się „symbolicznie” po stronie arabskiej w wojnie z Izraelem , ich hasłem bojowym było „ w obronie chrześcijaństwa” .
Problem Libanu zaczął się, gdy kraj otworzył swoje granice dla uchodźców z Palestyny, którzy w dziesięć lat zmienili demografię kraju do tego stopnia, że muzułmanie zaczęli brutalnie przejmować tam władzę, co tak naprawdę rozpętało wojnę domową ( bojówki muzułmańskie z milicją chrześcijanką-grupy paramilitarne chroniące chrześcijan). Kraj został podzielony religijnie jak i etnicznie, centralna administracja rządowa przestała działać co z czasem przekształciło się w „ proxy war” pomiędzy Izraelem wspierającym Milicję Chszecijanska i Iranem.
W tej chwili główna siła w Libanie to Hezbollah, sponsorowany i kierowany przez Iran a większość chrześcijan wyemigrowała do Izraela lub przez Izrael ,dalej w świat.
Na pewno tam trzeba być ostrożnym w ocenie jednych jak i drugich. Tam wszystko ma podwójne dno i nic nie jest tylko czarne i białe.Opisywałem kiedyś tę historię dokładnie tak wygląda w każdym państwie islamskie przejęcie, ten sam schemat, biedni muzułmanie a potem nóż w plecy.
To tak jak Iran przed rządami allatojahów i po. Iran to piękne państwo perskie, które zniszczyła religia.Na pewno tam trzeba być ostrożnym w ocenie jednych jak i drugich. Tam wszystko ma podwójne dno i nic nie jest tylko czarne i białe.
Niby tak ale historycznie taktykę nadmiernego rozpłodu w stosunku do gospodarzy stosują tylko muzułmanie.Na pewno tam trzeba być ostrożnym w ocenie jednych jak i drugich. Tam wszystko ma podwójne dno i nic nie jest tylko czarne i białe.
Jaki spisek żydowski? Co nie @Mmayhem ?
Pewnie Dostojewski też się tłiterka naczytał i pierdolił głupoty, a nie czekaj przecież to nie Chińczyk od tej książki...

Zaraz, czy ja go chwalę?Niezły autorytet znaleźliście sobie z Drzewcem.
Pisarz wielki ale zajadły antypolak i antykatolik który twierdził że przeznaczeniem Rosji jest panować na wszystkimi Słowianami.
![]()

Zaraz, czy ja go chwalę?
Czy to, że wrzucam czyiś cytat robi z automatu z tego człowieka autorytet?
Przekazuję jedynie co w wiadomej sprawie miał do powiedzenia.
A co to ma do tematu, że Polaków nienawidził?
W tej sprawie chuj mu w dupę.
Ale w kwestii garbatonosej jak najbardziej ma rację. I sama ciekawostka to to ile lat temu zauważano pewne schematy działania tej bandy podludzi.
A on akurat żył w czasach przejęcia kompletnego przez naród wybrany władzy nad pieniądzem i nad Europą.
Co w sumie spowodowało w kolejnym stuleciu ukształtowanie takich ludzi jak Hitler.
Żydzi zawsze byli zapraszani a potem o dziwo szybko wyganiani kijami,Nie no, w sprawie Polaków racji nie miał, w sprawie Żydów miał.
Pewnie jakiś Żyd widziałby to zupełniejsi odwrót.
A nie pomyślałeś że pewne mechanizmy istniały od zawsze i nie był wbrew pozorom to intergalaktyczny spisek żydowski?
Ja bym się lepiej na miejscu kolegi zastanowił czy za te kilka szekli warto tę jarmułkę dalej nosić.I zastanów się co jest dla każdej władzy wygodne i co ukształtowało Twój światopogląd.
Obo, spiseg! Spiseg władz!I zastanów się co jest dla każdej władzy wygodne i co ukształtowało Twój światopogląd.

