AKK
ONE FC Flyweight
Czyli że mam za swoje zaskórniaki kupić walutę w WOW i tam ja przechować?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Denzel Waszyngton kiedyś o holyłód powiedział, że na imprezy tam przychodzi się na pierwsze 10 minut i szybko ucieka. Jeśli tego nie zrobisz to możesz się obudzić koło martwej prostytutki.No właśnie już prawie dojechaliśmy do brzegu, już miałem odpowiedzieć na ostatni post @Dzihados żeby domknąć nieporozumienia... ale zaraz wjechał Krzak i mi się jakoś odechciało angażować dalej...
A o tym co kto uważa, że było, nie było, byłoby lub nie byłoby to uwielbiam rozmawiać, ale z ludźmi z fantazją i wolnością myślenia, a nie fanatykami jedynej ustalonej prawdy... (i szczerze i prawdziwie nie mam tu na myśli Ciebie @Dzihados , od razu ubiegam!)
![]()

ja jebe ale cringe
Masakra filmik, ale przeciętny amerykanin po obejrzeniu tego:w jakim sensie? Ze posty kasowane? Ze bany lecą?
Czy po prostu ze ktos sie z kims nie zgadza?
Po reakcjach ja bym powiedział, że "nie ma miejsca" (daję cudzysłów bo przecież to miejsce jest) na zgredowe przypomnienie, ze Hitler to jednak nie tylko weganin czy tam malarz, wiec w sumie mozna na odwrot powiedziec? No chyba ze nie zrozumialem.
Musze to przeczytac pare razy by zakumac.
EDIT:
No to o eksterminacji nie odebralem osobiscie, bo niby jak, tylko wlasnie jako takie ugładzanie "że weganin nie był taki zły, bo mógł być źlejszy". Tylko to mi się kojarzy z tą żydówką co mówiła że jak gineli Polacy to była taka normalna śmierć, a jak Żydzi to takie spotkanie z Bogiem, metafizyka. I tak trochę ta dyskusja "eksterminacja" vs "zwykle zabijanie". Bo chyba do tego konkretnego słowa piłeś?
Jako podjazd zaliczyłem wkręty typu o spłakaniu się czy byciu komicznym, zakomunikowałem że to widzę, a jak znowu no się odwinąłem z HDMI w koncu to nie forum wysokich obcasów ;)

Potrzask jednak miał rację, że planeta płonie. Ciekawe czy opłacane kurewki pokroju Wiecha obliczyły już ile tam co2 się wydostało do atmosfery![]()

Były szatanistyczne kręgi gwalcace i jedzące małe dzieci, była wojna wywołana dla ukrycia tego wszystkiego w imię obrony Żydów. No to teraz czas na kosmitówMinęło kilka dni i osobiście czuję wypalenie tematem jak po aferze z Epsteinem. Dawać następny psyop.

24. Wtedy to Pan zesłał na Telawiw i Hajfę deszcz siarki i ognia z nieba od Pana.Były szatanistyczne kręgi gwalcace i jedzące małe dzieci, była wojna wywołana dla ukrycia tego wszystkiego w imię obrony Żydów. No to teraz czas na kosmitów![]()

Minęło kilka dni i osobiście czuję wypalenie tematem jak po aferze z Epsteinem. Dawać następny psyop.