Mordo, żydka nie przekonasz...Żydzi zawsze byli zapraszani a potem o dziwo szybko wyganiani kijami,
ciekawe dlaczego?
Skoro tyle dobra wnosili innym społeczeństwom...
W ilu to państwach doszło do wygonienia tej bandy zachłannych izolujących się gnomów?
Może sobie kolega przypomni.
W samej Polsce stosowali taktykę przejmowania najbardziej prestiżowych zawodów a potem blokowali do nich dostęp młodym Polakom.
W takich dziedzinach jak prawo czy medycyna, gdzie by zdobyć "samodzielność" trzeba było po uczelni kilka lat pod innym prawnikiem/doktorem popracować. Jak sobie przypomnę tytuł książki to wrzucę, gdzie ten schemat był opisany.
Plus oczywiście lichwa i gorsze manipulacje by odbierać innym majątki.
Antysemityzm nie brał się nigdy z powietrza.
Ty napiszesz sprytni i cwani, ja oceniam jako niemoralni i podli, żerowali często na ludzkiej naiwności i głupocie, ale nigdy ofiarą nie był inny żyd.
Ja bym się lepiej na miejscu kolegi zastanowił czy za te kilka szekli warto tę jarmułkę dalej nosić.
Przecież zarówno pisiory jak i pedofile KO kochają żydów, zauważ ani jeden się nie odezwał jak bomby spadały choćby na Liban ostatnio.
Więc nie bardzo rozumiem dlaczego mieliby kształtować mój światopogląd tak bym ich nie lubił.

Andrzeju...Obo, spiseg! Spiseg władz!
Intergalaktyczny spiseg przeciw Żydom!
![]()

Żydzi zawsze byli zapraszani a potem o dziwo szybko wyganiani kijami,
ciekawe dlaczego?
Skoro tyle dobra wnosili innym społeczeństwom...
W ilu to państwach doszło do wygonienia tej bandy zachłannych izolujących się gnomów?
Może sobie kolega przypomni.
W samej Polsce stosowali taktykę przejmowania najbardziej prestiżowych zawodów a potem blokowali do nich dostęp młodym Polakom.
W takich dziedzinach jak prawo czy medycyna, gdzie by zdobyć "samodzielność" trzeba było po uczelni kilka lat pod innym prawnikiem/doktorem popracować. Jak sobie przypomnę tytuł książki to wrzucę, gdzie ten schemat był opisany.
Plus oczywiście lichwa i gorsze manipulacje by odbierać innym majątki.
Antysemityzm nie brał się nigdy z powietrza.
Ty napiszesz sprytni i cwani, ja oceniam jako niemoralni i podli, żerowali często na ludzkiej naiwności i głupocie, ale nigdy ofiarą nie był inny żyd.
Ja bym się lepiej na miejscu kolegi zastanowił czy za te kilka szekli warto tę jarmułkę dalej nosić.
Przecież zarówno pisiory jak i pedofile KO kochają żydów, zauważ ani jeden się nie odezwał jak bomby spadały choćby na Liban ostatnio.
Więc nie bardzo rozumiem dlaczego mieliby kształtować mój światopogląd tak bym ich nie lubił.

Obo, spiseg! Spiseg władz!
Intergalaktyczny spiseg przeciw Żydom!
![]()

Tam też mają macki panie Paździochu, od wielu lat. Co widać po odklejonych działaniach kościoła typu ekumenizm i wspieranie imigracji muzułmańskiej.Nie no, jaki spisek.
Chyba że spiskiem jest ta żydowska sekta która rządzi w Watykanie.
![]()

Mamy oficjalnie wjazd na watykan.Nie no, jaki spisek.
Chyba że spiskiem jest ta żydowska sekta która rządzi w Watykanie.
![]()

Tam też mają macki panie Paździochu, od wielu lat. Co widać po odklejonych działaniach kościoła typu ekumenizm i wspieranie imigracji muzułmańskiej.
Mamy oficjalnie wjazd na watykan.
Bingo prawie pełne.
#BIEJAT2025!

Tam też mają macki panie Paździochu, od wielu lat. Co widać po odklejonych działaniach kościoła typu ekumenizm i wspieranie imigracji muzułmańskiej.
![]()
Ale tu możemy podyskutować czy ten komunista z Argentyny o którym dawno tu z @ninja pisaliśmy, że rozpierdala kościół od środka nie jest żydem.
Dobra, idę zarabiać pieniążki na polskie podatki bo nie każdy może się opierdalać u Szwaba
![]()

Zostaje gejownia, ale o taką głupotę Cię nie podejrzewam.Strzelaj dalej
![]()

wszystkie inne drogi prowadzą do...
![]()
![]()

Zostaje gejownia, ale o taką głupotę Cię nie podejrzewam.